Alle prijzen inclusief btw.

Alle motoren worden alleen geleverd met de wettelijk vereiste uitrusting (bijv. reflectoren conform de norm Euro 4). De motoren op de afbeeldingen en video's op deze website kunnen hiervan afwijken. Afbeeldingen kunnen speciale accessoires bevatten.

2024 F 900 GS Adventure

Vanaf € 15.550,-
Vanaf € 145 / maand voor professionelen

Alle motoren worden alleen geleverd met de uitrusting die wettelijk verplicht is (bijv. reflectoren conform Euro 4-norm). Illustraties op deze website kunnen hiervan afwijken.

Alle motoren worden alleen geleverd met de uitrusting die wettelijk verplicht is (bijv. reflectoren conform Euro 4-norm). Illustraties op deze website kunnen hiervan afwijken.

Basisprijs inclusief 21% BTW.

* Maandelijkse huurprijs van een BMW Motorrad Switch berekend voor een looptijd van 60 maanden en maximum 50.000 km voor een BMW Motorrad F-SERIES F 900 GS Adventure met een verkoopprijs van € 12.851,24 excl. BTW (€ 15.550,00 incl. BTW), mits een voorschot van € 1.930,00 excl. BTW en een restwaarde van € 4.600,00 excl. BTW.

 

BMW Motorrad Switch is de commerciële benaming voor het product financiële renting onder volgende voorwaarden: financiële renting richt zich uitsluitend tot professionele klanten die het voertuig gebruiken met het oog op de uitoefening van hun handels-, beroeps-, of ambachtelijke activiteiten. Onder voorbehoud van aanvaarding van het dossier door het kredietcomité van BMW Financial Services Belgium NV, Lodderstraat 16, 2880 Bornem, BE 0451.453.242 – RPR Mechelen. Restwaarde: minimum 16% van de aankoopprijs. Publiciteit geldig van 16/03/2024 tot en met 30/06/2024. Financiële Renting met de mogelijkheid van vervroegde terugname door BMW Financial Services Belgium NV conform de voorwaarden BMW Switch hierboven vermeld. Enkel geldig voor nieuwe BMW wagens. Inlevering gebeurt volgens de contractuele voorwaarden. In geval van vervroegde terugname zal de klant geen beroep meer kunnen doen op de verkoopbelofte. Bovendien zal in dit geval de afrekening van het gereden aantal kilometers pro rata temporis gebeuren (aan de hand van de overeengekomen maandelijkse kilometrage) voor de periode waarin het voertuig gebruikt werd. Alle prijzen voor professionelen zijn exclusief BTW vermeld en onder voorbehoud van eventuele wijzigingen en vergissingen. Actie is niet cumuleerbaar.

De BMW F 900 GS Adventure

Jouw begeleider bij elk avontuur

Je hunkert naar actie? Jouw GS wacht al op je. Klaar om de wereld te verkennen: verschillende klimaten, hoogtes en horizonten. Met onze reisenduro kun je ontspannen touren. Alleen of met twee, met voldoende comfort voor iedereen. Je ademt de #SpiritOfGS en weet dat je steeds op je GS kunt vertrouwen. Voor een korte sprint of een lange tour: Met zijn krachtige paralleltwinmotor blijf je zelfverzekerd in elke situatie. 

Start met je F 900 GS Adventure: het volgende avontuur wacht al op je.

„ 

Coming home with stories to tell

 ”

De highlights van de F 900 GS Adventure

Deze GS is je perfecte tourbegeleider: ontspannen onderweg met maximale veiligheid, dynamiek en comfort. Deze highlights maken de F 900 GS Adventure geschikt om te toeren en stomen je klaar voor alle grote en kleine plannen.

+ Lees meer
Verstelbare toerkuipruit
De verstelbare toerkuipruit van de F 900 GS Adventure van BMW Motorrad
Beschermende aluminium bodembeschermplaat
De standaard aluminium bodembeschermplaat van de F 900 GS Adventure van BMW Motorrad
Comfortabele comfort-buddyseat
De comfort-buddyseat van de F 900 GS Adventure van BMW Motorrad
Meer veiligheid met Dynamic ESA
De F 900 GS Adventure van BMW Motorrad met Dynamic ESA
Instelbare vork
De instelbare vork van de F 900 GS Adventure van BMW Motorrad
Dynamische zijpanelen met grote 23 liter tank
De zijpanelen van de F 900 GS Adventure van BMW Motorrad met grote 23 liter tank
Voorbereiding navigatietoestel hoog
De voorbereiding voor het navigatietoestel op de F 900 GS Adventure
Heldere LED-verstraler
De verstraler van de F 900 GS Adventure van BMW Motorrad

Doelgericht richting vrijheid

Doelgericht richting vrijheid

Waar je ook naartoe wilt, de ConnectedRide Navigator begeleidt je. Met de belangrijkste voertuig- en verkeersinformatie raak je nooit de weg kwijt. Regelmatige kaartupdates zorgen ervoor dat je steeds je bestemming bereikt. De vrijwel onverwoestbare hardware kan bijna alles aan. En met de BMW Motorrad Connected app kun je ook de inhoud van je smartphone integreren.

+ Lees meer

Ride Pro Pack

Ride Pro Pack

Het Ride Pro pack heeft uitrustingen om uitgebreid te toeren met je GS. Integreer je navigatiesysteem in de navigatievoorbereiding, stap gewoon op met Keyless Ride en rijd richting je bestemmingen. Activeer onderweg de elektronische cruise control en bereik je volgende tussenstop ontspannen met een constante rijsnelheid. LED-verstraler, Dynamic ESA, rijmodi Pro en schakelassistent Pro zorgen voor meer dynamiek, comfort en veiligheid. Een kofferhouder voor de aluminium koffers, de M Endurance ketting en de middenbok maken de machine nog optimaler voor het toeren.

+ Lees meer

3 jaar zorgeloosheid

Ride on & on & on. Wij geven je een jaar extra. 

Vanaf nu krijg je bij de aanschaf van een motor een jaar extra zorgeloosheid boven op de wettelijk geregelde garantie. 

Meer informatie

Indrukwekkend vermogen

77
kW (105 pk) bij 8.500 tpm
93
Nm max. koppel bij 6.750 tpm
895
cc cilinderinhoud
23
l tankvolume
Viertakt lijnmotor met twee cilinders

Unieke tourprestaties

Of nu in Thailand is of in het Zwarte Woud, op hoge bergpassen of snelwegen op vlak land: De F 900 GS Adventure levert altijd maximaal toerplezier. Voor iedereen die tussen de ontspannen trajectgedeeltes door zijn prestaties tot het uiterste wil drijven, levert hij op het piekmoment veel vermogen en in het lagere en hogere toerengebied veel bruikbaar koppel. Het moderne emissieconcept zorgt voor een exact, efficiënte uitlaatgasregeling.

+ Lees meer

Het geluid van avontuur

Ontspannen naar piekvermogen

Ontspannen naar piekvermogen

De krachtige paralleltwinmotor van de F 900 GS Adventure levert evenveel fun op lange als op korte ritten. De tweecilinder lijnmotor levert veel bruikbaar koppel in het lagere en hogere toerengebied. Met zijn indrukwekkende vermogenscurve bereikt de F 900 GS Adventure een piekvermogen van 77 kW (105 pk) bij 8.500 tpm. Het brede koppelverloop biedt maximaal 93 Nm bij 6.750 tpm.

+ Lees meer

Jouw weg, jouw design

Ontdek je style

Je houdt ervan om nieuwe dingen te ontdekken – dan vind je hier wat je zoekt. Kies uit twee stijlen de F 900 GS Adventure die het beste bij jouw avontuurlijke geest past.

Blackstorm metallic

Een krachtige eenheid: de F 900 GS Adventure met comfort-buddyseat in zwart/grijs, radiateurpanelen in wit aluminium en tankklep in bodycolor Blackstorm metallic.

Ride Pro

Dynamisch onderweg. Uitgerust met het Ride Pro-pakket is hij voorzien van de comfort-buddyseat in zwart/grijs, radiateurpanelen in mat wit aluminium met nieuw tapedesign en tankcover in bodycolor mat wit aluminium.

Functionaliteit ontmoet plezier

Alles is afgestemd op functionaliteit en rijplezier. Of je nu kiest voor de krachtpatser in Blackstorm metallic of de hoogvlieger met Ride Pro pack en opvallend tapedesign: Je ziet er schitterend uit op elke tour. De dynamische GS Flyline wordt onder meer gekenmerkt door de innovatieve kunststof tank. De indrukwekkende zijpanelen met GS-logo laten meteen zien dat je het liefst in de voorhoede rijdt. De opvallende LED-koplamp met lichticoon wijst je de weg.

+ Lees meer

Vind jouw perfecte uitrusting

Jij weet het best wat je nodig hebt om te toeren. Bekijk onze suggesties, laat je inspireren en pas de F 900 GS Adventure aan jouw wensen aan.

Naar Individualisatie

Zin in een unieke offroad experience?

Zin in een unieke offroad experience?

Wist je dit? Bij aankoop van een BMW F 900 GS Adventure, ontvang je een voucher ter waarde van €125 voor een offroad training bij onze partner Backtrail!

Have Fun!

+ Lees meer

BESCHIKBARE MOTOREN

Rent A Ride – Huur Je Droommotor

Rijd met de nieuwste BMW motoren

Rijd met de nieuwste BMW motoren

In eigen land of in het buitenland: met Rent A Ride huur je in een paar klikken de BMW motor van je dromen. Je beslist waar en hoe lang je onderweg bent. Verken nieuwe plaatsen en ontdek nieuwe BMW motoren. Start nu jouw avontuur. #FuelForLife

+ Lees meer

Nog meer #SpiritOfGS

spinner