Navigatie

De bestemming altijd voor ogen

De bestemming altijd voor ogen

De BMW Motorrad Connected app is met zijn routeplanning, routebegeleiding en andere features perfect geschikt voor motorfietsnavigatie: de opties 'Bochtige route' voor een bijzonder afwisselende rit of 'Efficiënte route' voor elektrische voertuigen zijn slechts twee opties van de vele uitgekiende toepassingsmogelijkheden. Zo kunnen bijvoorbeeld ook ritten zonder routebegeleiding worden geregistreerd en later worden geanalyseerd.

+ Lees meer

Op het 6,5" TFT-display kom je met een turn-by-turn pijltjesnavigatie op je bestemming aan. Aanstaande rijmanoeuvres zoals afslaan of rotondes worden samen met een rijstrookaanbeveling, de Lane Guidance, weergegeven.

Het 10,25" TFT-kleurendisplay opent daarentegen nieuwe werelden voor jou. En dat niet alleen wat betreft afleesbaarheid, menunavigatie en bedieningsconcept. De volledige-schermmodus biedt een volwaardige interactieve kaartweergave. En in de splitscreenmodus heb je meerdere functies tegelijk in het oog die je intuïtief via de multicontroller aanstuurt.

+ Lees meer

Telefonie en media

Bereikbaar zoals je wilt zijn

Bereikbaar zoals je wilt zijn

Mobiel zijn betekent anderen bereiken – en zelf bereikbaar zijn. Precies BMW Motorrad Connectivity. In combinatie met een helm met BMW communicatiesysteem bel je tijdens de rit zoals je dat gewend bent. Op het TFT-display zie je zowel je contacten uit het adresboek van je smartphone als inkomende oproepen. En via de multicontroller bedien je alle functies zonder de handen van het stuur te hoeven nemen.

+ Lees meer

Elke meter: je soundtrack

Elke meter: je soundtrack

Jij bepaalt het ritme van je rit: Haal je playlist op je TFT-display en beluister je favoriete muziek heel eenvoudig. In combinatie met de communicatiesystemen zoals de Kom V3 of ConnectedRide Com U1 geniet je van je songs ook in de helm en zelfs met z'n tweeën.

+ Lees meer

Zo werkt het

BMW Motorrad Connected App

BMW Motorrad Connected App

Met onze gratis app haal je je smartphone via Bluetooth direct in de cockpit van je bike. Zo heb je navigatie, je contacten of muziek tijdens de rit direct voor ogen en heb je bovendien toegang tot andere features, zoals voertuiggegevens. Kortom: Met de BMW Motorrad Connected app maak je van je smartphone een motorfietstool.

+ Lees meer

Heel eenvoudig uitgelegd

Heel eenvoudig uitgelegd

In de volgende video's kom je te weten hoe je BMW Motorrad Connectivity kunt installeren en gebruiken.

+ Lees meer

Heb je nog vragen over BMW Motorrad Connectivity? Neem dan even een kijkje op onze FAQ-portal.

Meer over verbonden rijden

spinner