Collection Ride

MOTORPACK XRIDE EN JACK XRIDE PRO

MOTORPACK XRIDE EN JACK XRIDE PRO

Rijden met plezier, nieuwsgierig naar de volgende bocht, voorpret over de volgende kilometer. Als #neverstopchallenging je motto is, is de nieuwe XRide je pak: Het beschermt je rondom en is uiterst comfortabel voor een sportief rijgevoel. Met de nauwsluitende pasvorm en het markante design zul je zeker opwinding veroorzaken.

Een heel bijzondere blikvanger is het tot 1.500 stuks gelimiteerde jack XRide Pro voor heren. Daarvoor zorgen het witte rundleer op de armen en de schoudersliders van kunststof en staal.

Beide hebben het volgende gemeen: Bij de XRide en het jack XRide Pro waarborgt het hoge aandeel aan stretchmateriaal maximale bewegingsvrijheid; slimme details bieden de functionaliteit die je zoekt, voor zowel korte als lange avonturen. Dus uit de slipstream en laat zien wat je kunt.

SPORTIEF ONDERWEG, RONDOM BESCHERMD.

DE XRIDE ZET JE IN BEWEGING.

DE XRIDE ZET JE IN BEWEGING.

Sportief door bochten of op avontuur in een lange rit, met de XRide ben je op alles ingesteld. Voor je bescherming is het gemaakt van valbestendig leer. Het ergonomic concept van het pak XRide geeft je daarbij de bewegingsvrijheid die je nodig hebt om elke bocht aan te snijden en kilometer na kilometer af te leggen. De XRide sluit nauw aan, maar door de ruime mate aan stretchmateriaal is het draagcomfort toch uitstekend. Het comfortabele rijgevoel wordt ondersteund met elastische stof op de schouders en de armen en speciaal gepositioneerde uitsparingen als ergonomieplooien.

+ Lees meer

HET BESTE ANTWOORD OP ELK WEER.

HET BESTE ANTWOORD OP ELK WEER.

Het frontale AirVent-systeem van het jack XRide en een 3D-ruimtescheppend weefsel in het rugpand zorgen voor een uitstekend klimaat.

Fraai en alleen ter plaatse als ze nodig zijn: outsert-jack en -broek van de XRide. Je kunt ze bij elke rit opgerold in de rugzak van het pak XRide meenemen. Bij slecht weer kun je ze in luttele seconden aantrekken. De waterdichte stormkap in de kraag van het jack beschermt je tegen regen en wind.

+ Lees meer

ALLES WAT ER NODIG IS. MAAR GEEN GRAMMETJE TE VEEL.

ALLES WAT ER NODIG IS. MAAR GEEN GRAMMETJE TE VEEL.

Doordacht design, 100% rijplezier. De XRide is gemaakt door rijders als jij: De XRide heeft niets wat je niet nodig hebt, maar alles dat je onderweg wenst.

Trek je pak aan en snel op weg: Door de vooraf ingestelde elastische banden bespaar je tijd en past het pak bij de bovenarmen en de taille zeer precies. Het innovatieve AirVent-systeem zorgt bovendien voor een perfecte luchtcirculatie. Even om de hoek of startklaar voor een lange rit: De verdekte frontzakken bieden ruimte voor alles dat je bij de hand wilt hebben.  

+ Lees meer

JACK XRIDE PRO.

DE PRO VOOR ELK AVONTUUR.

DE PRO VOOR ELK AVONTUUR.

Je neemt de ene bocht na de andere, altijd op zoek naar de ideale lijn. Je hart bonst, en niet alleen het jouwe: Het tot 1.500 stuks gelimiteerde herenjack XRide Pro baart overal opzien. Het witte rundleer op de armen benadrukt je sportief-markante look, de opvallende schoudersliders van kunststof en staal met BMW Motorrad branding accentueren deze look nog meer. Ben je klaar voor het jack XRide Pro?

+ Lees meer

DE ONTSTAANSGESCHIEDENIS VAN DE XRIDE.

HOE EEN IDEE OP DE WEG WORDT GEBRACHT.

HOE EEN IDEE OP DE WEG WORDT GEBRACHT.

Aan het begin hadden onze productontwikkelaars en designers het idee om bewegingsrijke zones, zoals arm, schouder en knie, met afzonderlijke modules, geïntegreerd of opgezet, vorm te geven. We wilden de protectoren licht houden om sportieve bewegingen mogelijk te maken. Maar hoe? De oplossing: Net als bij een soort bandentechniek omwikkelden we het pak op punten die moeten worden beschermd, in ons geval met leer, en lieten we specifieke zones vrij, om de bewegingsvrijheid optimaal te kunnen waarborgen. Zo ontstond het "ergonomic concept" en daarmee het definitieve pakdesign.

 

+ Lees meer
Wie er een keer mee heeft gereden, zal het fijn vinden, door het 3D-ruimtescheppende weefsel en de groefstructuur heeft het een natuurlijke luchtcirculatie. ”

Productmanager, BMW Motorrad

DE ONTWIKKELING GAAT DE LAATSTE RONDE IN.

DE ONTWIKKELING GAAT DE LAATSTE RONDE IN.

De finishlijn was al in zicht maar we hadden nog het nodige werk te doen. Eerst vonden we het belangrijk om een passende en moderne look voor het pak te ontwikkelen. Daarbij probeerden we diverse structuren en verwerkingen. Uiteindelijk kwamen we tot een uitvoering in leer met een technische structuur. Nu moest de XRide uitgebreid worden getest: Wastests, weerbestendigheid en lichtechtheid en uiteraard de rijderstest en de puntjes op de i met de laatste grafische en technische details. Het resultaat mag er zijn – ook bij jou.

 

+ Lees meer

DE PERFECTE BEGELEIDERS VOOR JE XRIDE.

Ontbreekt er nog iets voor je avontuur? Een helm, laarzen of handschoenen? Hier vind je alle producten die je perfect kunt combineren met de XRide.

HELM STREET X.

Met deze helm met traploos instelbare zonneklep kun je je in een oogwenk aan veranderend licht aanpassen. Door de goede ventilatie houd je bovendien het hoofd koel, terwijl het dubbelwandige vizier optimaal zicht biedt, ideaal op de snelweg, provinciale wegen en in de stad.

HANDSCHOENEN PRORACE.

Een ideale handschoen voor echte sportievelingen. Zeer veel bewegingsvrijheid, veiligheid en een goede grip bij snel rijden ronden dit model af.

LAARZEN PRORACE.

Deze laarzen met de markante Race-look zijn niet alleen waterdicht en actief ademend, maar overtuigen ook met veel praktische details, onder meer de zij- en hielsliders van kunststof of de binnenkant van de schacht van zachte suède.

VOOR ALLEN DIE OVERAL DE BESTE WILLEN ZIJN.

spinner