Smartphone-gebaseerde navigatie: neem het voortouw.

Smartphone-gebaseerde navigatie: neem het voortouw.

Met gebruik van de optionele accessoire Connectivity in combinatie met de BMW Motorrad Connected App wordt het dagelijks navigeren nog makkelijker - door de verbinding tussen je smartphone en voertuig word je duidelijk en betrouwbaar naar je bestemming geleid door de navigatiepijlen die op het TFT-display worden weergegeven. Zelfs in een stadsomgeving is het nieuwe pijl-display intuïtief en eenvoudig. Als er geen mobiel netwerk is, kunnen er ook offline kaarten worden gebruikt voor navigatie. Voor uitdagende tochten kan je ook de geteste en bewezen BMW Motorrad Navigator gebruiken, die natuurlijk compatibel is met het TFT-display.

+ Lees meer

Zo-werkt-video: Navigatie

Bellen is eenvoudig, zelfs tijdens het rijden.

Bellen is eenvoudig, zelfs tijdens het rijden.

De combinatie van een helm met BMW Motorrad-communicatiesysteem en de optionele accessoire Connectivity zorgt ervoor dat je kan bellen tijdens je tocht. De motorrijder heeft via het TFT-display volledige toegang tot de contactenlijst in zijn smartphone en kan bellen via de multi-controller. Inkomende oproepen worden tevens op het display weergegeven en kunnen aangenomen of geweigerd worden met een eenvoudige beweging van de hand. Rij-gerelateerde informatie, zoals de snelheid en versnelling zijn altijd zichtbaar op het duidelijke display dankzij het unieke BMW Motorrad visuele displayconcept.

+ Lees meer

Zo-werkt-video: Bellen

Connectivity biedt motorrijders de mogelijkheid om zich te richten op wat echt belangrijk is: de te ontdekken wegen. ”

Media: ontspannen rijden met het juiste nummer.

Media: ontspannen rijden met het juiste nummer.

U kunt eenvoudig muziek van je smartphone afspelen via het TFT-display met gebruik van de optionele accessoire Connectivity. Als je helm is verbonden met het BMW Motorrad-communicatiesysteem beschik je altijd over de perfecte tune. Als je een bepaald nummer niet leuk vindt, heb je direct toegang tot functies om vooruit of achteruit te spoelen.  Met het BMW Motorrad-communicatiesysteem kan je eenvoudig het volume aanpassen - en tevens de functie Dempen gebruiken - via de multi-controller. Zo heeft elke motorrijder op zijn tocht controle over zijn muziek.

+ Lees meer

BMW Motorrad Connected app: Routeplanning en navigatie gemakkelijk gemaakt.

BMW Motorrad Connected app: Routeplanning en navigatie gemakkelijk gemaakt.

Met de BMW Motorrad Connected app haal je nog meer uit je ritten – en uit je smartphone.

Of het nu routeplanning, navigatie of info over je rit is: Dankzij de bediening op het stuur ben je optimaal geïnformeerd en tegelijkertijd veilig onderweg.

Met de comfortabele routeplanning kun je jouw droomritten uit waypoints samenstellen. Of je importeert routes als GPX-bestand in de BMW Motorrad Connected app. Met de optie "bochtige routes" kun je nieuwe routes voor bijzonder veel rijplezier met je bike ontdekken. Je kunt de kaarten gratis voor offline-gebruik downloaden.

Ook de navigatie levert precies hetgeen wat bikers vooruit helpt. Nauwkeurige afslaginstructies via pijlnavigatie of gesproken commando's, tot op de rijstrook nauwkeurige routebegeleiding en actuele verkeersgegevens zijn vanzelfsprekend. Net als het weergeven van wettelijke snelheidslimieten en een zoekfunctie voor Points of Interest. Ook de actuele weersinformatie kun je in de app bekijken.

+ Lees meer

Tutorials

Tutorials

Als u meer wilt weten over hoe de applicatie werkt, klik hier.

Indien u vragen heeft, gelieve onze FAQ te raadplegen

+ Lees meer

Alle informatie over je ritten in één oogopslag.

Alle informatie over je ritten in één oogopslag.

Bij de perfecte rit geldt: een keer is niks. Daarom kun je jouw route en voertuiggegevens vastleggen en steeds weer oproepen – samen met een analyse van waarden als schuine stand, toerental of acceleratie. Je kunt je routes als GPX-bestand exporteren en ritten en foto's nog onderweg delen op sociale media of Rever. Met praktische meldingen over de kilometerstand, tankinhoud en resterende actieradius, bandenspanning en aanstaand onderhoud is het aanbod compleet. Maar dat is nog maar het begin. Wij blijven de app voortdurend ontwikkelen: voor nog meer comfort en rijplezier.

+ Lees meer

Zo-werkt-video: Pairing

Zo individueel als een motorrijder: het design van het TFT-display.

Het karakter van een motorfiets is speciaal. Om dit te onderstrepen, zijn er verschillende ontwerpen voor de voertuigsegmenten.  

+ Lees meer

Beschikbaar voor de volgende motorfietsen

Connectivity
PDF   |   2.38 MB
spinner