BMW Motorrad Connected app

BMW Motorrad Connected app

De BMW Motorrad Connected app is daarbij het centrale verbindingselement voor alle BMW Motorrad ConnectedRide-producten. Je verbindt eerst een product uit de ConnectedRide-familie via Bluetooth met de Connectivity Hub van de app. Vervolgens heb je snel en eenvoudig toegang tot functies zoals navigatie, voertuiginformatie en andere productspecifieke functies.

+ Lees meer

Uitgebreide mogelijkheden

BMW Motorrad Connectivity

BMW Motorrad Connectivity

Met BMW Motorrad Connectivity kun je de gebruikelijke functies van je smartphone, zoals telefonie, muziek en navigatie, op het overzichtelijke TFT-display van je bike gebruiken. Dit systeem verbindt motorfiets, smartphone en helm via Bluetooth met elkaar, zodat je de features via de Multi-Controller op het stuur kunt bedienen. Zo heb je tijdens lange ritten altijd de passende playlist in je oor, blijf je in contact met je vrienden en verlies je je bestemming nooit uit het oog.

+ Lees meer

BMW Motorrad Connected Rider Gear

BMW Motorrad Connected Rider Gear

Of je nu met je bike op weg bent naar kantoor, naar het café of naar de sportclub, de Connected Rider Gear ondersteunt je digitale levensstijl. Het Tokyo Connect GTX jack met zijn actieve verlichting op rug en mouwen zorgt dat je onderweg niet over het hoofd wordt gezien en heeft daarnaast nog veel meer highlights.

+ Lees meer

BMW Motorrad ConnectedRide Accessories

BMW Motorrad ConnectedRide Accessories

Bij BMW Motorrad ConnectedRide-producten horen ook onze slimme accessoires voor je motorfiets, die je ondersteunen tijdens je touren. Eerst en vooral is er de ConnectedRide Navigator, die veel meer is dan een navigatietoestel. Het verbindt vele ConnectedRide-producten en je smartphone met elkaar via zijn intuïtieve interface en wordt op die manier een hub voor telefonie, streaming en navigatie. Of je gebruikt gewoon je mobiele telefoon als navigatietoestel. In dat geval is de BMW Motorrad ConnectedRide Cradle precies wat je nodig hebt.

+ Lees meer

Onze Connected Ride-producten

Jack Tokyo Connect GTX
De perfecte combinatie van stijl, functionaliteit en bescherming – én slimme functies.
ConnectedRide Smartglasses
De ultieme tool voor korte en lange ritten: de BMW ConnectedRide Smartglasses zijn jouw head-up display voor de motorfiets.
ConnectedRide Navigator
Het navigatietoestel van de nieuwste generatie voor jouw BMW Motorrad.
ConnectedRide Com U1
Het helmonafhankelijke communicatiesysteem voor eigen en openbare communicatie.
ConnectedRide Cradle
De slimme houder voor je smartphone voor navigatie met de Connected app.
spinner

Heb je nog vragen over BMW Motorrad ConnectedRide? Neem dan even een kijkje in onze FAQ-portal.

spinner