Jeansjack RoadCrafted, dames
Een blondine presenteert zittend het jeansjack RoadCrafted voor dames.
Jeansjack RoadCrafted, heren
De aandacht van de foto gaat naar de achterzijde van het RoadCrafted jeansjack voor heren.
Cap Boxer
Een motorrijdster heeft in de ingezoomde foto de Cap Boxer uit de collectie in haar hand en draagt de jeans RoadCrafted voor dames.
Dealershirt wit, heren
Op de foto draagt een man het witte dealershirt voor heren.
Shirt Boxer, dames
Op de foto is het shirt Boxer voor dames van achteren te zien.
Leren jack FlatTwin, heren
Een motorrijder zit ontspannen op de motor en draagt het leren jack FlatTwin voor heren.
Bandana Berlin Built
De ingezoomde foto toont de Berlin Built bandana. Deze wordt gedragen door een vrouw die in de zon staat.
Leren jack FlatTwin, dames
Op de foto zitten een jonge man in het leren jack FlatTwin voor heren en een jonge vrouw in het leren jack FlatTwin voor dames tegenover elkaar.

Passie voor kwaliteit.

Met liefde gemaakt.

Met dezelfde passie waarmee jij je in elke bocht werpt, hebben wij ook de Heritage Collectie gemaakt. De functionele materialen die opvallen door een gering gewicht, flexibiliteit en een hoog draagcomfort zorgen voor maximaal rijplezier. Door ze regelmatig te dragen krijgen leren kledingstukken een mooi patina, wat de vintage look nog extra accentueert. Zo wordt elk stuk heel persoonlijk en uniek. Bovendien staat het voor kwaliteit zonder compromis.

+ Lees meer

Een permanente metgezel.

Een permanente metgezel.

Ruig, robuust, markant en duurzaam: dat is de Heritage Collectie. De verwerkte materialen zijn net zo robuust en bestendig als jouw honger naar avontuur : slijtvast leer laat je zelfs bij weer en wind nooit in de steek. Elastisch denim zorgt dat je ook over langere afstanden prettig rijdt. Met de comfortabele pasvorm en het optimale draagcomfort is de uitrusting perfect om ontspannen te rijden.

+ Lees meer

Onmiskenbaar origineel.

Ieder product vertelt zijn eigen verhaal: de stukken blinken uit door een design dat zich beperkt tot de essentie. Zo krijg je puurheid en authenticiteit. En voldoen ze aan het modebeeld dat aan het begin van de vorige eeuw zo kenmerkend was. De iconische spirit van de collectie wekt een gevoel van onafhankelijkheid in je – en jij kan het meenemen: onderweg en op elk gewenst moment in je dagelijkse routine.  Liefdevolle details en opvallende stijlelementen onderstrepen jouw persoonlijke look. Ontdek een hommage aan de tijd waarin motorrijden nog volledig authentiek was.

+ Lees meer

Vier jouw stijl – op elk gewenst moment.

Stijl met karakter: de STYLE Collectie.

Stijl met karakter: de STYLE Collectie.

Het design richt zich tot iedereen die zijn/haar motorjack in het dagelijkse leven niet eens meer uit wil trekken. Met de Heritage STYLE Collectie kun je jouw stijl nu elke dag onder de aandacht brengen. Shirts, hemden en uitgelezen accessoires zijn zo vormgegeven dat ze tegelijk ook voldoen aan de functionele eisen van motorrijders. Ontdek jouw favorieten en draag je eigen STYLE.

Beschikbaar vanaf 02/2020.

+ Lees meer

Gewoon bewegen: de RIDE Collectie.

Gewoon bewegen: de RIDE Collectie.

Ga elke uitdaging aan met kleding die speciaal gemaakt is om jou naar je doel te brengen. Altijd en overal. Bovendien zijn de RIDE-producten bijzonder veilig en comfortabel. Ze zorgen ervoor dat zowel jouw individualiteit als jouw rijgenot zo weinig mogelijk beperkt worden.

Beschikbaar vanaf 02/2020.

+ Lees meer
spinner