Smartphone-gebaseerde navigatie: neem het voortouw.

Smartphone-gebaseerde navigatie: neem het voortouw.

Met gebruik van de optionele accessoire Connectivity in combinatie met de BMW Motorrad Connected App wordt het dagelijks navigeren nog makkelijker - door de verbinding tussen je smartphone en voertuig word je duidelijk en betrouwbaar naar je bestemming geleid door de navigatiepijlen die op het TFT-display worden weergegeven. Zelfs in een stadsomgeving is het nieuwe pijl-display intuïtief en eenvoudig. Als er geen mobiel netwerk is, kunnen er ook offline kaarten worden gebruikt voor navigatie. Voor uitdagende tochten kan je ook de geteste en bewezen BMW Motorrad Navigator gebruiken, die natuurlijk compatibel is met het TFT-display.

+ Lees meer

Zo-werkt-video: Navigatie

Bellen is eenvoudig, zelfs tijdens het rijden.

Bellen is eenvoudig, zelfs tijdens het rijden.

De combinatie van een helm met BMW Motorrad-communicatiesysteem en de optionele accessoire Connectivity zorgt ervoor dat je kan bellen tijdens je tocht. De motorrijder heeft via het TFT-display volledige toegang tot de contactenlijst in zijn smartphone en kan bellen via de multi-controller. Inkomende oproepen worden tevens op het display weergegeven en kunnen aangenomen of geweigerd worden met een eenvoudige beweging van de hand. Rij-gerelateerde informatie, zoals de snelheid en versnelling zijn altijd zichtbaar op het duidelijke display dankzij het unieke BMW Motorrad visuele displayconcept.

+ Lees meer

Zo-werkt-video: Bellen

Connectivity biedt motorrijders de mogelijkheid om zich te richten op wat echt belangrijk is: de te ontdekken wegen.

Media: ontspannen rijden met het juiste nummer.

Media: ontspannen rijden met het juiste nummer.

U kunt eenvoudig muziek van je smartphone afspelen via het TFT-display met gebruik van de optionele accessoire Connectivity. Als je helm is verbonden met het BMW Motorrad-communicatiesysteem beschik je altijd over de perfecte tune. Als je een bepaald nummer niet leuk vindt, heb je direct toegang tot functies om vooruit of achteruit te spoelen.  Met het BMW Motorrad-communicatiesysteem kan je eenvoudig het volume aanpassen - en tevens de functie Dempen gebruiken - via de multi-controller. Zo heeft elke motorrijder op zijn tocht controle over zijn muziek.

+ Lees meer

BMW Motorrad Connected app: extra voertuiginformatie en meer.

BMW Motorrad Connected app: extra voertuiginformatie en meer.

Met de gratis BMW Motorrad Connected app zijn er nog meer Connectivity-opties: smartphone-gebaseerde navigatierichtlijnen brengen je snel naar je bestemming met de innovatieve navigatiepijlen op het TFT-display. Tevens, belangrijke informatie zoals rijstatistieken kunnen via de BMW Motorrad Connected app worden bekeken. Bovendien kunnen routes worden vastgelegd en kunnen er afbeeldingen aan worden toegevoegd. Zo heb je digitale herinneringen aan elke tocht. De functie First Mile slaat de locatie op waar je je motorfiets heeft geparkeerd, zodat je deze weer eenvoudig terug kan vinden. Met de BMW Motorrad Connected App kan je ook al je Rever-tochten delen met vrienden. Indien eenmaal gelanceerd kan de BMW Motorrad Connected app worden geïnstalleerd vanuit de Google en Apple app stores.

+ Lees meer

Zo-werkt-video: Pairing

Zo individueel als een motorrijder: het design van het TFT-display.

Het karakter van een motorfiets is speciaal. Om dit te onderstrepen, zijn er verschillende ontwerpen voor de voertuigsegmenten.  

+ Lees meer

Beschikbaar voor de volgende motorfietsen

spinner