DE NIEUWE BMW R 1250 RT.

Doe het op jouw manier.

De nieuwe BMW R 1250 RT geeft je - meer dan ooit tevoren - vrijheid. Het variabele nokkenasregelsysteem BMW ShiftCam zorgt voor superieure, vloeiende loopeigenschappen van het motorblok en daarnaast veel comfort. Voor snel bochtenwerk en een enorm koppel voor op de rechte stukken. De nieuwe 2-cilinder boxermotor met zijn vermogen van 100 kW (136 HP) en cilinderinhoud van 1250 cc laten je moeiteloos het platteland ervaren. En jouw RT is uniek dankzij nieuwe individualiseringsopties: het is jouw reis, het is jouw motorfiets.  

Het design van de R 1250 RT

Kies je Style.

In totaal vijf kleurvarianten zorgen ervoor dat je met je R 1250 RT op elke tour de aandacht trekt. Uiteraard met name de twee hoogwaardige Option 719 lakvarianten.

Style Elegance

Gecultiveerd, modern en elegant– dat is de style Elegance in Manhattan metallic.

Style Sport

De Style Sport veredelt in Marsrot metallic en Schieferdunkel metallic mat de RT – voor soeverein reizen en een sportieve look.

Alpinweiß 3 uni

Licht en elegant: met Alpinweiss 3 uni laat je zien dat je bent verbonden met de sportieve kant van de R 1250 RT.

Opt. 719 Stardust metallic

Gretig en altijd klaar om de uitdaging van de volgende tour aan te gaan: dat is je R 1250 RT in de nieuwe Option 719 Stardust metallic.

Opt. 719 – Blueplanet metallic/ivoorkleurig

Gecultiveerd, ontspannen en vol kracht: zo overtuigt de R 1250 RT met de nieuwe Option 719 Blueplanet metallic/ivoorkleurig op elke tour.

3 jaar garantie.

Ride on & on & on. We geven je nu een jaar extra. 

Nu 3 jaar garantie op alle motorfietsen.

Lees meer

100
kW bij 7,750 t/min
143
Nm bij 6,250 t/min
1.254
cc cilinderinhoud
226
kg max. belading (met standaarduitrusting)

2-cilinder boxermotor

Gebouwd om te reizen.

Gebouwd om te reizen.

Anticipatie en opwinding zijn de mooiste metgezellen bij elke reis. Bij het starten van jouw R 1250 RT voel je de superieure kwaliteiten van de 2-cilinder boxermotor. De prestaties en de verbeterde motorloop over het hele toerengebied: de variabele nokkenasregeling BMW ShiftCam zorgt voor een soepele vermogensafgifte over het gehele toerenbereik en verbetert jouw controle. Dankzij meer cilinderinhoud en meer vermogen met meer efficiëntie, wordt je rijplezier met iedere afgelegde kilometer groter. De hoge koppelcurve, de elasticiteit en de onweerstaanbare kracht met minder schakelen worden snel onmisbare metgezellen.  

+ Lees meer

Ervaar het geluid van de R 1250 RT

Dit is nieuw.

Dynamic Brake Control.

Dynamic Brake Control.

DBC helpt je bij een noodstop door de vaak ongewenste bediening van het gas in een dergelijke uitzonderlijke situatie tegen te gaan: een regelinterventie vermindert het koppel en tegelijkertijd verhoogt het systeem de remkracht aan het achterwiel. Dit resulteert in verhoogde veiligheid en optimaal gebruik van de remkracht om jouw fiets te stabiliseren en de remafstand te verkorten. Voor een gevoel van ultiem zelfvertrouwen tijdens het toeren.  

+ Lees meer

DE HIGHLIGHTS VAN DE R 1250 RT

De nieuwste generatie Dynamic ESA.
Attractive riding scene with BMW R 1250 RT
Instrumentenpaneel.
Cockpit with audio system of the BMW R 1250 RT
BMW ShiftCam.
View of the cylinder head cover of the BMW R 1250 RT with ShiftCam model inscription
Dagrijverlichting.
Front-on view of the BMW R 1250 RT with headlights
BMW Motorrad Spezial.
BMW Motorrad Spezial.
Uitgebreide keuze uit buddyseats.
BMW R 1250 RT with brown Option 719 seat
Intelligente noodoproep (eCall).
BMW R 1250 RT with short windscreen
Audiosysteem.
Cockpit with audio system of the BMW R 1250 RT

Meer individualiteit

Voor al jouw wensen.

Je kunt jouw BMW R 1250 RT upgraden met exclusieve, hoogwaardige en designgerichte extra uitrusting van BMW Motorrad Spezial Option 719, om hem echt jouw motorfiets te maken. De accessoires van BMW Motorradhelpen je ook bij het vinden van de juiste bagageoplossing om aan jouw wensen en behoeften te voldoen, of je nu in verre landen of in de buurt reist.

Meer over Option 719

Sterke verschijning op de weg

Geschikte motorfietsen

spinner