BMW Motorrad Connected app

BMW Motorrad Connected app

De BMW Motorrad Connected app is daarbij het centrale verbindingselement voor alle BMW Motorrad ConnectedRide producten. Je koppelt elk product uit de ConnectedRide familie eerst via Bluetooth aan de Connectivity Hub van de app. En nu heb je snel en eenvoudig toegang tot functies als navigatie, voertuiginformatie en andere productspecifieke features.

+ Lees meer

Uitgebreide mogelijkheden

BMW Motorrad Connectivity

BMW Motorrad Connectivity

Met BMW Motorrad Connectivity kun je de gebruikelijke functies van je smartphone zoals telefonie, muziek en navigatie op het overzichtelijke TFT-display van je bike gebruiken. Dit systeem verbindt motorfiets, smartphone en helm via Bluetooth met elkaar, zodat je de features via de multicontroller op het stuur kunt bedienen. Zo heb je op lange ritten altijd de passende playlist in je oor, blijf je in contact met je vrienden en verlies je je bestemming nooit uit het oog.

+ Lees meer

BMW Motorrad ConnectedRide Accessories

BMW Motorrad ConnectedRide Accessories

Als je met je bike onderweg bent en niet van je smartphone wilt afzien, is de BMW Motorrad ConnectedRide-cradle precies wat je zoekt. Je koppelt de smartphone via de BMW Motorrad Connected app, zet deze in de houder en je kunt meteen op pad. De besturing werkt veilig en comfortabel via de multicontroller op het stuur. En met het ConnectedRide Com U1-systeem hebben we een slimme oplossing voor iedereen die tijdens de rit met de mederijders wil praten.

+ Lees meer

Heb je nog vragen over BMW Motorrad ConnectedRide? Neem dan even een kijkje op onze FAQ-portal.

spinner