Alle prijzen inclusief btw.

Alle motoren worden alleen geleverd met de wettelijk vereiste uitrusting (bijv. reflectoren conform de norm Euro 4). De motoren op de afbeeldingen en video's op deze website kunnen hiervan afwijken. Afbeeldingen kunnen speciale accessoires bevatten.

2023 R nineT Urban G/S

Vanaf € 15.520,-
Vanaf € 135 / maand voor professionelen

Basisprijs inclusief 21% BTW.

* Maandelijkse huurprijs van een BMW Motorrad Switch berekend voor een looptijd van 60 maanden en maximum 50.000 km voor een BMW Motorrad R-SERIES R nineT Urban G/S met een verkoopprijs van € 12.826,45 excl. BTW (€ 15.520,00 incl. BTW), mits een voorschot van € 1.980,00 excl. BTW en een restwaarde van € 5.201,36 excl. BTW.

 

BMW Motorrad Switch is de commerciële benaming voor het product financiële renting onder volgende voorwaarden: financiële renting richt zich uitsluitend tot professionele klanten die het voertuig gebruiken met het oog op de uitoefening van hun handels-, beroeps-, of ambachtelijke activiteiten. Onder voorbehoud van aanvaarding van het dossier door het kredietcomité van BMW Financial Services Belgium NV, Lodderstraat 16, 2880 Bornem, BE 0451.453.242 – RPR Mechelen. Restwaarde: minimum 16% van de aankoopprijs. Publiciteit geldig van 16/03/2024 tot en met 30/06/2024. Financiële Renting met de mogelijkheid van vervroegde terugname door BMW Financial Services Belgium NV conform de voorwaarden BMW Switch hierboven vermeld. Enkel geldig voor nieuwe BMW wagens. Inlevering gebeurt volgens de contractuele voorwaarden. In geval van vervroegde terugname zal de klant geen beroep meer kunnen doen op de verkoopbelofte. Bovendien zal in dit geval de afrekening van het gereden aantal kilometers pro rata temporis gebeuren (aan de hand van de overeengekomen maandelijkse kilometrage) voor de periode waarin het voertuig gebruikt werd. Alle prijzen voor professionelen zijn exclusief BTW vermeld en onder voorbehoud van eventuele wijzigingen en vergissingen. Actie is niet cumuleerbaar.

De BMW R nineT Urban G/S

Authentiek, opvallend, evenwichtig

De weg – nee, de omweg is het doel. En als het daarbij een keertje onverhard, met steenslag, gebeurt, is de R nineT Urban G/S ook in zijn element. Zijn design doet denken aan het eerste G/S-model. Eerst en vooral de legendarische BMW R 80 G/S. En daarmee het idee dat gewoon alles mogelijk is.  De geometrie met de rechtopstaande, ontspannen zitpositie, het uitgebalanceerde rijgedrag en de boxer samen met zijn onmiskenbare sound zullen u gewoonweg uitdagen: De hoogste tijd om met de R nineT Urban G/S opnieuw geschiedenis te schrijven – jouw geschiedenis. Persoonlijk, individueel en geheel en al #Soulfuel.

Season Start Deals

Season Start Deals

Dankzij de SEASON START DEALS krijg je bij aankoop van de BMW R nineT Urban G/S een actiekorting van € 1.500 incl. BTW.

Enkel geldig op beschikbare motoren op stock.

+ Lees meer

Traditie – opnieuw vormgegeven

Een terugblik en toch vooruit

In de jaren '80 kon niemand om de typische G/S look heen. De drie kleuren van de R nineT Urban G/S doen onnavolgbaar aan deze tijd denken.

Option 719 Underground uni/Lightwhite uni

Ingetogen en toch bold: het design in Underground uni/Lightwhite uni met zwarte accenten benadrukt de coolness van je bike.

Lightwhite uni met Tape

Het heldere wit, het zwarte frame en de felrode buddyseat maken de bike tot een echte blikvanger.

Imperial Blue metallic

Of je nu in of buiten de stad onderweg bent: Met Imperialblau metallic heeft je machine gegarandeerd een unieke en elegante look.

Klassieke ronde snelheidsmeter
We see the round instrument speedometer of the R nineT Urban G/S.
Klassieke kleurvormgeving
We can see the colour combination of the paintwork and the red seat of the R nineT Urban G/S.
Boxermotor
We see the boxer engine of the R nineT Urban G/S.
Typische tankvorm en snorkelafdekking
We see the tank shape and snorkel cover of the R nineT Urban G/S.
Opvallend front
We see the striking front of the R nineT Urban G/S.
Dubbel uitlaatsysteem met hittewering
We zien het dubbele uitlaatsysteem van de R nineT Urban G/S.
Grof getande voetsteunen
We see the footrests of the R nineT Urban G/S.
LED-koplampen en LED-richtingaanwijzers
We see the LED headlights and LED indicators of the R nineT Urban G/S.

De motor die herinneringen oproept. Opstappen en wegrijden - de weg is het doel.

 ”

Ulli Sengenberger

Kleur-, grafisch en oppervlakdesign R nineT

Maak jouw eigen legende

Maak jouw eigen legende

Er is niets mooier dan sterke voorbeelden. Ook in design. Toch biedt de R nineT Urban G/S je diverse mogelijkheden om zelf onvergetelijk te worden. Aan het Option 719 freesdelen pack Classic zie je direct de kwaliteit en de liefde voor handwerk af. En de gouden geanodiseerde kruisspaakwielen brengen je individualiteit pas echt op gang.

+ Lees meer

Hij weet wat plezier is – rijplezier.

Van alle markten thuis

Energiek door het stadsverkeer of eerder een spontane bocht over de onverharde grindweg? De lucht-/oliegekoelde boxer sluit aan op jouw ideeën. En brengt veel rijplezier. Zijn rijgedrag is evenwichtig en vol opwindende dynamiek, wanneer het er ook maar op aankomt. Het geoptimaliseerde koppelverloop garandeert je dynamische trekkrachtwaarden tussen 4.000 - 6.000 tpm. Precies waar je de meest spontane ideeën krijgt. Waarbij het piekkoppel nog steeds 116 Nm bij 6.000 omw/min bedraagt. En natuurlijk voldoet de boxer aan de eisen van de Euro 5-norm.

+ Lees meer
116
Nm max. koppel bij 6.000 tpm
223
kg leeggewicht van het voertuig rijklaar, volle tank
1,170
cc cilinderinhoud
850
mm zithoogte
Lucht-/oliegekoelde tweecilinder-viertaktboxermotor

Comfort? Vanzelfsprekend

Een schuiner spoor

Een schuiner spoor

De R nine T Urban G/S overtuigt met zijn evenwichtige rijgedrag. In de nieuwe Dirt Mode van de Pro-rijmodi kun je de besturingssystemen ASC of DTC nu veel later in werking laten treden: voor grind- en steengruiswegen offroad. En de adaptieve bochtverlichting zorgt voor een optimale verlichting van het binnenste van de bocht bij een schuinligging tussen 7° en 25°.

+ Lees meer

3 jaar garantie.

Ride on & on & on. Een extra jaar inclusief.

Vanaf nu krijg je bij de aanschaf van een motor een jaar extra zorgeloosheid boven op de wettelijke garantie.

Meer informatie

Rent A Ride – Huur Je Droommotor

Rijd met de nieuwste BMW motoren

Rijd met de nieuwste BMW motoren

In eigen land of in het buitenland: met Rent A Ride huur je in een paar klikken de BMW motor van je dromen. Je beslist waar en hoe lang je onderweg bent. Verken nieuwe plaatsen en ontdek nieuwe BMW motoren. Start nu jouw avontuur. #FuelForLife

+ Lees meer

Meer over het thema #Soulfuel

spinner