Basisprijs inclusief 21% BTW.

DE BMW G 310 R.

INTENS RIJPLEZIER

De BMW G 310 R is de essentie van rijplezier. De motor is gebouwd voor drukke steden en voor iedereen die geniet van motorrijden. De motor is goed te manoeuvreren, eenvoudig in omgang en tegelijkertijd sportief. Of je nu een grote of kleine motorrijder bent - elke motorrijder voelt zich direct thuis op de BMW G 310 R! Ondanks het lichte gewicht van de motorfiets is hij een echte krachtpatser met zijn motorinhoud van 313 cc. En daarmee brengt de machine zijn rijder veilig en betrouwbaar naar het werk, de volgende hotspot - of buiten de stadsgrenzen. De G 310 R is een echte BMW motorfiets - alleen met gereduceerde cilinderinhoud. Absolute kwaliteit, hoogwaardige uitstraling en geavanceerde techniek zorgen samen voor intens rijplezier.

het design van de G 310 R

Kies je Style.

De BMW G 310 R is in drie opwindende kleurvarianten leverbaar: Cosmicblack uni, Lightwhite uni/Racingblue metallic/Racingred uni en Racingred uni.

Cosmicblack uni

De verder ontwikkelde variant van de lak Cosmicblack uni benadrukt met behulp van de nieuw gezette tapes het dynamisch-moderne design van de BMW G 310 R nu nog duidelijker.

Lightwhite uni/Racingblue metallic/Racingred uni

In Lightwhite uni/Racingblue metallic/Racingred uni verwijst je BMW G 310 R trots en eenduidig naar het erfgoed van BMW Motorrad motorsport.

Racingred uni

In rood komt de G 310 R met de donkere contrastvlakken modern en sportief over.

HET DESIGN VAN DE G 310 R

Kies jouw stijl.

De BMW G 310 R is beschikbaar in drie aantrekkelijke kleurvarianten: Cosmicblack uni, Stratoblue metallic en - als echt hoogtepunt - Pearlwhite metallic.

Style HP

Prominent accent graphics in the colour HP Motorsport ensure a sporty look with the Style HP.

Cosmic black one

Using black as a basic colour, white accent surfaces highlight the dynamically modern design.

Racing red

The G 310 R in red with the dark contrasting surfaces looks modern and sporty.

3 jaar garantie.

Ride on & on & on. We geven je een extra jaar.

Vanaf nu geniet u van 3 jaar garantie op alle motorfietsen.

Ontdek meer

Goede genen. Goede looks.

Er goed uitzien, dat zit in de familie. De G 310 R heeft onmiskenbaar de genen van de S 1000 R. De sportieve stuurkuip met krachtige koplamp, de dynamisch gevormde tank en de markante roadster proporties zorgen onderweg voor veel bekijks. De G 310 R ziet er tegelijkertijd licht en sterk uit als gevolg van zijn dynamische front en markante achterzijde. De korte buddyseat accentueert het roadster karakter. En met name in de kleur wit krijgt de machine een onnavolgbare motorsportuitstraling. De goudkleurig geanodiseerde vork en remklauwen onderstrepen het hoogwaardige vakmanschap van de machine.
Een ander hoogtepunt is de aluminium swingarm. De openingen zorgen voor lichtheid, de versterkingsprofielen voor stabiliteit. En de brede banden waarborgen voldoende grip op de weg - rijplezier verzekerd.
+ Lees meer

1-cilinder 4-taktmotor

25
kW (34 pk) bij 9.500 t/min
28
Nm koppel bij 7.500 t/min
313
cc cilinderinhoud
3,3
liter verbruik per 100 km conform WMTC (worldwide-harmonized motorcycle testcycle)
Vloeistofgekoelde, 1-cilinder 4-taktmotor

Licht, sterk en beweeglijk.

Licht, sterk en beweeglijk.

Ook technisch neemt de G 310 R geen genoegen met een tweede plaats. Integendeel: met even ambitieuze als onconventionele technische hoogstandjes volg je niet, maar neem je de leiding. Daarvoor zorgt - onder andere - de 1-cilinder 4-taktmotor met een inhoud van 313 ccm. De bijzondere, achterover gekantelde cilinder en de 180° gedraaide cilinderkop verschuiven het zwaartepunt van de machine naar beneden en in de richting van het voorwiel. Dit maakt de G 310 R wendbaarder en gemakkelijker te beheersen.

Dankzij het speciale motorconcept is er ondanks de korte wielbasis een zeer lange swingarm mogelijk. Dit verhoogt de rijstabiliteit. Goede looks, krachtige aandrijving en een gewicht van nog geen 160 kilo - zelfs met volle tank. Met de G 310 R kun je eenvoudigweg genieten van motorrijden.

+ Lees meer

Ervaar het geluid van de G 310 R

De highlights van de G 310 R

Goud-geanodiseerde upside-down vork.
Goud-geanodiseerde upside-down vork.
Goudkleurige remklauwen.
Goudkleurige remklauwen.
Multifunctioneel display.
Multifunctioneel display.
Dynamische tankafdekking.
Dynamische tankafdekking.
RVS-uitlaatsysteem.
RVS-uitlaatsysteem.
Gegoten aluminium wielen.
Gegoten aluminium wielen.
Aluminium swingarm.
Aluminium swingarm.
Innovatieve 1-cilinder motor.
Innovatieve 1-cilinder motor.

Daar wil iedereen wel mee rijden.

Daar wil iedereen wel mee rijden.

Het is stressvrij en heerlijk ontspannen rijden met de G 310 R. In het stadsgewoel verlies je nooit het overzicht: alle bedieningselementen zitten daar waar je ze intuïtief verwacht. En de geslaagde ergonomische plaatsing van stuur, voetsteunen en bedieningselementen zorgt voor een geweldige rijbeleving. De geometrie van het rijwielgedeelte en de veer/demper afstemming maken deze machine tot een behendige city-hopper. Rijden door het centrum, onderweg naar het werk of een weekendje weg - de BMW G 310 R is er helemaal klaar voor!

+ Lees meer
Zithoogten voor elk lichaamsformaat.

De G 310 R biedt de juiste buddyseat voor elke rijder, stabiliteit gegarandeerd. Naast de standaard zithoogte van slechts 785 mm zijn er twee andere fabrieksopties beschikbaar: een lagere variant met een zithoogte van 770 mm en een hoge, zeer comfortabele buddyseat met een zithoogte van 880 mm.
Krachtig remsysteem en standaard ABS

Ontbreekt op geen enkele BMW motor sinds 2013: standaard ABS. Op de G 310 R zorgt dit in combinatie met de krachtige remblokken voor veilige remmanoeuvres op elke reis - zelfs op slechte of onverharde wegen.

Meer individualiteit

Fabrieksopties en accessoires.

Opslagruimte voor elk scenario: tijdens het dagelijkse woon-werkverkeer of op korte tochten - dankzij het hoogwaardige bagageprogramma van BMW Motorrad ben je altijd perfect uitgerust. Ontdek nu de speciaal op maat gemaakte originele BMW accessoires voor de G 310 R.

GA NAAR DE CONFIGURATOR

Accessoires voor de G 310 GS

Perfecte uitstraling, optimale bescherming

Kleding van BMW Motorrad.

Deze kleding ziet er niet alleen goed uit, maar biedt ook effectieve bescherming - ontdek het grote assortiment premium motorkleding en uitrusting van BMW Motorrad.

Zoek dealer

Meer roadster-modellen

spinner