Alle prijzen inclusief btw.

Alle motoren worden alleen geleverd met de wettelijk vereiste uitrusting (bijv. reflectoren conform de norm Euro 4). De motoren op de afbeeldingen en video's op deze website kunnen hiervan afwijken. Afbeeldingen kunnen speciale accessoires bevatten.

Afgebeelde motorfietsen kunnen afwijken van de (vereiste) standaarduitvoering en additionele pakketten, opties en/of accessoires bevatten. Alle consumentenprijzen zijn vrijblijvende adviesprijzen van BMW Motorrad inclusief bpm, btw, registratiekosten en kosten rijklaar maken. De BMW Motorrad dealer geeft je graag bindende prijsinformatie. Wijzigingen en fouten voorbehouden.

* Maandelijkse huurprijs van een BMW Motorrad Switch berekend voor een looptijd van 60 maanden en maximum 50.000 km voor een BMW Motorrad S-SERIES M 1000 R met een verkoopprijs van € 19.429,75 excl. BTW (€ 23.510,00 incl. BTW), mits een voorschot van € 2.920,00 excl. BTW en een restwaarde van € 4.438,27 excl. BTW. 

 

BMW Motorrad Switch is de commerciële benaming voor het product financiële renting onder volgende voorwaarden: financiële renting richt zich uitsluitend tot professionele klanten die het voertuig gebruiken met het oog op de uitoefening van hun handels-, beroeps-, of ambachtelijke activiteiten. Onder voorbehoud van aanvaarding van het dossier door het kredietcomité van BMW Financial Services Belgium NV, Lodderstraat 16, 2880 Bornem, BE 0451.453.242 – RPR Mechelen. Restwaarde: minimum 16% van de aankoopprijs. Publiciteit geldig van 01/07/2024 tot en met 31/08/2024. Financiële Renting met de mogelijkheid van vervroegde terugname door BMW Financial Services Belgium NV conform de voorwaarden BMW Switch hierboven vermeld. Enkel geldig voor nieuwe BMW wagens. Inlevering gebeurt volgens de contractuele voorwaarden. In geval van vervroegde terugname zal de klant geen beroep meer kunnen doen op de verkoopbelofte. Bovendien zal in dit geval de afrekening van het gereden aantal kilometers pro rata temporis gebeuren (aan de hand van de overeengekomen maandelijkse kilometrage) voor de periode waarin het voertuig gebruikt werd. Alle prijzen voor professionelen zijn exclusief BTW vermeld en onder voorbehoud van eventuele wijzigingen en vergissingen. Actie is niet cumuleerbaar.

De BMW M 1000 R

Life in the fast lane

Brengt je tot je grenzen: de M 1000 R. Kortweg M R. Superbike ontmoet Dynamic Roadster. Hun genen: afkomstig uit de M racesportsmederij en de racetrack. Verbluffende 210 pk met 280 km/u topspeed onder jouw controle – op de provinciale weg of op de racetrack. Hij is echt vergevingsgezind, maar vindt stilstand onverdraaglijk. Maximale performance: een must. Jouw taak: overtref jezelf – domineer de weg. De M kleuren signaleren dat onmiskenbaar. Onmiskenbaar: het geluid van de M R viercilinder. Hoor je de roep? Start de motor! #NeverStopChallenging

Big Smile Deals
Ride into summer with a smile

Big Smile Deals
Ride into summer with a smile

Dankzij onze Big Smile Deals, krijg je € 1.000 BTWi korting op de verkoopprijs van een BMW M 1000 R op stock. Genoeg om deze zomer een glimlach op je gezicht te toveren! 

+ Lees meer

Een vleugje waanzin

Krachtige M-rem
M rem van de M 1000 R
Markante stuureindspiegel
Stuureindspiegel van de M 1000 R
Exclusief M Competition-pakket
M Competition-pakket van de M 1000 R
Markant front met M winglets
Winglets van de M 1000 R
Korte kentekenplaathouder
Korte kentekenplaathouder van de M 1000 R
Exclusieve M animatie van het optrekken en race-rijmodi
M animatie van het optrekken van de M 1000 R
Sterk presterende M R viercilindermotor
Motor van de M 1000 R
Lichte M carbonwielen met tape
M carbonwielen van de M 1000 R

M in perfectie: de winglets

M in perfectie: de winglets

Perfectie schuilt in de details. De M Winglets genereren aerodynamische aandrijfkrachten om te voorkomen dat je de macht over het stuur verliest. Bij een snelheid van 220 km/u neemt daardoor de voorwielbelasting met 11 kg toe. Jouw winst: maximale rijstabiliteit, geringere neiging tot wheelies plus later afremmen en eerder accelereren in bochten.

+ Lees meer

M Experience: de elektronica

M Experience: de elektronica

Pure M Experience: het 6,5 inch TFT-display begroet je met M animatie van het optrekken in de exclusieve kring van de high-performance bestuurders. Een van de vier schermvarianten verschijnt dankzij de geheugenfunctie automatisch na het starten. M like geoptimaliseerd voor het racecircuit: dankzij de nieuwe schakelflits knippert de gehele toerenteller zodra je het ingestelde toerental bereikt.

+ Lees meer
154
kW (210 pk) bij 13.750 omw/min
280
km/u topsnelheid
199
kg DIN leeggewicht (rijklaar volgetankt)
7,2
Seconden acceleratie van 0 naar 200 km/u
Water-/oliegekoelde viercilinder-lijnmotor met BMW ShiftCam

M dominantie: de motor

Superbike motor geperfectioneerd voor een Hyper Roadster: De viercilindermotor uit de RR met BMW ShiftCam-technologie katapulteert je van 0 naar 100 km/u in 3,2 seconden. Met een maximaal toerental van 14.600 omw/m is de M R duidelijk onze sterkste roadster. Vanaf 10.000 omw/min voel je op die manier meer koppel en acceleratie. In de overbrenging zet de M R in vergelijking met de RR een tandje bij: 47 in plaats van 46 tanden in de secundaire overbrenging en een kortere overbrenging in de 4e, 5e en 6e versnelling – voor prestatiegericht rijden op provinciale wegen. De schakelassistent Pro maakt daarbij snel hoger- en terugschakelen mogelijk. De rijke sound uit de titanium einddemper onderstreept dat op indrukwekkende wijze.

+ Lees meer

M rijgevoel: het onderstel

M rijgevoel: het onderstel

Duidelijke feedback en adembenemende nauwkeurigheid: het onderstel met standaard DDC en volledig instelbare veerelementen, instelbare stuurdemper en overgefreesde stuurklem. Voor de M R werd het door de RR afgestemd op de eisen van een Dynamic Roadster. Een nieuwe ergonomie en een nieuw stuur zorgen voor een voorwaarts gerichte zitpositie.

+ Lees meer

M intelligentie: de assistenten

M intelligentie: de assistenten

In plaats van doping: topprestaties dankzij high-end assistenten. Drie gaskarakteristieken die aan de rijmodi Rain, Road, Dynamic, Race en Race Pro zijn gekoppeld, zorgen voor optimaal reactievermogen. Afhankelijk van de rijmodus garandeert DTC maximale veiligheid en maximale rijdynamiek. En de Brake Slide Assist ondersteunt je bij het afremmen in bochten.

+ Lees meer

Rebel onder de Hyper Roadsters

Born in M Town

Wit of zwart: bij ons geen grijs gebied. Maar of je nu kiest voor de M R of de M R met M Competition pack, je kiest altijd een echte M – herkenbaar aan de exclusieve kleuren met asymmetrische kleurvormgeving op de frontpartij.

Lightwhite uni/M Motorsport

Lichtblauw, donkerblauw, rood: hier contrastrijk toegepast op Lightwhite uni. Klassiek en toch progressief. Licht en toch agressief. Gesmede aluminium velgen ronden het extraverte uiterlijk af.

Blackstorm metallic/M Motorsport

De M R met M Competition-pakket staat voor pure kracht en dynamiek. De kleuren van de macht: blackstorm metallic in combinatie met de M kleuren. Talrijke pakketinhouden maken het zelfbewuste optreden perfect.

3 jaar zorgeloosheid

Ride on & on & on. Wij geven je een jaar extra. 

Vanaf nu krijg je bij de aanschaf van een motor een jaar extra zorgeloosheid boven op de wettelijke  garantie. 

Meer informatie

M Statement: het design

M Statement: het design

Dominante frontpartij, agressieve achterzijde: De M R is in topvorm. Je neemt plaats op het M zadel op perfecte hoogte en grijpt naar de bredere wieldraagarm met gelaserd 'BMW M 1000 R'-opschrift. Je blik valt in de stuureindspiegels. Sound aan, licht aan: het M-logo wordt zichtbaar in de led-koplamp. En je weet: de weg is van jou.

+ Lees meer

Hoogwaardig M Competition Pack

Hoogwaardig M Competition Pack

Meer kan niet. Exclusieve M carbondelen zoals achterwielafdekking en kettingbescherming, voorwielafdekking, tankdoppen, airboxafdekking met tapes, winddeflector, rondselafdekking, de vrijschakelcode voor de M GSP laptrigger, het M duo-buddyseat-pack en een gefreesde M voetsteunsysteem voor de bestuurder bewijzen het: deze bike is niet te toppen. En niet te stoppen: dankzij M carbonwielen met 1,6 kg gewichtsreductie.

+ Lees meer

M individualiteit: optionele accessoires

Meer racecircuit, meer veiligheid, meer design – meer jij. Voor je M R heb je naast het M Competition pack talrijke speciale uitrustingen zoals de M duo-buddyseat of de kuipruit Sport en M Performance Parts zoals de M motorprotector en de 6-voudig verstelbare M voetsteunen ter beschikking.

Naar Individualisering

Rent A Ride – Huur Je Droommotor

Rijd met de nieuwste BMW motoren

Rijd met de nieuwste BMW motoren

In eigen land of in het buitenland: met Rent A Ride huur je in een paar klikken de BMW motor van je dromen. Je beslist waar en hoe lang je onderweg bent. Verken nieuwe plaatsen en ontdek nieuwe BMW motoren. Start nu jouw avontuur. #FuelForLife

+ Lees meer

BESCHIKBARE MOTOREN

Performance in het vizier

spinner