Alle prijzen inclusief btw.

Alle motoren worden alleen geleverd met de wettelijk vereiste uitrusting (bijv. reflectoren conform de norm Euro 4). De motoren op de afbeeldingen en video's op deze website kunnen hiervan afwijken. Afbeeldingen kunnen speciale accessoires bevatten.

Basisprijs inclusief 21% BTW.

* Maandelijkse huurprijs van een BMW Motorrad Switch berekend voor een looptijd van 60 maanden en maximum 50.000 km voor een BMW Motorrad R-SERIES R nineT met een verkoopprijs van € 14.867,77 excl. BTW (€ 17.990,00 incl. BTW), mits een voorschot van € 2.240,00 excl. BTW en een restwaarde van € 5.856,82 excl. BTW.

 

BMW Motorrad Switch is de commerciële benaming voor het product financiële renting onder volgende voorwaarden: financiële renting richt zich uitsluitend tot professionele klanten die het voertuig gebruiken met het oog op de uitoefening van hun handels-, beroeps-, of ambachtelijke activiteiten. Onder voorbehoud van aanvaarding van het dossier door het kredietcomité van BMW Financial Services Belgium NV, Lodderstraat 16, 2880 Bornem, BE 0451.453.242 – RPR Mechelen. Restwaarde: minimum 16% van de aankoopprijs. Publiciteit geldig van 16/03/2024 tot en met 30/06/2024. Financiële Renting met de mogelijkheid van vervroegde terugname door BMW Financial Services Belgium NV conform de voorwaarden BMW Switch hierboven vermeld. Enkel geldig voor nieuwe BMW wagens. Inlevering gebeurt volgens de contractuele voorwaarden. In geval van vervroegde terugname zal de klant geen beroep meer kunnen doen op de verkoopbelofte. Bovendien zal in dit geval de afrekening van het gereden aantal kilometers pro rata temporis gebeuren (aan de hand van de overeengekomen maandelijkse kilometrage) voor de periode waarin het voertuig gebruikt werd. Alle prijzen voor professionelen zijn exclusief BTW vermeld en onder voorbehoud van eventuele wijzigingen en vergissingen. Actie is niet cumuleerbaar.

De BMW R nineT

Klassiek, onvervalst, gepassioneerd

Geheel en al gereduceerd. En toch zo aanwezig. De BMW R nineT. De klassieke roadster belichaamt passie en innovatie uit meer dan 90 jaar motorbouw - met hoogwaardige materialen en zorgvuldige afwerking tot in het kleinste detail. Zijn iconische boxermotor past nu nog harmonieuzer in de oorspronkelijke proporties. En met zijn verbeterde koppelcurve voert hij je nog krachtiger over het asfalt. Talloze mogelijkheden voor individualisering betekenen nauwelijks grenzen als het gaat om jouw persoonlijke realisatie. Word deel van de #Soulfuel-gemeenschap en laat met je R nineT zien wie je werkelijk bent.

Season Start Deals

Season Start Deals

Dankzij de SEASON START DEALS krijg je bij aankoop van de BMW R nineT een actiekorting van € 1.500 incl. BTW.

Enkel geldig op beschikbare motoren op stock.

+ Lees meer

Highlights voor individualisten

Beken kleur

Elk van de vier lakafwerkingen benadrukt het unieke karakter van jouw BMW R nineT. Welke past bij jou?

Blackstorm metallic

De klassieke zwarte basiskleur verwijst naar de oorsprong van de geschiedenis van BMW Motorrad.

Klassiek chroom

Het Limited Edition-model voor het 100-jarige jubileum van BMW Motorrad inclusief Option 719 pakketten gefreesde onderdelen Shadow en Shadow II en nog veel meer highlights.

Option 719 nachtzwart uni mat/aluminium mat

Het rood gelakte hoofdframe en het moderne tape-design onderstrepen het sportieve karakter van de machine.

Option 719 Mineral white metallic/Aurum

De edele lak in het wit met de gouden sierstiksels straalt een grote elegantie uit.

Option 719 Aluminium

De met de hand geborstelde en blank gelakte aluminium onderdelen in combinatie met de gepolijste onderdelen benadrukken het vakmanschap waarmee de machine is vervaardigd.

Zichtbaar typeplaatje
We see the type plate of the R nineT.
Spaakwielen met spatbordhouder
We see the mudguards of the R nineT
Tweecilinder boxermotor
We see the two-cylinder boxer engine of the R nineT.
Tank en snorkeldeksel
We see the tank with snorkel cover of the R nineT.
Klassiek dubbel-cirkelvormig instrumentarium
We see the dual round instrument of the R nineT.
Dubbele uitlaatsysteem in serie
We see the dual-flow exhaust system of the R nineT.
Moderne LED-richtingaanwijzers
We see the LED turn signal of the R nineT.
LED-koplamp met dagrijverlichting
We see the LED headlights of the R nineT.

Hoogwaardige materialen, met de hand gemaakt karakter. De R nineT is de eerste keuze van veel customizing-fans.

 ”

Dominic Thönnes

Productmanagement

Ga aan de slag met jouw R nineT

Ga aan de slag met jouw R nineT

Dankzij het modulaire concept is de R nineT gemaakt om expressie aan jouw individualiteit te geven. Met het Option 719-freesdelen pack Classic van puristisch aluminium vestig je stijlvolle accenten op jouw machine. En met het kostbaar vervaardigde Option 719 bi-color gietwiel Sport laat je gegarandeerd een blijvende indruk achter.

+ Lees meer

Indrukwekkende aandrijving

Geniet van de kracht

De krachtige lucht-/oliegekoelde tweecilinder boxermotor loopt nu nog soepeler. Hoewel hij nog steeds zijn 80 kW (109 pk) haalt uit 1.170 cc cilinderinhoud, presteert hij met zijn afgevlakte vermogens- en koppelcurve in het bereik tussen 4.000 en 6.000 tpm merkbaar beter. Dit maakt het plezieriger om te rijden, vooral op landwegen, en voldoet ook nog eens aan de nieuwe Euro 5-norm.

+ Lees meer
116
Nm max. koppel bij 6.000 tpm
221
kg leeggewicht van het voertuig rijklaar, volle tank
1,170
cc cilinderinhoud
805
mm zithoogte
Lucht-/oliegekoelde tweecilinder-viertaktboxermotor

Features voor betrouwbaar rijplezier

Voel je meer in leven met elke bocht

Voel je meer in leven met elke bocht

De Pro-rijmodi beïnvloeden de reactie op het gaspedaal en het reactiegedrag van uw R nineT. De "Dynamic"-modus maakt de motor veel directer en maakt het rijden op droog asfalt dynamischer. En de adaptieve bochtverlichting zorgt ervoor dat je in elke bocht veilig kunt gaan liggen. Want het verbetert de verlichting van het binnenste gedeelte van de bocht tot een hellingshoek van 25 graden.

+ Lees meer

3 jaar garantie.

Ride on & on & on. Een extra jaar inclusief.

Vanaf nu krijg je bij de aanschaf van een motor een jaar extra zorgeloosheid boven op de wettelijke garantie.

Meer informatie

Rent A Ride – Huur Je Droommotor

Rijd met de nieuwste BMW motoren

Rijd met de nieuwste BMW motoren

In eigen land of in het buitenland: met Rent A Ride huur je in een paar klikken de BMW motor van je dromen. Je beslist waar en hoe lang je onderweg bent. Verken nieuwe plaatsen en ontdek nieuwe BMW motoren. Start nu jouw avontuur. #FuelForLife

+ Lees meer

Meer over het thema #Soulfuel

spinner