Make Life a Ride. Dit levensgevoel bepaalt ons. En het bepaalt wie je bent. Daarom hebben we C.A.R.E. ontwikkeld. C.A.R.E. staat voor Concept of Advanced Rider Equipment. Wanneer je dit label ziet, weet je: Deze berijdersuitrusting voldoet aan onze strenge eisen op het gebied van veiligheid, innovatie, comfort, kwaliteit en duurzaamheid.

+ Lees meer

Innovatie

Innovatie is niet vanzelfsprekend. Maar bij ons zit het in het DNA. Altijd in het middelpunt: de hoogste kwaliteit en veiligheid bij bikes en de berijdersuitrusting. We zien dit als een uitdaging en een missie – met succes. Zo ontwikkelden we wereldwijd de eerste klaphelm, introduceerden we de kevlarversterking voor een motorpak of gebruikten we als eerste GORE-TEX in de berijderskleding. Innovaties die vandaag de dag vanzelfsprekend zijn – en onze drijfveer om precies zo door te gaan.

+ Lees meer

Comfort

Alleen als je je bij elk weer en in elke situatie goed voelt, ben je met snelle reacties, veilig en vol passie onderweg. Daarom ontwikkelen we onze berijdersuitrusting parallel aan onze bikes – voor het best mogelijke comfort afhankelijk van de toepassing. We letten daarbij op ergonomie, klimaat en akoestiek: voor bijzonder 'stille' helmen, innovatieve ventilatie- en membraansystemen alsook materialen zoals gehydrofobeerd leer. Zodat je elke kilometer nog meer kunt genieten.

+ Lees meer

Veiligheid

C.A.R.E. voldoet aan de hoogste veiligheidsnormen. Onze motorfietsspecialisten ontwikkelen en testen de berijdersuitrusting in eigen werkplaatsen en laboratoria. Zo testen we met een valsimulator speciaal de slijtvastheid van valgevoelige plekken. En we passen de resultaten zonder compromissen toe: Alle motorpakken van BMW Motorrad zijn bijvoorbeeld op de valplekken dubbel uitgevoerd, dubbel genaaid en uitgerust met de nieuwste generatie CE-protectoren – voor de hoogste veiligheid.

+ Lees meer

Kwaliteit

Dankzij de constante kwaliteit en duurzaamheid kan elk C.A.R.E.-product een jarenlange begeleider van talloze kilometers worden. De basis hiervoor wordt gevormd door talrijke testkilometers en dagen in de windtunnel en de zwaarste praktijktoepassingen zoals bij de GS Trophy. En dat bij normen die strenger zijn dan die van welke andere fabrikant ook. We ontvangen bovendien feedback van onze klanten: van bikers zoals jij, maar ook van de hulpdiensten van verschillende internationale overheden.

+ Lees meer

Duurzaamheid

Bij plezier staat verantwoordelijkheid tegenwoordig meer dan ooit voorop. Dat geldt ook voor rijplezier. Bij onze berijdersuitrusting telt deze gedachte enerzijds met betrekking tot de materialen zoals organic cotton of gerecyclede vezels. Anderzijds letten wij ook op de duurzaamheid van de producten en de daarmee gepaard gaande ontziening van hulpbronnen. Zo zorgt een uitgebreid serviceaanbod voor reparaties en revisies ervoor dat geliefde stukken deels al meer dan 20 jaar in gebruik zijn.

+ Lees meer

Meer over het onderwerp berijdersuitrusting

spinner