Originele BMW Motorrad remschijven.

Originele BMW Motorrad remschijven.

Of je nu in de stad rijdt, over bergpassen of op het racecircuit: je remmen moeten het altijd doen. Perfect. Zelfs onder zware omstandigheden. Daarom onderwerpen we onze remschijven aan strenge controles. Voor de langste bedrijfsduur en de kortste remweg.

+ Lees meer

Originele BMW Motorrad oliefilters.

Originele BMW Motorrad oliefilters.

Je motor is een perfectionist. Daarom moet je hem niet alleen de beste olie geven, maar ook de beste filters, die uitvoerig getest zijn en perfect zijn afgestemd op je machine. Onze filters verwijderen verbrandingsresten en metaal- en stofdeeltjes effectief. Voor een stabiele oliedruk en adembenemende prestaties. Kilometer na kilometer.

+ Lees meer

BMW Motorrad banden.

BMW Motorrad banden.

Of je nu snelheidsrecords wilt breken of een rondje om de wereld wilt rijden, onze serviceprofessionals weten wat voor je de juiste banden zijn. Samen met jou zoeken ze de juiste combinatie voor je machine. Bereid je voor op optimale controle en perfecte tractie. En beheers elke bocht sneller.

+ Lees meer

Originele BMW Motorrad accu's.

Originele BMW Motorrad accu's.

Doe wat je wilt. Met een machine die altijd gehoorzaamt, met een druk op de knop. Onze accu's geven je precies de betrouwbaarheid die je nodig hebt. Ze zijn perfect toegesneden op je motorfiets en laten je nooit in de steek, zelfs niet in de meest extreme omstandigheden. Zo ben je altijd klaar om te vertrekken. Waarheen je ook gaat.

+ Lees meer

Originele BMW Motorrad luchtfilters.

Originele BMW Motorrad luchtfilters.

Een motor moet kunnen ademen om optimaal te kunnen presteren. Daar zijn onze luchtfilters voor. Ze reduceren zowel inlaatgeluid als slijtage. Geef je motor precies wat hij nodig heeft: pure lucht. Voor optimale prestaties.

+ Lees meer

Originele BMW Motorrad bougies.

Originele BMW Motorrad bougies.

Krachtiger en met een langere levensduur dan ooit tevoren: met onze bougies zit je altijd goed, zelfs in de meest extreme omstandigheden. Niet verrassend, want ze zijn getest tijdens het ontwerpproces van de motorfiets en exact afgestemd op jouw machine. Voor optimale prestaties en maximale efficiëntie. Voor je volgende reis. Waarheen je ook gaat. Op pad!

+ Lees meer

BMW Motorrad partner bij jou in de buurt.

Met ons wereldwijde servicenetwerk zijn we er overal en altijd voor jou. Zoek een BMW Motorrad partner in de buurt en profiteer van onze service.

Zoek een BMW Motorrad partner
spinner