Basisprijs inclusief 21% BTW.

De BMW R 18 B

Raw Power – Pure Soul

De R 18 B combineert gebundelde kracht met BMW Motorrad Touring-geschiedenis en de emotionaliteit van de R 18 familie. Het grote front met de aan het stuur bevestigde beplating en de lage kuipruit tonen een sterk karakter. En ook de 1802 cc van de zwarte Big Boxer laat geen ruimte voor speculatie. Maar cilinderinhoud is niet alles. Bij de R 18 B is er nog veel meer. Ze is gecreëerd voor de customizing. Maak haar precies tot jouw bike en breng #Soulfuel aan het licht.

Het design van de R 18 B

Het uiterlijk: typisch Bagger

De aflopende flyline loopt van de hoge, opvallende frontbeplating over de druppelvormige brandstoftank van 24 liter en de langgerekte buddyseat naar de achterkant met de vast gemonteerde zijkoffers met geïntegreerde achterlichten. Typisch BMW Motorrad: het consequente en strakke design. Typisch Bagger: de karakteristieke streamlining.

Option 719 Mineral white metallic

Bijna geen enkele machine belichaamt de luxe van de absolute vrijheid zo indrukwekkend als de R 18 B in deze kleurvariant met goudkleurige accenten.

Gravity blue metallic

Straalt ware grootheid en soevereiniteit uit: de R 18 B in de kleur Gravityblue metallic.

R 18 B First Edition

De lak in Blackstorm metallic met witte dubbele lijnvoering stuit op speciaal veredelde oppervlakken. Daar komen nog eens waardevol borduurwerk van hoge kwaliteit op de buddyseat en belettering "First Edition" op beide koffers bij: een meer exclusieve look in lak en chroom.

Blackstorm metallic

Het puristische Blackstorm metallic onderbouwt de look van de R 18 B.

Option 719 Galaxy Dust metallic/Titan Silver 2 metallic

De afhankelijk van de lichtinval blauwachtig tot violet glinsterende effectlak maakt van jouw R 18 B een absolute eyecatcher.

Manhattan metallic mat

De moderne kleurtint geeft de R 18 B een zelfverzekerde verschijning.

Niet een zoals de jouwe

Jij weet het best wat je wilt. Daarom is de R 18 B helemaal op individualisering gericht. Dat geldt zowel voor de constructie als voor de keuze aan originele BMW Motorrad accessoires en uitvoeringen. De met Roland Sands Design uitvoerig ontworpen collecties "Machined" en "2-Tone-Black", de klassieke "Option 719" en de uitlaatsystemen van Vance & Hines zijn hier slechts het begin: voor een R 18 B geheel naar jouw smaak.

+ Lees meer
Naar Individualisatie external-link-arrow-slim

De belangrijkste kenmerken op een rij

Ontdek de hoogtepunten in detail. Van klassieke elementen tot moderne motorfietstechnologie, de R 18 B biedt je alles wat je tegenwoordig van een Bagger kunt verwachten. En nog veel meer.

+ Lees meer
Ontspannen verder zoeven met Active Cruise Control
We see the R 18 B with the Active Cruise Control system.
Koffers
De koffers die in het streamlining-silhouet geïntegreerd zijn.
Cockpit
De cockpit toont de analoge ronde instrumenten en het TFT-display.
Power Reserve
De Power reserveweergave als klassiek rond instrument.
TFT-display
Het TFT-display van de R 18 B.
Marshall Gold Series Stage 1
De ingebouwde luidsprekers van het merk Marshall.
Boxermotor
De imposante boxermotor van de R 18 B.
Frontbeplating
De frontbeplating van de R 18 B.

Ervaar de motor van de R 18 B

1802 ccm – maar geen ruimte voor hete lucht

Nog nooit is er zoveel cilinderinhoud geweest. Dat zie je, dat hoor je, dat voel je. Van 2.000 tot 4.000 min-1 kun je op elk moment meer dan 150 Nm oproepen. Voor krachtig genot en een constant hoog koppel met een voor de boxer typische loop. Bij 4.750 min-1 levert de sterke motor 67 kW (91 pk). De vrij lopende, glanzend vernikkelde cardanas naar historisch model is daarbij nog een verder hoogtepunt van deze 1802 cc.

+ Lees meer
1802
cc cilinderinhoud
720
mm zithoogte
158
Nm koppel bij 3000 tpm
24
Liter tankinhoud (ca.)
Lucht-/oliegekoelde tweecilinder-viertaktboxermotor

Alle begin is gemakkelijk – de A2-uitvoering van de R 18 B

De R 18 B is ook in een A2-compatibele uitvoering met 48 pk leverbaar. Deze kan zo worden gekalibreerd dat je machine voor jou geschikt is als je met het A2-rijbewijs onderweg bent. Zo kun je vanaf het begin genieten van de intuïtieve rijeigenschappen van de R 18 B.

Comfort en veiligheid

Rock ’n’ Roll ‘n’ Rain

Rock ’n’ Roll ‘n’ Rain

De drie rijmodi van de R 18 B bieden je standaard rijplezier en veiligheid. Daarbij komen nog eens de automatische stabiliteitscontrole ASC en de motorsleepmomentregeling MSR. De achteruitrijhulp en Hill Start Control voor gemakkelijk wegrijden op hellingen zorgen aanvullend voor comfort. En in de klassieke koplampvorm zit de modernste LED-lichttechniek verborgen. Optioneel kan de adaptieve bochtverlichting de bochten zelfs bijna volledig verlichten en het grootlicht op een constante lichtbundel regelen.

+ Lees meer

3 jaar zorgeloosheid

Ride on & on & on. Wij geven nu een jaar extra. 

Vanaf nu krijg je bij de aanschaf van een motorfiets een jaar extra zorgeloosheid boven op de wettelijke garantie.  

Meer informatie

Meer over het thema #Soulfuel

spinner