Basisprijs inclusief 21% BTW.

De BMW C 400 X.

Haal meer uit je stad.

In deze huidige tijd betekent urban mobility veel meer dan van A naar B rijden. Tegenwoordig wil je niets missen, maar wil je het meeste halen uit alles wat de stad je te bieden heeft - zelfs als je onderweg bent. De C 400 X biedt je deze mogelijkheid. Ben je altijd verbonden met je netwerk? Dat is de C 400 X ook. Het is een middenklasse scooter die eenvoudig alle mobiliteitsuitdagingen in de stad aangaat. Neem je favoriete muziek mee op de scooter en ervaar de stad op je eigen persoonlijke soundtrack. Of maak plannen met vrienden op je verbonden smartphone zonder deze los te halen, terwijl je comfortabel door de metropolis rijdt. Met de C 400 X wordt je stad en worden je routes een grote open ruimte. Je eigen open ruimte die je voor jezelf uit kunt tekenen om veel plezier te hebben.

Het design van de C 400 X

Kies jouw stijl.

Moet je C 400 X je persoonlijkheid benadrukken? Selecteer dan gewoon de kleur die het beste bij je past.

Zenith blue metallic

Duidelijke lijnen en sportief karakter: maak een duidelijk, dynamisch statement met Zenith blue metallic.

Alpine white

De lakafwerking Alpine white laat de scooter er licht en compact uitzien. De strakke zitting met een rood accent geeft de scooter een sportief karakter.

Black storm metallic

In de lakkleur Black storm metallic oogt de midsize-scooter eenvoudig en klassiek.

3 jaar garantie.

Ride on & on & on. We geven je een extra jaar.

Vanaf nu geniet u van 3 jaar garantie op alle motorfietsen.

Ontdek meer

Manoeuvreerbaar, wendbaar en karakteristiek door de stad.

Zoals het design al laat zien is de C 400 X een middelgrote scooter gemaakt voor de stad – licht en manoeuvreerbaar. De zijdelingse V-vorm van de kuipcomponenten geeft het een dynamische en mobiele uitstraling vanaf de voorzijde - een silhouet waarmee wordt onderstreept dat de C 400 X superieur is in nauwe straten en druk verkeer. Bovendien beschikt de C 400 X ook over de robuuste en betrouwbare kracht van de GS: de duidelijke proporties, de suggestie van een voorspatbord, de duidelijke, grafische scheiding van de gelakte kuipdelen en de grote asymmetrische koplamp met volledige LED-verlichting en de horizontale dagrijverlichting in Y-vorm wijzen hier heel duidelijk naar. Echter, de kuipdelen onderstrepen niet alleen de stadse eigenschappen, maar beschermen je ook tegen wind en slecht weer. Zijn slanke achterkant maakt een statement en geeft en duidelijke boodschap aan iedereen die je achter je laat: dit is hoe eenvoudig, snel en stress-vrij urban mobility kan zijn.

+ Lees meer

Perfect afgestemd op de stad.

Perfect afgestemd op de stad.

BMW Motorrad Connectivity zorgt voor echte innovatie in de klasse van de middelgrote scooters. Met deze fabrieksoptie kan je je smartphone rechtstreeks verbinden met je scooter. Voor de eerste keer kan de C 400 X worden gebruikt om je smartphone op het TFT-display aan te sluiten voor een intuïtieve bediening via de multi-controller. Ben je op zoek naar de perfecte muziek voor een tocht door de stad? Geen probleem met de fabrieksoptie Connectivity.  Wat is de snelste route naar je favoriete restaurant? Snel en veilig naar je bestemming navigeren met de innovatieve navigatiepijlen op het display. En vraag je vrienden tijdens het rijden waar zij zijn. In combinatie met een BMW Motorrad communicatiesysteem kan je het telefoonboek van je smartphone openen via de mutli-controller en zelfs gesprekken voeren terwijl je onderweg bent.


Bekijk de Zo werkt-video's om meer te weten te komen over het gebruik van Connectivity.

+ Lees meer

1-cilinder lijnmotor

25
kW (34 hp) bij 7.500 t/min
204
kg onbeladen, rijklaar, volle tank
775
mm zithoogte (onbeladen gewicht)
3.5
Brandstofverbruik per 100 km conform WMTC (worldwide-harmonized motorcycle testcycle)
Vloeistofgekoelde 1-cilinder verbrandingsmotor

Perfect afgestemd op de stad.

Perfect afgestemd op de stad.

Het motorconcept van de C 400 X was speciaal ontworpen voor deze middelgrote scooter en perfect aangepast op de behoeften van de grote stad en je wensen. Het zeer efficiënte design biedt lage toeren, hoge snelheden, efficiënte verbranding en minimale wrijving - of, met andere woorden, laag verbruik en onbeperkt, ongecompliceerd plezier. Natuurlijk voldoen de emissieniveaus aan Euro 4. In het kort: spontane rijmanoeuvres, snelle acceleratie, dynamisch uitrollen - met de C 400 X kan je eenvoudig de snelheid van de stad bijhouden.

+ Lees meer

Dit is hoe comfortabel mobiliteit kan zijn.

Dit is hoe comfortabel mobiliteit kan zijn.

De stress van het forenzen in het stadsverkeer behoort vanaf nu af aan tot het verleden. Leer met de C 400 X de stad en zijn routes kennen vanuit een geheel nieuw perspectief. De gehele architectuur van deze middelgrote scooter is ontworpen voor uitstekende, trillingsvrije rijbaarheid en stabiliteit op zowel rechte stukken als in de bochten. ABS en automatic stability control (ASC) behoren ook tot de standaard uitrusting voor meer veiligheid, zelfs bij lastige rijomstandigheden. Je smartphone past in het laadcompartiment met het geïntegreerde stopcontact, zodat je tijdens je reis en bij het verkennen van de stad niets hoeft te missen. De uitklapbare flexcase in de standaard biedt extra bagageruimte voor helmen, tassen en alles wat de stad heeft de bieden.

+ Lees meer

De highlights van de C 400 X

Windscherm.
C 650 GT voorkant
Keyless Ride (optioneel).
C 400 X Keyless Ride
Connectivity (optioneel).
C 400 X Connectivity
Motor
C 400 X motor
Koplamp volledig uit LED
C 400 X LED
Smartphone oplader.
C 400 X laadstation
ASC
C 400 X ASC
Flexcase
C 400 X Flexcase

Comfortabel door de stad.

Comfortabel door de stad.

Dankzij het design, comfort, de motorisatie en veiligheidsfuncties is de C 400 X ideaal voorbereid op de uitdagingen van het stadsverkeer.  

+ Lees meer
Koplamp volledig uit LED

Intelligente verlichting.
De koplampen voor schitteren door de volledige LED-technologie, en onderstreept zo de hoge kwaliteit van de BMW C 400 X. De horizontale, Y-vormige dagrijverlichting interpreteert de voorverlichting van de GS-serie op zijn eigen manier.

Connectiviteit

Volledig verbonden onderweg.
In het scooter-segment biedt de C 400 X een innovatieve nieuwe wereld als speciale functie: BMW Motorrad Connectivity. Het hoge-resolutie 6.5-inch TF-kleurendisplay maakt het gebruik van smartphone applicaties zoals bellen, muziek luisteren en navigeren gemakkelijk - zelfs tijdens het rijden.

ASC

Stabiliteit en veiligheid.

Ongeacht slechte wegomstandigheden, je hebt alles onder controle met ASC. De automatic stability control garandeert dat het achterwiel niet wordt gedraaid. De kracht wordt efficiënt overgedragen op de weg en zo wordt actieve rijveiligheid duidelijk verhoogd.

Motor

Efficiënt, krachtig, geoptimaliseerd verbruik.
De motor van de C 400 X is perfect ontworpen voor de mobiliteitseisen van de stad: met een inhoud van 350 ccm en een vermogen van 25 KW (34 hp) bij 7.500 t/min, is het niet alleen sterk, maar ook laag in verbruik.

ERVAAR HET GELUID VAN DE C 400 X

Meer individualiteit

Fabrieksopties en accessoires.

Dankzij het brede assortiment aan fabrieksopties en de originele BMW Motorrad accessoires kan je je C 400 X geheel naar eigen inzicht samenstellen.

Ontdek meer

Accessoires voor de C 400 X

Middelgrote scooter - Gevoel om te dragen

Kleding van BMW Motorrad.

Kleding en uitrusting die perfect past bij deze middelgrote scooter- zo ben je functioneel en modieus, maar ook veilig onderweg.

Zoek dealer

U bent mogelijk ook geïnteresseerd in...

Meer Urban Mobility-modellen

spinner