Alle prijzen inclusief btw.

Alle motoren worden alleen geleverd met de wettelijk vereiste uitrusting (bijv. reflectoren conform de norm Euro 4). De motoren op de afbeeldingen en video's op deze website kunnen hiervan afwijken. Afbeeldingen kunnen speciale accessoires bevatten.

Basisprijs inclusief 21% BTW.

* Maandelijkse huurprijs van een BMW Motorrad Switch berekend voor een looptijd van 60 maanden en maximum 50.000 km voor een BMW Motorrad R-SERIES R 18 B met een verkoopprijs van € 23.297,52 excl. BTW (€ 28.190,00 incl. BTW), mits een voorschot van € 3.500,00 excl. BTW en een restwaarde van € 8.890,18 excl. BTW.

 

BMW Motorrad Switch is de commerciële benaming voor het product financiële renting onder volgende voorwaarden: financiële renting richt zich uitsluitend tot professionele klanten die het voertuig gebruiken met het oog op de uitoefening van hun handels-, beroeps-, of ambachtelijke activiteiten. Onder voorbehoud van aanvaarding van het dossier door het kredietcomité van BMW Financial Services Belgium NV, Lodderstraat 16, 2880 Bornem, BE 0451.453.242 – RPR Mechelen. Restwaarde: minimum 16% van de aankoopprijs. Publiciteit geldig van 16/03/2024 tot en met 30/04/2024. Financiële Renting met de mogelijkheid van vervroegde terugname door BMW Financial Services Belgium NV conform de voorwaarden BMW Switch hierboven vermeld. Enkel geldig voor nieuwe BMW wagens. Inlevering gebeurt volgens de contractuele voorwaarden. In geval van vervroegde terugname zal de klant geen beroep meer kunnen doen op de verkoopbelofte. Bovendien zal in dit geval de afrekening van het gereden aantal kilometers pro rata temporis gebeuren (aan de hand van de overeengekomen maandelijkse kilometrage) voor de periode waarin het voertuig gebruikt werd. Alle prijzen voor professionelen zijn exclusief BTW vermeld en onder voorbehoud van eventuele wijzigingen en vergissingen. Actie is niet cumuleerbaar.

De BMW R 18 B

Raw Power – Pure Soul

De R 18 B combineert gebundelde kracht met BMW Motorrad Touring-geschiedenis en de emotionaliteit van de R 18 familie. Het grote front met de aan het stuur bevestigde beplating en de lage kuipruit tonen een sterk karakter. En ook de 1802 cc van de zwarte Big Boxer laat geen ruimte voor speculatie. Maar cilinderinhoud is niet alles. Bij de R 18 B is er nog veel meer. Ze is gecreëerd voor de customizing. Maak haar precies tot jouw bike en breng #Soulfuel aan het licht.

Season Start Deals

Season Start Deals

Dankzij de SEASON START DEALS krijg je bij aankoop van de BMW R 18 B: 

  • een actiekorting van  € 4.500 incl. BTW. Enkel geldig op beschikbare motoren op stock.
  • een actiekorting van  € 2.250 incl. BTW. Geldig op alle nieuwe bestellingen.
+ Lees meer

Het design van de R 18 B

Het uiterlijk: typisch Bagger

De aflopende flyline loopt van de hoge, opvallende frontbeplating over de druppelvormige brandstoftank van 24 liter en de langgerekte buddyseat naar de achterkant met de vast gemonteerde zijkoffers met geïntegreerde achterlichten. Typisch BMW Motorrad: het consequente en strakke design. Typisch Bagger: de karakteristieke streamlining.

Racing Blue metallic

De lak Racingblue metallic/Blackstorm metallic geeft de R 18 een elegante look.

Option 719 Black Pearl

De lak in Blackstorm metallic 2 met rode belijning maakt de R 18 B tot een absolute blikvanger.

R 18 B First Edition

De lak in Blackstorm metallic met witte dubbele lijnvoering stuit op speciaal veredelde oppervlakken. Daar komen nog eens waardevol borduurwerk van hoge kwaliteit op de buddyseat en belettering "First Edition" op beide koffers bij: een meer exclusieve look in lak en chroom.

Blackstorm metallic

Het puristische Blackstorm metallic onderbouwt de look van de R 18 B.

Manhattan metallic mat

De moderne kleurtint geeft de R 18 B een zelfverzekerde verschijning.

Niet een zoals de jouwe

Jij weet het best wat je wilt. Daarom is de R 18 B helemaal op individualisering gericht. Dat geldt zowel voor de constructie als voor de keuze aan originele BMW Motorrad accessoires en uitvoeringen. De met Roland Sands Design uitvoerig ontworpen collecties "Machined" en "2-Tone-Black", de klassieke "Option 719" en de uitlaatsystemen van Vance & Hines zijn hier slechts het begin: voor een R 18 B geheel naar jouw smaak.

+ Lees meer
Naar Individualisatie external-link-arrow-slim

De belangrijkste kenmerken op een rij

Ontdek de hoogtepunten in detail. Van klassieke elementen tot moderne motortechnologie, de R 18 B biedt je alles wat je tegenwoordig van een Bagger kunt verwachten. En nog veel meer.

+ Lees meer
Ontspannen verder zoeven met Active Cruise Control
We see the R 18 B with the Active Cruise Control system.
Koffers
De koffers die in het streamlining-silhouet geïntegreerd zijn.
Cockpit
De cockpit toont de analoge ronde instrumenten en het TFT-display.
Power Reserve
De Power reserveweergave als klassiek rond instrument.
TFT-display
Het TFT-display van de R 18 B.
Marshall Gold Series Stage 1
De ingebouwde luidsprekers van het merk Marshall.
Boxermotor
De imposante boxermotor van de R 18 B.
Frontbeplating
De frontbeplating van de R 18 B.

Ervaar de motor van de R 18 B

1802 ccm – maar geen ruimte voor hete lucht

Nog nooit is er zoveel cilinderinhoud geweest. Dat zie je, dat hoor je, dat voel je. Van 2.000 tot 4.000 min-1 kun je op elk moment meer dan 150 Nm oproepen. Voor krachtig genot en een constant hoog koppel met een voor de boxer typische loop. Bij 4.750 min-1 levert de sterke motor 67 kW (91 pk). De vrij lopende, glanzend vernikkelde cardanas naar historisch model is daarbij nog een verder hoogtepunt van deze 1802 cc.

+ Lees meer
1802
cc cilinderinhoud
720
mm zithoogte
158
Nm koppel bij 3000 tpm
24
Liter tankinhoud (ca.)
Lucht-/oliegekoelde tweecilinder-viertaktboxermotor

Puur rijplezier ook met een A2-rijbewijs

Heb je een A2-rijbewijs? Dan kan je ook met dit model rijden. Meer informatie vind je via de link hieronder of bij jouw BMW Motorrad Dealer.

Meer informatie

Comfort en veiligheid

Rock ’n’ Roll ‘n’ Rain

Rock ’n’ Roll ‘n’ Rain

De drie rijmodi van de R 18 B bieden je standaard rijplezier en veiligheid. Daarbij komen nog eens de automatische stabiliteitscontrole ASC en de motorsleepmomentregeling MSR. De achteruitrijhulp en Hill Start Control voor gemakkelijk wegrijden op hellingen zorgen aanvullend voor comfort. En in de klassieke koplampvorm zit de modernste LED-lichttechniek verborgen. Optioneel kan de adaptieve bochtverlichting de bochten zelfs bijna volledig verlichten en het grootlicht op een constante lichtbundel regelen.

+ Lees meer

3 jaar zorgeloosheid

Ride on & on & on. Wij geven nu een jaar extra. 

Vanaf nu krijg je bij de aanschaf van een motor een jaar extra zorgeloosheid boven op de wettelijke garantie.  

Meer informatie

Rent A Ride – Huur Je Droommotor

Rijd met de nieuwste BMW motoren

Rijd met de nieuwste BMW motoren

In eigen land of in het buitenland: met Rent A Ride huur je in een paar klikken de BMW motor van je dromen. Je beslist waar en hoe lang je onderweg bent. Verken nieuwe plaatsen en ontdek nieuwe BMW motoren. Start nu jouw avontuur. #FuelForLife

+ Lees meer

Meer over het thema #Soulfuel

spinner