Alle prijzen inclusief btw.

Alle motoren worden alleen geleverd met de wettelijk vereiste uitrusting (bijv. reflectoren conform de norm Euro 4). De motoren op de afbeeldingen en video's op deze website kunnen hiervan afwijken. Afbeeldingen kunnen speciale accessoires bevatten.

2023 K 1600 Grand America

Vanaf € 31.635,-
Vanaf € 275 / maand voor professionelen

Basisprijs inclusief 21% BTW.

* Maandelijkse huurprijs van een BMW Motorrad Switch berekend voor een looptijd van 60 maanden en maximum 50.000 km voor een BMW Motorrad K-SERIES K 1600 Gran America met een verkoopprijs van € 26.068,47 excl. BTW (€ 31.542,85 incl. BTW), mits een voorschot van € 4.100,00 excl. BTW en een restwaarde van € 10.424,55 excl. BTW.

 

BMW Motorrad Switch is de commerciële benaming voor het product financiële renting onder volgende voorwaarden: financiële renting richt zich uitsluitend tot professionele klanten die het voertuig gebruiken met het oog op de uitoefening van hun handels-, beroeps-, of ambachtelijke activiteiten. Onder voorbehoud van aanvaarding van het dossier door het kredietcomité van BMW Financial Services Belgium NV, Lodderstraat 16, 2880 Bornem, BE 0451.453.242 – RPR Mechelen. Restwaarde: minimum 16% van de aankoopprijs. Publiciteit geldig van 16/03/2024 tot en met 30/06/2024. Financiële Renting met de mogelijkheid van vervroegde terugname door BMW Financial Services Belgium NV conform de voorwaarden BMW Switch hierboven vermeld. Enkel geldig voor nieuwe BMW wagens. Inlevering gebeurt volgens de contractuele voorwaarden. In geval van vervroegde terugname zal de klant geen beroep meer kunnen doen op de verkoopbelofte. Bovendien zal in dit geval de afrekening van het gereden aantal kilometers pro rata temporis gebeuren (aan de hand van de overeengekomen maandelijkse kilometrage) voor de periode waarin het voertuig gebruikt werd. Alle prijzen voor professionelen zijn exclusief BTW vermeld en onder voorbehoud van eventuele wijzigingen en vergissingen. Actie is niet cumuleerbaar.

De BMW K 1600 Grand America

Samen meer beleven

Met z'n tweeën onderweg zijn, betekent dat je elke kilometer dubbel beleeft. Eigenlijk heel logisch toch? Met de K 1600 Grand America beleef je daarentegen steeds meer. De superieure zescilinder laat je – of jullie – ongedwongen richting horizont cruisen: perfect uitgerust met treeplanken, topcase met rugleuning en hoge kuipruit. Zo wordt het aan het einde van elke dag niet gemakkelijk om het mooiste moment van de rit te bepalen. Maar de verhalen over elke kilometer worden dan ook twee keer zo fraai. Helemaal in de zin van #RideAndShare

Big Smile Deals
Ride into summer with a smile

Big Smile Deals
Ride into summer with a smile

Dankzij onze Big Smile Deals, krijg je een personalisatiebudget voor opties van € 1.500 BTWi bij aankoop van een BMW K 1600 Grand America. Genoeg om deze zomer een glimlach op je gezicht te toveren! 

+ Lees meer

De highlights in één oogopslag

Hoogwaardig audiosysteem 2.0
Focus op het TFT-display en de boxen van de K 1600 Grand America.
Superieure zescilinder
Focus op de zescilindermotor.
Handige topcase
Focus op de topcase met LED-achterlicht van de K 1600 Grand America.
Geïntegreerd oplaadvak smartphone
Geïntegreerd opbergvak met mobiele telefoon.
Unieke lak
De lak Ionic Silver metallic
Heldere koplamp
Focus op de LED-koplampen.
Briljant 10,25" TFT-kleurendisplay
Focus op het kleurendisplay met BMW Motorrad startscherm.
Programmeerbare favorietentoetsen
Focus op de vier genummerde favorietentoetsen.

Met de K 1600 Grand America beleef je elke kilometer intensiever. En toch zul je er nooit genoeg van krijgen: Zelfs 's nachts ben je dankzij de standaard verstralers en de volledige LED-koplamp met adaptieve bochtverlichting veiliger en vanzelfsprekender onderweg dan ooit tevoren. Door de zwenkfunctie blijft de lichtkegel constant en past zich naadloos aan de schuine stand aan. Want wat is er leuker dan zelfs in het donker de horizon nooit uit het oog te verliezen? Ook het standaard audiosysteem 2.0 opent nieuwe dimensies. Er is niet veel te zien, met uitzondering van de intuïtieve menu's en de talrijke soundprofielen: de antennes zijn onzichtbaar ingebouwd. Maar het luistergenot is des te imposanter. Heel eenvoudig zoals je het wilt hebben.

+ Lees meer

3 jaar zorgeloosheid

Ride on & on & on. Wij geven nu een jaar extra. 

Vanaf nu krijg je bij de aanschaf van een motor een jaar extra zorgeloosheid boven op de wettelijke garantie.  

Meer informatie

Laat je bike zien – laat jezelf zien

Veel ruimte voor je eigen stijl

Meer comfort, meer exclusiviteit, meer fascinatie – juist dit laatste moet toch gelden voor iedereen wiens blik op je K 1600 Grand America valt. Waar wacht je nog op? Je reis begint hier.

Exclusive

De kleurstelling Manhattan metallic mat zorgt voor een elegant dynamisch statement – en dat tot in de details: van het voorste deel van het spatbord in bodycolor via de motorspoiler in Nightblack uni mat tot aan de afdekking van de windgeleiders in Blackstorm metallic.

Blackstorm metallic

De basiskleur Blackstorm metallic benadrukt de consequente vormgeving van de K 1600 Grand America: duidelijke lijnen en nauwkeurige randen voor een even respectvol als dynamisch totaalplaatje.

Option 719 Casablanca

De K 1600 Grand America wordt door de lak Ionic Silver metallic en zwarte pinstriping omringd door een vleugje luxe. De stijlvolle uitstraling wordt afgerond door de Option 719 buddyseat en Option 719 gesmede velgen Classic.

Steeds verder, steeds meer

Steeds verder, steeds meer

Betekent reizen voor jou ook laten zien waar je vandaan komt en waar je naartoe wilt? Met talrijke speciale uitrustingen en originele BMW Motorrad accessoires kun je de K 1600 Grand America nog meer op jezelf afstemmen. Als optie bieden wij bijvoorbeeld het uitgebreide comfort pack voor nog aangenamer reizen aan. De Option 719 buddyseat en de gesmede velgen staan daarentegen voor het beste vakmanschap en exclusieve smaak. En de gesmede arm maakt de ongedwongen look compleet. Daar hebben we je nog twee suggesties ter inspiratie voor je samengesteld: Je zult zien, het kan altijd nog een stapje verder.

+ Lees meer

Teruggebracht tot het wezenlijke: Jij

De nieuwe ontworpen cockpit van de K 1600 Grand America is met het 10,25" TFT-kleurendisplay, de duidelijke vormgeving en het geharde en ontspiegelde dekglas al perfect afgestemd op je reis. En het totale plaatje? De streamlining in typische bagger-stijl met de lage achterkant straalt elegantie, kracht en exclusiviteit uit. Het hoge windscherm, de comfortabele treeplanken en de topcase met rugleuning laten daarbij duidelijk zien: Hier mag de gezamenlijke reis rustig wat langer duren. En dat met al het comfort – en met alle vanzelfsprekendheid.

+ Lees meer

Superieure zescilinder lijnmotor

1.649
cc cilinderinhoud
111,5
liter opbergruimte
180
Nm max. koppel bij 5.250 tpm koppel
750
mm zithoogte
Vloeistofgekoelde 6-cilinder 4-takt lijnmotor

De motor van de K 1600 Grand America werkt graag voor twee. Daarbij luistert deze zo nauwkeurig en superieur naar je commando's dat je in elke bocht en op elk recht stuk al de voorpret van de volgende keer voelt: Zo voelen legendarische soevereiniteit, loopcultuur en performance aan. Dankzij de nieuw ontworpen motorbesturing kom je nu nog sneller bij het gas- en geluksgevoel: het vermogen van 160 pk is nu al ruim 1000 tpm. vroeger beschikbaar en het tot 180 Nm verhoogde maximale koppel bedraagt 5.250 tpm. Zo laat je het landschap met een draai in je pols aan je voorbijtrekken. De vollere koppelcurve garandeert daarbij een nog ontspannener voortglijden. Waarbij de motorsleepregeling (MSR) en de Dynamic ESA voor de nodige stabiliteit en veiligheid zorgen. En zelfs de rijmodi zijn nu nog duidelijker afgetekend. Voor merkbaar meer rijplezier – alleen of voor twee.

+ Lees meer

Rent A Ride – Huur Je Droommotor

Rijd met de nieuwste BMW motoren

Rijd met de nieuwste BMW motoren

In eigen land of in het buitenland: met Rent A Ride huur je in een paar klikken de BMW motor van je dromen. Je beslist waar en hoe lang je onderweg bent. Verken nieuwe plaatsen en ontdek nieuwe BMW motoren. Start nu jouw avontuur. #FuelForLife

+ Lees meer

BESCHIKBARE MOTOREN

#RideAndShare – hier gaat de reis verder

spinner