Je bevestigt de BMW Motorrad ConnectedRide cradle heel eenvoudig aan de navigatievoorbereiding van je motor. Dankzij de individueel verstelbare armen is het apparaat compatibel met de meest gangbare smartphonemodellen. Na het koppelen aan de BMW Motorrad Connected-app via Bluetooth plaats je je smartphone in de houder en kun je de functies van de app comfortabel via de multicontroller op het stuur bedienen. En terwijl je onderweg bent, wordt je smartphone via de BMW Motorrad ConnectedRide cradle inductief opgeladen - of als alternatief via een USB-C-kabel.

+ Lees meer

BMW Motorrad Connected app

BMW Motorrad Connected app

De BMW Motorrad Connected app is de sleutel tot de BMW Motorrad ConnectedRide cradle. Want nadat je via de Connectivity Hub van de app hebt gekoppeld, heb je met de multicontroller toegang tot de functies ervan. De navigatie brengt je via de kaart- en pijlweergave op de beste route naar je volgende bestemming en je kunt ook achteraf nog je gereden traject bekijken. In de rubriek Bike Info vind je bovendien alle belangrijke boordgegevens zoals bandenspanning, tankpeil en actieradius.

+ Lees meer
Levering
  • ConnectedRide cradle
  • Beknopte handleiding
  • QR-code voor uitgebreide instructies
Compatibele modellen

De BMW Motorrad ConnectedRide cradle is geschikt voor alle voertuigen met optie 272 (voorbereiding navigatie) of de mogelijkheid om de navigatievoorbereiding achteraf in te bouwen. De houder is niet compatibel met de 4-button mount cradle van de Navigator.

Compatibele smartphones

In principe zijn alle smartphones compatibel met de minimale afmetingen 130,1 x 65,5 x 6,9 mm en de maximale afmetingen 162,5 x 78,1 x 8,8 mm.

Meer informatie
  • Om de app met de multicontroller op het stuur van het voertuig te kunnen bedienen, heb je een Bluetooth Low Energy-verbinding nodig. Je verricht de koppeling in de Connectivity Hub binnen de BMW Motorrad Connected app en dat is alleen bij de initiële configuratie nodig. Bij de volgende rit verbinden de apparaten zich bij het inschakelen automatisch.
  • Om ervoor te zorgen dat je smartphone veilig in de BMW Motorrad ConnectedRide cradle zit, moet je afhankelijk van de uitvoering wellicht de hoes verwijderen.
  • Smartphones moeten zijn voorzien van minstens Bluetooth Low Energy versie 4.2 om te voldoen aan de beveiligingseisen (LE Secure Connections) voor de verbinding. Smartphones met oudere Bluetooth-versies worden daarom niet ondersteund.

Altijd klaar voor de start.

Als je de BMW Motorrad ConnectedRide cradle voor het eerst gebruikt, ondersteunt de BMW Motorrad Connected app je bij de initiële configuratie. In onze verdere how-to-video's op YouTube laten we je zien hoe het samenspel tussen TFT-display, multicontroller, houder en app werkt.

+ Lees meer
Naar de Youtube-playlist external-link-arrow-slim

Heb je nog vragen over de BMW Motorrad ConnectedRide cradle? Neem dan even een kijkje op onze FAQ pagina.

Verbind je met je motor

Haal je ConnectedRide cradle

Zet de ConnectedRide cradle heel eenvoudig op je wensenlijst en haal de multifunctionele houder comfortabel op bij je BMW Motorrad partner.

Nu bestellen

Meer over verbonden rijden

spinner