De Int. GS Trophy Bike vanuit verschillende perspectieven en in volle vaart door water.

De International GS Trophy uitrusting

Als je altijd op zoek bent naar het volgende avontuur, heb je uitrusting nodig waarop je in elke situatie kunt vertrouwen. Daarom hebben we onze originele BMW Motorrad accessoires onder de zwaarste omstandigheden op de offroad-trajecten van de International GS Trophy getest.

Deze onderdelen hebben bewezen hoe goed doordacht en robuust ze in de modder, in de woestijn, bij rivierpassages en in de bergen zijn. Ze passen perfect bij je motor en geven jou en je GS alles dat je nodig hebt om elk terrein te bedwingen. 

+ Lees meer
Veiligheid

Optimaal uitgerust voor de wildste avonturen. Dankzij de zwarte framebescherming, kleppendekselbescherming van roestvrij staal en koplampbescherming is je motor uitstekend beschermd tegen takken, rotsen, je endurolaarzen en steenslag. De robuuste aluminium enduromotorbescherming beschermt het onderste gedeelte van de motor. De motorbeschermbeugels van gepolijst roestvrij staal beschermen betrouwbaar tegen schade wanneer je motor in het heetst van de strijd omvalt. Met de handbescherming zijn je handen beschermd tegen takken en steenslag. Een beschermglas beschermt je TFT-display tegen vuil en andere beschadigingen.

Naar de R 1250 GS accessoires
Naar de R 1250 GS Adventure accessoires

 

Ergonomie en comfort

Offroad mag je dit accessoire niet missen: De getinte kuipruit Rallye biedt je vrij zicht op het terrein en toch voldoende bescherming. Met de smalle en harder beklede Rallye-buddyseat heb je maximale bewegingsvrijheid. De bredere en langere endurovoetsteunen geven je meer steun en een slipvaste stand. De in hoogte verstelbare voetremhendel stel je precies naar wens in – zo kun je de voetrem met name bij het staand rijden nog beter doseren.  De schakelhendel met verstelbaar trapstuk kan aan verschillende schoenmaten en schakelgewoonten worden aangepast. En de stuurverhoging van gesmeed aluminium maakt een ontspannen houding en meer controle offroad mogelijk.  

Naar de R 1250 GS accessoires
Naar de R 1250 GS Adventure accessoires

Design

Terreingeschiktheid kan er zo goed uitzien. De hoogwaardige, volledig van titanium vervaardigde slip-on-geluiddemper geeft je GS niet alleen een sportievere look, maar is ook lichter dan de standaardgeluiddemper. De grotere voorwielafdekking beschermt je motor tegen steenslag en vuil. De extreem stabiele kruisspaakwielen zijn ook geschikt voor tubeless-banden en ronden de offroad-capaciteiten van je machine af.

Naar de R 1250 GS accessoires
Naar de R 1250 GS Adventure accessoires

Opbergruimte

Dat het offroad nat en vuil kan worden, is geen geheim. Daarom is het des te belangrijker dat je bagage goed tegen invloeden van buitenaf beschermd is. De kleine tankrugzak uit de Adventure Collection van slijtvast nylonweefsel heeft een waterdichte binnenzak. Zo blijft alles wat je bij je hebt altijd droog.

Naar de R 1250 GS accessoires

Vraag je BMW Motorrad partner

Als je nog meer over de GS Trophy bikes en de bijpassende originele BMW Motorrad accessoires wilt weten, kun je het best rechtstreeks met je dichtstbijzijnde dealer contact opnemen. Deze zal je graag advies geven.

Vind een BMW Motorrad dealer

Meer #SpiritofGS

spinner