Alle prijzen inclusief btw.

Alle motoren worden alleen geleverd met de wettelijk vereiste uitrusting (bijv. reflectoren conform de norm Euro 4). De motoren op de afbeeldingen en video's op deze website kunnen hiervan afwijken. Afbeeldingen kunnen speciale accessoires bevatten.

Elektrisch
2024 CE 02

AM versie vanaf € 6.590 & A1 versie vanaf € 7.590
AM versie vanaf € 70 / maand voor professionelen

Alle motoren worden alleen geleverd met de uitrusting die wettelijk verplicht is (bijv. reflectoren conform Euro 4-norm). Illustraties op deze website kunnen hiervan afwijken.

Alle motoren worden alleen geleverd met de uitrusting die wettelijk verplicht is (bijv. reflectoren conform Euro 4-norm). Illustraties op deze website kunnen hiervan afwijken.

Basisprijs inclusief 21% BTW.

De vermelde prijzen zijn inclusief de korting van €1.000 op de lanceringsbonus.

* Maandelijkse huurprijs van een BMW Motorrad Switch berekend voor een looptijd van 60 maanden en maximum 50.000 km voor een BMW Motorrad C-SERIES CE 02 AM met een verkoopprijs van € 6.272,73 excl. BTW (€ 7.590,00 incl. BTW), mits een voorschot van € 950,00 excl. BTW en een restwaarde van € 2.288,94 excl. BTW.

 

BMW Motorrad Switch is de commerciële benaming voor het product financiële renting onder volgende voorwaarden: financiële renting richt zich uitsluitend tot professionele klanten die het voertuig gebruiken met het oog op de uitoefening van hun handels-, beroeps-, of ambachtelijke activiteiten. Onder voorbehoud van aanvaarding van het dossier door het kredietcomité van BMW Financial Services Belgium NV, Lodderstraat 16, 2880 Bornem, BE 0451.453.242 – RPR Mechelen. Restwaarde: minimum 16% van de aankoopprijs. Publiciteit geldig van 16/03/2024 tot en met 30/06/2024. Financiële Renting met de mogelijkheid van vervroegde terugname door BMW Financial Services Belgium NV conform de voorwaarden BMW Switch hierboven vermeld. Enkel geldig voor nieuwe BMW wagens. Inlevering gebeurt volgens de contractuele voorwaarden. In geval van vervroegde terugname zal de klant geen beroep meer kunnen doen op de verkoopbelofte. Bovendien zal in dit geval de afrekening van het gereden aantal kilometers pro rata temporis gebeuren (aan de hand van de overeengekomen maandelijkse kilometrage) voor de periode waarin het voertuig gebruikt werd. Alle prijzen voor professionelen zijn exclusief BTW vermeld en onder voorbehoud van eventuele wijzigingen en vergissingen. Actie is niet cumuleerbaar.

De BMW CE 02

Move your way.

Time to get up! Er wacht je een nieuwe dag om vorm aan te geven. Maar vandaag is alles anders. Je wilt niet alleen maar je eigen ding doen. Je staat op om grootse dingen te doen. Wat je daarvoor doet? Je stapt op een nieuw vervoersmiddel dat je in een nieuwe realiteit brengt. Binnen een paar seconden. Volledig elektrisch. Door kleine steegjes en dwarsstraten. Door jouw city waar je zo van houdt. Je voelt het: je bent #PluggedToLife terwijl je op de CE 02 de mobiliteit - nee - de wereld verandert. En daarbij zie je er ook nog fantastisch uit.

€ 1.000 LANCERINGSBONUS

€ 1.000 LANCERINGSBONUS

Vier samen met ons de lancering van de BMW CE 02: tot 30/06 geniet van € 1.000 lanceringsbonus bij aankoop van CE 02!

  • AM versie: voor jou vanaf € 6.590 (ipv € 7.590) 
  • A1 versie: voor jou vanaf € 7.590 (ipv € 8.590) 

De korting zal door je BMW Motorrad dealer verrekend worden.

+ Lees meer

Puur rijplezier met een AM of A1-rijbewijs

Heb je een AM of A1-rijbewijs? Dan kan je ook met dit model rijden. Meer informatie vind je via de link hieronder of bij jouw BMW Motorrad Dealer.

Meer informatie

Time to move.

Hop on.

De CE 02 is voor vrijwel iedereen gemakkelijk te berijden. Net als bij een 50 ccm bromfiets mag je al vanaf 16 jaar met een AM-rijbewijs gaan rijden. Je kunt ook opstappen met een autorijbewijs of A1-rijbewijs.

Enter the playground.

De CE 02 breekt regels. Een echte blikvanger door de speelse elementen - zo ziet rijplezier eruit. Visueel luidruchtig maar elektrisch stil. Revolutionair. Iconisch. Oog voor het milieu kan stijlvol zijn.

Explore the city.

Elektrische step? E-brommer? E-scooter? Nope! De eParkourer is het icoon van de nieuwe Urban Mobility scene. Hij beweegt zich als een parcoursrijder door de stad. Snel, wendbaar, creatief. En verovert deze stormenderhand.

Onmiskenbaar de eParkourer

„ 

Create the day. Explore the city.

 ”

Design van een nieuwe generatie.

Ideas nonstop.

Jij geeft vorm aan de dag, je eParkourer geeft vorm aan de omgeving. Waar jullie gaan, worden jullie gezien. De vooruitstrevende stijl laat het zien: jullie zijn al op weg naar het volgende grootse ding. Time to move on.

Cosmic black uni-lak.

Black, bold - jouw statement. De CE 02 wordt standaard geleverd met Cosmic black uni-lak en buddyseat in eenkleurig zwart. Granietgrijs metallic zorgt voor koele contrasten, het tape-design oogt fris.

Cosmic black uni-lak 2.

Uitgerust met het Highline-pakket wordt de CE 02 nog extroverter: met exclusieve lak in Cosmic black uni-lak 2, 3-kleurige buddyseat en 22 tapes inclusief velgtapeset. De goudkleurige vork voegt nog wat extra's toe.

Snel bestellen, sneller starten

Reikhalzend naar uitgekeken, eindelijk ready to go: de CE 02 kan vanaf nu worden gereserveerd. Kies je favoriet uit drie uitvoeringen. Welke kies jij?

Nu reserveren

A Piece of Street-Art.

De lange, diepe buddyseat lijkt boven de iconische schijfwielen te zweven. Dit opvallende silhouet is meteen herkenbaar. Voor nog meer exclusiviteit kies je het optionele Highline pack. Naast de expressievere vormgeving zit daarin onder meer de sterk geïntegreerde SP Connect smartphone-houder. De extra derde rijmodus versnelt de puls, de handvatverwarming zorgt voor extra rijcomfort bij rijwind. Met de externe snellader van 1.500 W voor de 11 kW-versie ben je sneller weer klaar om te vertrekken. En de Backend Connectivity maakt je dagelijkse leven gemakkelijker.

+ Lees meer

Jump on and Run.

Jump on and Run.

Alles aan de CE 02 is gemaakt voor optimale rijeigenschappen en maximaal rijplezier. Met Keyless Ride spring je er gewoon op - en ben je al weg. Dankzij zijn lage gewicht vanaf 120 kg heb je altijd alles goed in de hand. Met de vrijwel onderhoudsvrije riemaandrijving ben je efficiënt onderweg. Met tal van highlights op het gebied van techniek, comfort en Connectivity geeft de eParkourer je maximale ondersteuning op weg naar je volgende bestemming.

+ Lees meer

High-end uitrusting.

Sterk geïntegreerde smartphone-houder met SP Connect technologie.
De sterk geïntegreerde design smartphone-houder van de eParkourer CE 02 van BMW Motorrad
Perfect afgestemde rijmodi.
De 3 rijmodi SURF, FLOW en FLASH van de eParkourer CE 02 van BMW Motorrad
Stijlvolle buddyseat Pro.
De buddyseat Highline van de eParkourer CE 02 van BMW Motorrad
Nieuwste LED-lichttechnologie.
Het LED-licht van de eParkourer CE 02 van BMW Motorrad
Elektrische achteruitversnelling.
De elektrische achteruitversnelling van de eParkourer CE 02 van BMW Motorrad
Ikonische achterbrug.
De achterbrug van de eParkourer CE 02 van BMW Motorrad
Slimme Connectivity-functies.
De stuurbediening van de eParkourer CE 02 van BMW Motorrad
3,5“ micro-TFT-display
De TFT-display van de eParkourer CE 02 van BMW Motorrad
„ 

Het ultieme vervoermiddel van een nieuwe generatie

 ”

Time to have fun.

Met de knoppen op het stuur selecteer je de rijmodus en bepaal je jouw Riding Experience. SURF staat voor maximaal uitrollen en lekker voortglijden. FLOW kies je als je optimaal met het verkeer wilt meestromen. Met het Highline pack komt er een derde optie bij: FLASH. De naam zegt het al: met katapultstart en maximale energieterugwinning ben je als eerste weg bij het stoplicht, geef je jezelf de ultieme kick en zit je altijd als eerste aan de lunch.

+ Lees meer

3 jaar zorgeloosheid

Ride on & on & on. Wij geven je een jaar extra. 

Vanaf nu krijg je bij de aanschaf van een motor een jaar extra zorgeloosheid boven op de wettelijke garantie. 

Meer informatie

Energie tot diep in de nacht.

11
kW (15 pk) maximaal vermogen
95
km actieradius volgens WMTC (minimaal)
3,0
seconden van 0 naar 50 km/h
100
minuten van 20% naar 80% met snellader (Highline pack of optionele accessoire 11kW) bij maximale laadstroom
Luchtgekoelde synchrone machine

Rusttijd is oplaadtijd.

Rusttijd is oplaadtijd.

Je weet precies wanneer het tijd is om rust te nemen en jezelf op te laden. Dit is het perfecte moment om ook de CE 02 weer op te laden. Deze laad je gewoon op aan een stopcontact - net als je smartphone. De 4 kW-versie laad je in 1 uur en 25 minuten op van 20% tot 80%. De 11 kW-versie heeft daarvoor - met de optionele snellader - 1 uur en 40 minuten nodig. De volledig opgeladen 11 kW-versie kan tot 90 kilometer afleggen, de 4 kW-versie tot 50 kilometer - meer dan genoeg voor al je plannen.

+ Lees meer

Meer stijl. Meer vrijheid. Meer veelzijdigheid.

Meer stijl. Meer vrijheid. Meer veelzijdigheid.

De eParkourer past zich aan jouw levensstijl aan. Wil je het nog opvallender, nog stijlvoller? Of wil je meer vrijheid en met de perfecte uitrusting een tochtje naar het meer maken? Of wil je zo vaak als maar mogelijk is onderweg zijn en moet het weerbestendiger en praktischer? Bekijk onze voorstellen voor individualisatie van je CE 02.

+ Lees meer

Stay connected

Niets missen.

Let’s be e-mail-friends. Abonneer je op het nieuws over de eParkourer en volg zijn wilde rit door de wijken van de stad.

Nu abonneren external-link-arrow-slim

BESCHIKBARE SCOOTERS

Stay #PluggedToLife.

spinner