Alle prijzen inclusief btw.

Alle motoren worden alleen geleverd met de wettelijk vereiste uitrusting (bijv. reflectoren conform de norm Euro 4). De motoren op de afbeeldingen en video's op deze website kunnen hiervan afwijken. Afbeeldingen kunnen speciale accessoires bevatten.

2023 R 18 Roctane

Vanaf € 26.400,-
Vanaf € 230 / maand voor professionelen

Basisprijs inclusief BTW.

* Maandelijkse huurprijs van een BMW Motorrad Switch berekend voor een looptijd van 60 maanden en maximum 50.000 km voor een BMW Motorrad R-SERIES R 18 Roctane met een verkoopprijs van € 21.818,18 excl. BTW (€ 26.400,00 incl. BTW), mits een voorschot van € 3.350,00 excl. BTW en een restwaarde van € 8.846,74 excl. BTW.

 

BMW Motorrad Switch is de commerciële benaming voor het product financiële renting onder volgende voorwaarden: financiële renting richt zich uitsluitend tot professionele klanten die het voertuig gebruiken met het oog op de uitoefening van hun handels-, beroeps-, of ambachtelijke activiteiten. Onder voorbehoud van aanvaarding van het dossier door het kredietcomité van BMW Financial Services Belgium NV, Lodderstraat 16, 2880 Bornem, BE 0451.453.242 – RPR Mechelen. Restwaarde: minimum 16% van de aankoopprijs. Publiciteit geldig van 16/03/2024 tot en met 30/06/2024. Financiële Renting met de mogelijkheid van vervroegde terugname door BMW Financial Services Belgium NV conform de voorwaarden BMW Switch hierboven vermeld. Enkel geldig voor nieuwe BMW wagens. Inlevering gebeurt volgens de contractuele voorwaarden. In geval van vervroegde terugname zal de klant geen beroep meer kunnen doen op de verkoopbelofte. Bovendien zal in dit geval de afrekening van het gereden aantal kilometers pro rata temporis gebeuren (aan de hand van de overeengekomen maandelijkse kilometrage) voor de periode waarin het voertuig gebruikt werd. Alle prijzen voor professionelen zijn exclusief BTW vermeld en onder voorbehoud van eventuele wijzigingen en vergissingen. Actie is niet cumuleerbaar.

De BMW R 18 Roctane

Toeren met coolnessfactor

De R 18 Roctane staat voor pure ongedwongenheid. Uiterlijk: Bagger. Comfort: Tourer. Persoonlijkheid: Custom Factory Hot Rod. De krachtige Big Boxer drijft ze aan. Daarop wordt elke provinciale weg een Route 66. Zijn stijl is eigenzinnig: zwart en mat – zo kan plezier eruit zien. Tenminste voor iedereen die #SoulFuel heeft. Bagger-silhouet, dragster-buddyseat en mini apehanger laten het zien: standaard werkt helemaal niet. Wil je nog meer rock'n roll? Hij is klaar voor customizing. De oproep aan jou: Own it!

Season Start Deals

Season Start Deals

Dankzij de SEASON START DEALS krijg je bij aankoop van de BMW R 18 Roctane: 

  • een actiekorting van  € 4.500 incl. BTW. Enkel geldig op beschikbare motoren op stock.
  • een actiekorting van  € 2.250 incl. BTW. Geldig op alle nieuwe bestellingen.
+ Lees meer

Coole Tourer in hot rod-design

Karakter: onafhankelijk

Deze extraverte motor past zich niet aan. Ondanks de donkere kleuren valt hij op. Of juist daarom. De drie uitvoeringen benadrukken de verschillende facetten. Doe je de dingen graag op jouw manier? Maak er met customizing nog meer van.

Blackstorm metallic

Rock'n Roll af fabriek: zwart en zwart. In Blackstorm metallic viert hij zijn rebelse karakter.

Mineral grey metallic mat

Cooler kan het niet: de R 18 Roctane op aanvraag in Mineral grey metallic mat.

Manhattan metallic mat

Het expressieve Manhattan metallic mat geeft je R 18 Roctane meer elegantie.

Meer dan een motor: Jouw statement

Het iconische front wijst met ronde LED-koplampen en een 21 inch aluminium velg de weg naar de horizon. Nonchalant houd je de mini apehanger in je handen en plaats je je voeten op de standaard treeplanken, terwijl het dragsterzadel je perfecte ondersteuning biedt tijdens lange tochten. Het langgerekte bagger-silhouet leidt rechtstreeks naar de stijlbepalende achterzijde met de harde koffers.  Deze motor zie je niet over het hoofd. Onmiskenbaar: de unieke boxersound van de markante einddemper in Dark Chrome.

+ Lees meer

Dat is gewoon de meest relaxte manier voor het rijden van tochten.

 ”

Dominic Thönnes

Productspecialist Heritage

Krachtige Big Boxer-motor
Close-up van de boxermotor van de R 18 Roctane van BMW Motorrad
Imposant 21 inch voorwiel
Close-up van het 21 inch voorwiel van de R 18 Roctane van BMW Motorrad
Opvallende mini apehanger
Close-up van de midi apehanger van de R 18 Roctane van BMW Motorrad
Zwarte, rechte einddemper
Close-up van de einddemper van de R 18 Roctane van BMW Motorrad
Ronde LED-koplamp
Close-up van de ronde LED-koplamp van de R 18 Roctane van BMW Motorrad
Comfortabele dragster-buddyseat
Close-up van de dragster-buddyseat van de R 18 Roctane van BMW Motorrad
Harde koffer in baggerlook
Close-up van de zijkoffers van de R 18 Roctane van BMW Motorrad
Nostalgisch ronde snelheidsmeter
Close-up van de ronde snelheidsmeter van de R 18 Roctane van BMW Motorrad

Jouw motor, jouw regels

Jouw motor, jouw regels

Nog extraverter? Nog cooler? Geef hem jouw onmiskenbaar eigen karakter. We bieden je hiervoor veel accessoires, zoals de filler panels of de Machined-serie van Roland Sands Design. Voor lonely riders is er de monoseat. Natuurlijk kun je met een customizing-versie nog verder gaan. Er zijn geen grenzen aan je ideeën.

+ Lees meer

Beleef de sound van de R 18 Roctane

Big Boxer voor grote ritten

Big Boxer voor grote ritten

Een motor als statement – een aandrijving zonder compromissen. Natuurlijk hebben we onze boxer met de meeste cilinderinhoud ingebouwd. Met een voortdurend hoog koppel zorgt hij voor puur rijplezier op lange trajecten. Tussen 2.000 en 4.000 tpm staat 150 Nm tot je beschikking. Bij 4.750 tpm levert onze Big Boxer maar liefst 67 kW (91 pk). De open lopende, glanzend vernikkelde cardanas maakt krachtsoverbrenging op indrukwekkende wijze zichtbaar.

+ Lees meer
1802
cc cilinderinhoud
158
Nm maximaal koppel bij 3.000 tpm
270
km actieradius
720
mm zithoogte bij leeggewicht volgens DIN
Lucht-/oliegekoelde tweecilinder-viertaktboxermotor

Puur rijplezier ook met een A2-rijbewijs

Heb je een A2-rijbewijs? Dan kan je ook met dit model rijden. Meer informatie vind je via de link hieronder of bij jouw BMW Motorrad Dealer.

Meer informatie

Alles onder controle

Talrijke hulpsystemen zorgen ervoor dat je je motor altijd onder controle hebt. Dit zijn onder andere de automatische stabiliteitscontrole ASC, de motorsleepmomentregeling MSR en optioneel Hill Start Control en de achteruitrijhulp. Jouw drie rijmodi voor meer veiligheid en rijplezier heten Rock, Roll en Rain. En het comfortaspect op lange ritten komt dankzij een optimale zitergonomie en veel opbergruimte ook niets te kort.

+ Lees meer

3 jaar zorgeloosheid

Ride on & on & on. Wij geven je een jaar extra. 

Vanaf nu krijg je bij de aanschaf van een motor een jaar extra zorgeloosheid boven op de wettelijke garantie. 

Meer informatie

Rent A Ride – Huur Je Droommotor

Rijd met de nieuwste BMW motoren

Rijd met de nieuwste BMW motoren

In eigen land of in het buitenland: met Rent A Ride huur je in een paar klikken de BMW motor van je dromen. Je beslist waar en hoe lang je onderweg bent. Verken nieuwe plaatsen en ontdek nieuwe BMW motoren. Start nu jouw avontuur. #FuelForLife

+ Lees meer

Meer over het thema #Soulfuel

spinner