#SoulFuel

De R 18-familie

Het onmiskenbare kernstuk is de boxer met een cilinderinhoud van 1802 cc, de sterkste die BMW Motorrad ooit heeft gebouwd. Het frame met dubbele geleiding, de telescoopvork, de druppelvormige tank en ook de dubbele belijning zijn iconische designkenmerken uit onze geschiedenis.

+ Lees meer

Onze R 18 modellen

R 18

Soul is all that matters: een cruiser met karakter en een lage en gestrekte flyline.

R 18 100 Years

Het gelimiteerde Edition-model voor het 100-jarige jubileum van BMW Motorrad. #SoulFuel in zijn meest exclusieve vorm.

R 18 Classic

Iconisch, nostalgisch, dynamisch: historisch afgeleid van de eerste cruisers die geschikt zijn om te toeren.

R 18 Roctane

Pure nonchalance: De R 18 Roctane is onze coolste Grand Tourer met de persoonlijkheid van een Custom Factory Hot Rod.

R 18 B

Pure kracht met een sterk karakter: typische baggerlook met karakteristieke streamlining, stuurvaste bekleding en vaste koffers.

R 18 Transcontinental

Grand Touring met Big Boxer: exclusief, luxueus, comfortabel en volledig op het rijden met z'n tweeën afgestemd.

De R 12-familie

Legends live longer. De R 12-modellen met hun minimalistische vormentaal en unieke roadster-design zorgen voor een unieke look op de weg. Ze worden aangedreven door een volgende fase in de evolutie van de boxermotor. Verder werd bij de ontwikkeling nauwelijks nog een schroef in zijn schroefdraad gelaten. De backbone, gemaakt voor customizing met een klassiek buizenframe, is volledig opnieuw ontwikkeld. Hoor je de uitdaging? Leef je uniekheid.

+ Lees meer

Onze R 12 modellen

R 12 nineT

Een compromisloze roadster met overtuigende proporties en stijlvolle elementen. De R 12 nineT staat graag in het middelpunt en maakt de straat tot jouw podium.

R 12

Relaxte cruiser met een iconisch design, een lage zithoogte en een sprekende vormgeving. Deze bike draagt het #Soulfuel-gevoel als geen ander uit: life is easy op de R 12.

Veel meer dan alleen motoren

Wij vervaardigen onze kleding met dezelfde passie als onze motoren. En met hetzelfde kwaliteitsbewustzijn: voor strakke en klassieke looks waaraan de functionaliteit en bescherming niet zijn af te zien. En die je ook in het dagelijks leven complete bewegingsvrijheid geven.

+ Lees meer
Naar de collectie external-link-arrow-slim

De BMW R 18 The Wal

De customizer Shinya Kimura creëerde uit een R 18 een uniek exemplaar en doopte het onder de naam The Wal. In zijn werkplaats combineerde hij daarbij met meesterlijk vakmanschap Japanse esthetiek met de oerkracht van de Big Boxer met maar liefst 1.802 cc.

+ Lees meer
Naar de R 18 The Wal external-link-arrow-slim

Beleef Heritage van dichtbij

spinner