Alle prijzen inclusief btw.

Alle motoren worden alleen geleverd met de wettelijk vereiste uitrusting (bijv. reflectoren conform de norm Euro 4). De motoren op de afbeeldingen en video's op deze website kunnen hiervan afwijken. Afbeeldingen kunnen speciale accessoires bevatten.

Basisprijs inclusief 21% BTW.

* Maandelijkse huurprijs van een BMW Motorrad Switch berekend voor een looptijd van 60 maanden en maximum 50.000 km voor een BMW Motorrad S-SERIES S 1000 R met een verkoopprijs van € 13.793,39 excl. BTW (€ 16.690,00 incl. BTW), mits een voorschot van € 2.150,00 excl. BTW en een restwaarde van € 3.118,61 excl. BTW.

 

BMW Motorrad Switch is de commerciële benaming voor het product financiële renting onder volgende voorwaarden: financiële renting richt zich uitsluitend tot professionele klanten die het voertuig gebruiken met het oog op de uitoefening van hun handels-, beroeps-, of ambachtelijke activiteiten. Onder voorbehoud van aanvaarding van het dossier door het kredietcomité van BMW Financial Services Belgium NV, Lodderstraat 16, 2880 Bornem, BE 0451.453.242 – RPR Mechelen. Restwaarde: minimum 16% van de aankoopprijs. Publiciteit geldig van 16/03/2024 tot en met 30/06/2024. Financiële Renting met de mogelijkheid van vervroegde terugname door BMW Financial Services Belgium NV conform de voorwaarden BMW Switch hierboven vermeld. Enkel geldig voor nieuwe BMW wagens. Inlevering gebeurt volgens de contractuele voorwaarden. In geval van vervroegde terugname zal de klant geen beroep meer kunnen doen op de verkoopbelofte. Bovendien zal in dit geval de afrekening van het gereden aantal kilometers pro rata temporis gebeuren (aan de hand van de overeengekomen maandelijkse kilometrage) voor de periode waarin het voertuig gebruikt werd. Alle prijzen voor professionelen zijn exclusief BTW vermeld en onder voorbehoud van eventuele wijzigingen en vergissingen. Actie is niet cumuleerbaar.

De BMW S 1000 R

Awaken the daredevil

Pure adrenaline. De toerenteller stijgt. Pure kracht ontvouwt zich. Showtime voor de BMW S 1000 R. Van buiten Dynamic Roadster, van binnen Superbike-DNA. Want het onderstel en de motor hebben de genen van de RR in zich. Ultra wendbaar, ultra nauwkeurig. 165 pk vanaf 196 kg. Nog uitgekiender, nog offensiever. Voor het eerst met het optionele M pack met M kleuren en M gesmede velgen. Klaar voor de ultieme uitdaging. #NeverStopChallenging.

Het gaan niet alleen om power. Maar ook om perfecte controle. De S 1000 R combineert beide.

 ”

Chris Pfeiffer

Meervoudige World Streetbike Freestyle Champion en winnaar van de Erzbergrodeo

Highlights

LED-verlichting
We zien de LED-koplamp van de S 1000 R.
M Endurance ketting
We zien de M Endurance ketting van de S 1000 R.
M pack met M kleuren
We zien het M-pakket met de M kleuren op de S 1000 R.
Motor
We zien de motor van de S 1000 R in detail.
M gesmede velgen
We zien de M gesmede velgen van de S 1000 R.
TFT-display
We zien het TFT-display van de S 1000 R.
Keyless Ride Light
We zien de Keyless Ride Light voorziening op de S 1000 R.
Titanium sportuitlaat
We zien de titanium sporteinddemper en het uitlaatsysteem van de S 1000 R.

Optimale dynamiek

Het gewicht? Heeft een concurrentie. Is inclusief M pack geoptimaliseerd tot op het laatste grammetje - vanaf 196 kg. Blijft ook met volledige uitrusting en volgetankt nog onder 200 kg.

+ Lees meer

Vlinders in de buik

121
kW (165 pk) bij 11.000 t/m
999
cc cilinderinhoud
114
Nm max. koppel bij 9.250 t/m
199
kg rijklaargewicht, volle tank, incl. M pack
Vloeistofgekoelde 4-cilinder 4-takt-lijnmotor

De motor van de S 1000 R stamt rechtstreeks af van de supersporter.

 ”

Jörg Vogt

Hoofd Ontwikkeling aandrijving modelserie S 1000

Gaat altijd tot het uiterste

De aandrijving? Grensverleggend. Schiet meteen uit de startblokken. Laat op weg naar zijn maximaal 12.000 t/min superbike-vuurwerk zien. Blijft dankzij drie hellingshoek-afhankelijke rijmodi steeds beheersbaar. Niet genoeg? Met de optionele rijmodi Pro heb je volledige controle over alle regelsystemen.

+ Lees meer

Hartkloppingen

Dresscode: rigoureus

De aanblik? Verstopt zich niet. Belichaamt de uitdaging. Wind? Kom hier! De wereld is een podium, tijd om op te treden.

Sport

Waar deze opduikt, wordt deze met eer onthaald. De BMW S 1000 R Sport in Bluestone metallic domineert de weg. En laat meteen weten dat deze klaar is om de leiding te nemen.

Blackstorm metallic

Brutaal understatement. Bonkige dynamiek. De S 1000 R in Blackstorm metallic laat een blijvende indruk achter.

Light white uni/M Motorsport

De sterkste letter ter wereld draagt de sterkste kleuren ter wereld: lichtblauw, donkerblauw en rood. Exclusief in het M pakket

M

M

De letter? Fascineert. Combineert racesport, kracht en enthousiasme. En jaagt nu ook met de S 1000 R de hartslag in de hoogte. De M gesmede velgen, de M lichtgewicht accu en de M Endurance ketting maken de racing-knowhow merkbaar.

+ Lees meer

R

De machine? Heeft geen bijnaam nodig. Want er is geen ontkomen aan. Minimaal front, agressieve achterkant. Pure dynamiek in typische Roadster-proporties. Met een R in de zijbekleding. Ingebrand als een nerf die een geschiedenis vertelt - klaar voor het volgende hoofdstuk.

+ Lees meer

Kippenvel

In het oog van de storm

De zitpositie? Aanvallend. Daarbij alles onder controle. Dankzij de vergrote draai van het stuur, de in twee standen verstelbare stuurklem en drie verschillende zithoogtes. Stabieler en nauwkeuriger dan ooit.

+ Lees meer

3 jaar zorgeloosheid

Ride on & on & on. Wij geven nu een jaar extra.

Vanaf nu krijg je bij de aanschaf van een motor een jaar extra zorgeloosheid boven op de wettelijke garantie.

Meer informatie

Fantasie

Een lastige keuze

Een lastige keuze

De uitrusting? Gevarieerd. Wordt geleverd in de onverslaanbare combinatie met Comfort pack, Dynamic pack, eCall, koplamp Pro en bandenspanningscontrole (RDC). Is voor het eerst verkrijgbaar met het exclusieve M pack met M kleuren en M gesmede velgen. En met de M Performance Parts met het M carbon pack of M gefreesde-onderdelen pack als highlights.

+ Lees meer

Daredevil feeling for the screen

Wallpaper for showtime on Teams, Zoom, etc.
ZIP   |   10.79 MB
This is disclaimer text for gpx download files.

Rent A Ride – Huur Je Droommotor

Rijd met de nieuwste BMW motoren

Rijd met de nieuwste BMW motoren

In eigen land of in het buitenland: met Rent A Ride huur je in een paar klikken de BMW motor van je dromen. Je beslist waar en hoe lang je onderweg bent. Verken nieuwe plaatsen en ontdek nieuwe BMW motoren. Start nu jouw avontuur. #FuelForLife

+ Lees meer

#neverstopchallenging

spinner