Alle prijzen inclusief btw.

Alle motoren worden alleen geleverd met de wettelijk vereiste uitrusting (bijv. reflectoren conform de norm Euro 4). De motoren op de afbeeldingen en video's op deze website kunnen hiervan afwijken. Afbeeldingen kunnen speciale accessoires bevatten.

Basisprijs inclusief 21% BTW.

* Maandelijkse huurprijs van een BMW Motorrad Switch berekend voor een looptijd van 60 maanden en maximum 50.000 km voor een BMW Motorrad S-SERIES M 1000 XR met een verkoopprijs van € 22.223,14 excl. BTW (€ 26.890,00 incl. BTW), mits een voorschot van € 3.340,00 excl. BTW en een restwaarde van € 5.187,08 excl. BTW.

 

BMW Motorrad Switch is de commerciële benaming voor het product financiële renting onder volgende voorwaarden: financiële renting richt zich uitsluitend tot professionele klanten die het voertuig gebruiken met het oog op de uitoefening van hun handels-, beroeps-, of ambachtelijke activiteiten. Onder voorbehoud van aanvaarding van het dossier door het kredietcomité van BMW Financial Services Belgium NV, Lodderstraat 16, 2880 Bornem, BE 0451.453.242 – RPR Mechelen. Restwaarde: minimum 16% van de aankoopprijs. Publiciteit geldig van 01/07/2024 tot en met 31/08/2024. Financiële Renting met de mogelijkheid van vervroegde terugname door BMW Financial Services Belgium NV conform de voorwaarden BMW Switch hierboven vermeld. Enkel geldig voor nieuwe BMW wagens. Inlevering gebeurt volgens de contractuele voorwaarden. In geval van vervroegde terugname zal de klant geen beroep meer kunnen doen op de verkoopbelofte. Bovendien zal in dit geval de afrekening van het gereden aantal kilometers pro rata temporis gebeuren (aan de hand van de overeengekomen maandelijkse kilometrage) voor de periode waarin het voertuig gebruikt werd. Alle prijzen voor professionelen zijn exclusief BTW vermeld en onder voorbehoud van eventuele wijzigingen en vergissingen. Actie is niet cumuleerbaar.

De BMW M 1000 XR

Born to lead

Dit is ’m: de lichtste en krachtigste standaard crossover-motor ter wereld. Niets minder dan dat. Een volbloed M motor. Afgestemd op maximale prestaties - in dit geval prestaties op lange afstanden. Daarom heet-ie de M XR. Of zoals wij zeggen: de MaXimizeR. Want deze machine maakt alles maximaal: je rijbeleving, je uithoudingsvermogen en - wanneer je dat wilt - je adrenalinespiegel. Maar je kunt ook in alle rust vertrouwen op jezelf tijdens het afleggen van grote afstanden. Want jij weet dat je iedereen op elk moment de baas bent. #NeverStopChallenging.

Maximale uitrusting

Perfecte start: de M opstartanimatie
TFT-display met M opstartanimatie van de M 1000 XR van BMW Motorrad
Carbon onderdelen: verlicht vermogen
De carbon onderdelen van het M Competition pakket van de M 1000 XR van BMW Motorrad
Van voor tot achter klaar voor prestaties
De slanke achterkant en gefreesde onderdelen van de M 1000 XR van BMW Motorrad
Krachtig en direct: de motor
De ShiftCam-motor van de M 1000 XR van BMW Motorrad
Maak Performance beheersbaar: M rem
De M rem van de M 1000 XR van BMW Motorrad
Gecontroleerde kracht: met M winglets
De M winglets van de M 1000 XR van BMW Motorrad
Fast forward: het ultrasportieve front
De sportieve voorkant van de M 1000 XR van BMW Motorrad
Upgrade voor de rijeigenschappen: M carbon wielen
De optionele M carbon wielen van de M 1000 XR van BMW Motorrad

Born on the Racetrack

Je voelt het meteen: de M XR beschikt over het M DNA. Deze motor belichaamt alles waar de krachtigste letter van de wereld voor staat: leadership, soevereiniteit en speelse dominantie vanuit de pols. De letter M staat voor hoogwaardige afwerking en uitstekende materialen en uitrustingsdelen. Om op een M motor te kunnen rijden, moet je over een uitstekende rijvaardigheid beschikken. M combineert het fascinerende van motorsport met een levensstijl op de snelle baan. Het derde M model maakt onze viercilinderfamilie compleet.

+ Lees meer

Maximale exclusiviteit

Maximale exclusiviteit

Niet alleen visueel een M. De M XR is uitgebreid uitgerust met M Parts. Al bij de start en met één blik op het display voert de M opstartanimatie je mee in de M sportwereld. Terwijl je door het M sportzadel zonder vermoeidheid kunt rijden, zorgen de M winglets door aerodynamische neerwaartse druk voor meer downforce op de weg. En ook met de M rem kunnen de prestaties nauwkeurig onder controle worden gehouden.

+ Lees meer
147
kW (201 pk) bij 14.600 tpm
275
km/h maximumsnelheid
223
kg DIN-leeggewicht (rijklaar volgetankt)
7,2
seconden acceleratie van 0 naar 200 km/h
Water-/oliegekoelde viercilinder-lijnmotor met BMW ShiftCam

M + XR = performance bij lange afstanden

M + XR = performance bij lange afstanden

De vergelijking voor een onvergetelijk rijgevoel met de bekende M prestaties en de kenmerkende XR-geschiktheid voor lange afstanden. Dankzij de geweldige ergonomie of de rijmodi Pro inclusief RACE wil je niet meer van je motor stappen. Alles is aanwezig, niet alleen qua uitrusting. Met zijn mogelijkheden voor sport, reizen en duopassagiers is de M XR uiterst veelzijdig. Zijn gewicht kan met het optionele M Competition pack nog verder worden teruggebracht, zodat je maximaal dynamisch onderweg bent.

+ Lees meer

Deze motor biedt alles wat ik me buiten het circuit kan wensen: ongelofelijke prestaties, waardoor je gewoon niet meer wilt afstappen.

 ”

Peter Hickman

Britse motorcoureur

The Sound of M

Brute kracht in jouw handen

Brute kracht in jouw handen

Stap op en wees je hiervan altijd bewust: de M XR kan je naar meer dan 275 km/h brengen. Van 0 naar 100 in 3,2 seconden, naar 200 in 7,4. Dit wordt mogelijk gemaakt door de voor de XR aangepaste BMW ShiftCam viercilindermotor van de RR van 201 pk (147 kW) en een maximaal toerental van 14.600 tpm. In combinatie met de sportversnellingsbak met een kortere overbrenging in de 4e, 5e en 6e versnelling en een kortere secundaire overbrenging is de M XR perfect voorbereid op lange ritten. Hiermee neem je de leiding - wanneer je maar wilt.

+ Lees meer

De aura van een kampioen

Onmiskenbaar M

Performance heeft drie kleuren: lichtblauw, donkerblauw en rood. De kenmerkende M kleurstelling geeft de M XR zijn geheel eigen look. Als de motor bij uitzondering een keer stilstaat, kun je de liefde voor motorsport niet alleen terugzien in de kleuren maar ook in de vele details.

Lightwhite unilak/M Motorsport

De standaardmodel in de kleur Lightwhite unilak met M tapes levert sterke contrasten op. Ook door de standaard M rem in de kleur blauw is de M XR herkenbaar als M motor.

Blackstorm metallic/M Motorsport

Met het optionele M Competiton pakket komt deze motor in de kleur Blackstorm metallic met M tapes nog krachtiger over - een indruk die nog wordt versterkt door de M carbon wielen.

De maat van alle dingen

De maat van alle dingen

Perfectie is het totaal van alle details. Er is geen millimeter aan het toeval overgelaten. Met uitgebreid M lakwerk en exclusieve onderdelen zoals de gefreesde M koppelingshendel en M remhendel zet het ontwerp sportieve maatstaven. Ook uit de kortere, getinte sportkuipruit blijkt dat deze motor zijn roots heeft in de M racesport.

+ Lees meer

Leadership par excellence

Ben je er klaar voor? Ga zitten, start de motor en duik in de M wereld. Achter je: de slanke, prestatiegerichte achterkant met een korte kentekenplaathouder. Daarna komt er een hele tijd niets. Jij neemt de leiding. Je hoort het onvergelijkbare geluid dat uit de steil oplopende Akrapovič slip-on-einddemper komt. Ook je duopassagier krijgt dankzij de contouren van de duo-buddyseat, de slanke handgrepen en de voetsteunbeugels voor passagiers de volle M Experience.

+ Lees meer

Zorgeloos onderweg

Dankzij ons INCLUSIVE pack kun je in de komende jaren je volledig concentreren op rijplezier - want wij verlengen je garantie.

Meer info

Er is nog meer

Houd je van een uitdaging? Dan is het optioneel verkrijgbare M Competition pack op jouw lijf geschreven. De M carbon wielen en vele M carbon onderdelen in het pack geven de motor niet alleen een ultrasportieve look. Ze verlagen ook nog het gewicht naar slechts 220 kg en zorgen zo voor een betere dynamiek en rijeigenschappen. Met de M GPS-Laptrigger kun je gericht werken aan je beste tijden.

+ Lees meer

Individualiseer jouw M motor

Heb jij zelf ideeën? Hier kan je ze waarmaken. Grotere ambities? Hier kan je ze uitleven. Of je nu de voorkeur geeft aan racen of reizen: bij de speciale opties en de originele BMW Motorrad accessoires vind je alles wat van jouw M XR een droommotor maakt.

Naar individualisatie

BESCHIKBARE MOTOREN

Klaar voor meer challenges?

spinner