VERLENGDE ZEKERHEID VOOR
NIEUWE MOTORFIETSEN.

ZORGELOOS MOTORRIJDEN.

Geen vurigere wens dan een eigen motorfiets. Als die droom dan werkelijkheid wordt, doet u er maar beter aan zowel aankoop als financiering van de motorfiets goed te overleggen en te plannen. Want uiteraard blijft u het liefst zo lang mogelijk gespaard van hoge reparatiekosten. Dan komt een bijkomende fabrieksgarantie als geroepen.

Helaas, na verloop van tijd blijven zelfs de beste machines niet gevrijwaard van kleinere of grotere defecten. Een BMW Motorrad EUROPlus Garantie biedt u, nadat de fabrieksgarantie is vervallen, nog tot 1, 2 of 3 jaar extra bescherming tegen onverwachte reparatiekosten. Dat voorkomt dure verrassingen, zodat u uw geld aan leukere dingen kunt besteden.

+ Lees meer
Download brochure

GELDIG IN EUROPA.

GELDIG IN EUROPA.

Bestaat er iets mooier dan met de motorfiets rond te toeren in Europa? Met de BMW Motorrad EUROPlus Garantie reist u echt onbezorgd. De garantie geldt immers binnen heel Europa.

+ Lees meer

ZEKERHEID GEGARANDEERD.

ZEKERHEID GEGARANDEERD.

Gefeliciteerd! Met de aankoop van uw nieuwe motorfiets koos u duidelijk voor kwaliteit en zekerheid. Want afgezien van de bekende kwaliteit van uw machine vindt u bij uw BMW  Motorrad verdeler een waaier van optimale serviceproducten onder één en hetzelfde dak. Zo behoedt de BMW Motorrad EUROPlus Garantie u voor onvoorziene reparatiekosten, ook na de 2 jaar BMW Motorrad fabrieksgarantie.

+ Lees meer

DE VOORDELEN OP EEN RIJ:

DE VOORDELEN OP EEN RIJ:

  • Uitgebreide dekking tegen reparatiekosten.
  • Schadevergoeding wordt rechtstreeks geregeld tussen uw BMW Motorrad verdeler en BMW Group Belux.
  • Geldig binnen heel Europa.
  • Waardebehoud van uw motorfiets.
  •  Garantie overdraagbaar bij verkoop motorfiets.
+ Lees meer

BMW-servicepartners bij jou in de buurt.

Met ons wereldwijde servicenetwerk zijn we er overal en altijd voor jou. Zoek een BMW-servicepartner in de buurt en profiteer van onze service.

Zoek een BMW Motorrad partner