De C 650 Sport.

ELKE DAG MEER VERMOGEN.

De nieuwe BMW maxi-scooter C 650 Sport past perfect in het dagelijkse stadsleven. Hij maakt van elke rit een belevenis. De krachtige 2-cilinder lijnmotor, met een koppel van 63 Nm en een vermogen van 44 kW (60 pk), brengt je met een topsnelheid van 180 km/h snel naar je bestemming. Het moderne, toekomstgerichte design van de BMW C 650 Sport is opvallend en het onderstreept zijn sportieve ambities. Het nieuwe RVS-uitlaatsysteem ziet er niet alleen attractiever uit, het zorgt bovendien voor een betere sound. En met het geoptimaliseerde rijwielgedeelte wordt bochten maken nog eenvoudiger en rij je vloeiend en soepel door het drukke stadsverkeer.

Het design van de C 650 Sport

Kies je Style.

Aan jou de keuze – de C 650 Sport is in drie aantrekkelijke kleurvarianten leverbaar Lupinblau metallic, Blackstorm metallic en Lightwhite uni/Racingblue metallic.

Lupinblau metallic

Met de nieuwe kleur Lupinblau metallic krijgt de C 650 Sport in combinatie met de contrastvlakken een modern vrolijk-dynamisch uiterlijk.

Blackstorm metallic

Ongecompliceerd en klassiek: In de kleur Blackstrom metallic komt de C 650 Sport bescheiden en evenwichtig harmonisch over.

Style HP

De combinatie Lightwhite uni/Racingblue metallic/Racingred uni benadrukt het sportief wendbare karakter en de dynamische lijnvoering van je C 650 Sport.

3 jaar garantie.

Ride on & on & on. We geven je een extra jaar.

Vanaf nu geniet u van 3 jaar garantie op alle motorfietsen.

Ontdek meer

Moderne uitstraling.

Het design van de BMW C 650 Sport is duidelijk dynamisch en modern. Het nieuw vormgegeven front verleent de maxi-scooter daarbij een bijzonder sportief karakter. De nieuwe stuurafdekking met hoogglans middendeel en chroomaccenten maakt de maxi-scooter bovendien tot een lust voor het oog. Datzelfde geldt voor details zoals de nieuwe, verchroomde vergrendelingshendel van de bergruimte, de nieuwe stiknaden van de buddyseat en de nieuw vormgegeven typeaanduiding C 650 Sport. Aan alles is in één oogopslag te zien: dit is een wendbare, dynamische motorscooter.
+ Lees meer

2-cilinder lijnmotor

44
kW (60 pk) bij 7.750 t/min
180
km/h maximum snelheid
647
cc cilinderinhoud
4,6
liter verbruik per 100 km conform WMTC (worldwide-harmonized motorcycle testcycle)
Vloeistofgekoelde, twee-cilinder viertaktmotor

Gespierde aandrijving.

Gespierde aandrijving.

In de nieuwe BMW C 650 Sport levert de koppelsterke, vloeistofgekoelde 2-cilinder lijnmotor van 63 Nm en 44 kW (60 pk) hoge en betrouwbare prestaties, zoals een topsnelheid van 180 km/h. Zodat je zeker weet dat je altijd aankomt op de gewenste bestemming.

Dankzij de nieuw ontworpen koppeling en CVT accelereert de maxi-scooter sneller vanaf lagere snelheden, bijvoorbeeld wanneer het verkeerslicht op groen springt.

Voor liefhebbers met rijbewijs A2 is er bovendien een variant met vermogensreductie naar 35 kW (48 pk) - plezier op de C 650 Sport kan immers niet vroeg genoeg beginnen.

+ Lees meer

Nieuwe uitstraling. Krachtig geluid.

Nieuwe uitstraling. Krachtig geluid.

De BMW C 650 Sport beschikt over een nieuw uitlaatsysteem van hoogwaardig RVS. Dat ziet er niet alleen erg sportief uit, het heeft - vergeleken met zijn voorganger - ook een beduidend lager gewicht en een lagere geluidsproductie met betere emissiewaarden. Bovendien produceert het een voller en krachtiger geluid.

+ Lees meer

Ervaar het geluid van de C 650 Sport

De highlights van de C 650 Sport

Korte voorkant.
C 650 Sport korte voorkant
Hoogwaardige oppervlakken.
C 650 Sport hoogwaardige oppervlakken
Multifunctioneel instrumentenpaneel
C 650 Sport instrumentenpaneel
Meer aantrekkelijke details.
C 650 Sport details
Geoptimaliseerde middenstandaard.
C 650 Sport geoptimaliseerde middenstandaard
Nieuwe uitlaatdemper.
C 650 Sport uitlaat
Achterdeel in nieuw design.
C 650 Sport achterdeel
Stabiele bagagedrager
C 650 Sport stabiele bagagedrager

Sportief en comfortabel in de stad.

Sportief en comfortabel in de stad.

De C 650 Sport is ook erg comfortabel dankzij optionele accessoires zoals de verwarmbare handvatten en de verwarmbare buddyseat. De grote opbergruimte, waarin eenvoudig 2 motorhelmen, boodschappen of handtassen opgeborgen kunnen worden, is een ander pluspunt.

+ Lees meer
ABS en ASC standaard aanwezig.

De grootst mogelijke veiligheid bij remmen en accelereren.
Op het gebied van veiligheid zette de BMW C 600 Sport met standaard BMW Motorrad ABS al nieuwe maatstaven. Daar komt nu standaard het volledig functionele ASC bij. ASC (Automatic Stability Control) kan de veiligheid van de bestuurder verhogen door actieve ingrepen in het motormanagement.
Nieuwe instellingen voor vering en schokdemping.

Nieuwe handige instelling.
Het rijwielgedeelte en de demping van de C 650 Sport zijn helemaal opnieuw ontworpen. De veerconstante van de vorkveren en het veerbeen is met circa 10 procent teruggebracht. Dat zorgt voor een fijngevoeliger respons, zonder de rijstabiliteit negatief te beïnvloeden.

Adaptieve dagrijverlichting.

Zorgt automatisch voor de beste verlichting.
De dagrijverlichting wordt automatisch aangepast aan het licht van de omgeving. Zo schakelt het bijvoorbeeld bij het inrijden van een tunnel automatisch over op dimlicht - en omgekeerd. De rijder hoeft de verlichting dus niet meer handmatig aan te passen en kan zich hierdoor beter op het verkeer concentreren.
Geoptimaliseerde middenstandaard.

Gemakkelijker op te bokken.
De C 650 Sport is nog gemakkelijker op te bokken. De standaard beschikt over een lange steunstang met geoptimaliseerde positie. Dit reduceert de benodigde kracht met 30 procent.

Meer individualiteit

Fabrieksopties en accessoires.

Het uitgebreide assortiment fabrieksopties en originele BMW Motorrad-accessoires rondt deze opvallende elektro maxi-scooter af.

Meer informatie

Met een Maxi Scooter door Madrid

C 650 Sport accessoires

Maxi-scooter gevoel om te dragen

Kleding van BMW Motorrad.

De kleding en uitrusting die perfect bij de maxi-scooter past - zodat je niet alleen veilig, maar ook stijlvol en functioneel gekleed bent.

Zoek dealer

Andere Urban Mobility-modellen

spinner