Alle prijzen inclusief btw.

Alle motoren worden alleen geleverd met de wettelijk vereiste uitrusting (bijv. reflectoren conform de norm Euro 4). De motoren op de afbeeldingen en video's op deze website kunnen hiervan afwijken. Afbeeldingen kunnen speciale accessoires bevatten.

Nieuw
2023 S 1000 XR

Vanaf € 20.450,-
Vanaf € 225 / maand voor professionelen

Basisprijs inclusief 21% BTW.

* Maandelijkse huurprijs van een BMW Motorrad Switch berekend voor een looptijd van 60 maanden en maximum 50.000 km voor een BMW Motorrad S-SERIES S 1000 XR NEW met een verkoopprijs van € 16.900,83 excl. BTW (€ 20.450,00 incl. BTW), mits een voorschot van € 2.540,00 excl. BTW en een restwaarde van € 3.636,38 excl. BTW.

 

BMW Motorrad Switch is de commerciële benaming voor het product financiële renting onder volgende voorwaarden: financiële renting richt zich uitsluitend tot professionele klanten die het voertuig gebruiken met het oog op de uitoefening van hun handels-, beroeps-, of ambachtelijke activiteiten. Onder voorbehoud van aanvaarding van het dossier door het kredietcomité van BMW Financial Services Belgium NV, Lodderstraat 16, 2880 Bornem, BE 0451.453.242 – RPR Mechelen. Restwaarde: minimum 16% van de aankoopprijs. Publiciteit geldig van 16/03/2024 tot en met 30/06/2024. Financiële Renting met de mogelijkheid van vervroegde terugname door BMW Financial Services Belgium NV conform de voorwaarden BMW Switch hierboven vermeld. Enkel geldig voor nieuwe BMW wagens. Inlevering gebeurt volgens de contractuele voorwaarden. In geval van vervroegde terugname zal de klant geen beroep meer kunnen doen op de verkoopbelofte. Bovendien zal in dit geval de afrekening van het gereden aantal kilometers pro rata temporis gebeuren (aan de hand van de overeengekomen maandelijkse kilometrage) voor de periode waarin het voertuig gebruikt werd. Alle prijzen voor professionelen zijn exclusief BTW vermeld en onder voorbehoud van eventuele wijzigingen en vergissingen. Actie is niet cumuleerbaar.

De BMW S 1000 XR

Volledige power - volledig duurvermogen

De BMW S 1000 XR is de ultieme symbiose van geschiktheid voor lange afstanden en High Performance sportbike. Je kunt hiermee zoveel bochten nemen als je wilt - alleen jij bepaalt wanneer de rit eindigt. De motor is op belangrijke punten verbeterd, haalt nu een maximaal vermogen van 170 pk en geeft je dankzij uitgebreide aanpassingen meer comfort. Met de S 1000 XR ervaar je sportief en superieur rijplezier, ook op langere afstanden. Dus waar wacht je nog op? Stil je honger naar adrenaline en laat iedereen zien wat jij in je mars hebt: #NeverStopChallenging.

Performance bij lange afstanden

De weg is het doel

Voor meer comfort, ook bij lange afstanden: de geoptimaliseerde geometrie van de buddyseat zorgt dankzij vergroting van de bruikbare zitlengte en -breedte voor meer bewegingsvrijheid tijdens het rijden. De buddyseat is beschikbaar in drie hoogten en optisch een echte blikvanger. En ook de achterpartij straalt door de uit de motorsport bekende luchtinlaten in een nieuwe, frissere look.

+ Lees meer

Wendbaarheid ontmoet exclusiviteit

Wendbaarheid ontmoet exclusiviteit

De nieuwe M carbon wielen, die als deel van het M Pack en afzonderlijk als speciale optie leverbaar zijn, geven bijzonder goede rijeigenschappen aan de machine door vermindering van de roterende massa. Ze zijn goedgekeurd voor twee personen met bagage en zijn tevens een echte blikvanger dankzij de standaard aangebrachte velgstickers.

+ Lees meer
227
DIN-leeggewicht in kg incl. M Lightweight accu, Touring- en Dynamic Pack
114
Nm max. koppel bij 9.250 tpm
114
Vermogen kW/170 pk bij 11.000 tpm
999
cc cilinderinhoud
Viercilinder-lijnmotor

Meer vermogen voor meer kilometers

Dankzij verschillende optimalisaties stijgt het vermogen van de nieuwe S 1000 XR met 5 pk. Dit levert een maximaal vermogen op van 170 pk. De viercilinder-lijnmotor is daarnaast een superieure krachtbron voor sportief langeafstandsrijden. Bovendien voldoet de motor nu aan de nieuwste EU5+ emissienorm. De software van schakelassistent Pro werd met diverse functies uitgebreid, wat onder meer leidt tot een betere demping van lastwisselingen als er wordt geschakeld.

+ Lees meer

Zo klinkt de S 1000 XR

De highlights van de S 1000 XR

Drie kleuren, één boodschap

Met de lakvarianten van de S 1000 XR laat je duidelijk zien wie je bent. De kleuren benadrukken gedefinieerd en precies het karakter van de machine - tot in de details.

Blackstorm metallic 2

Verovert de wegen stormenderhand: de donkere lak in Blackstorm metallic 2 onderstreept de dynamische look van de S 1000 XR en laat een blijvende indruk achter.

Gravity blue metallic

Vol opwinding en daadkracht biedt de S 1000 XR in onmiskenbaar Gravityblue metallic elke nieuwe uitdaging het hoofd.

Light white/M Motorsport

Een kleurencombinatie die tegelijk een belofte en een verplichting is. Hier komen de genen van de S 1000 XR optimaal tot uiting – en van het racecircuit direct op de weg. Exclusief in het M pakket.

Markante look

Markante look

Niet alleen technisch, maar ook optisch is er het een en ander veranderd: het inlaatsysteem van de S 1000 XR heeft een fraai nieuw design en de snavel is voor het eerst gelakt in de betreffende kleur van de carrosserie. De nieuwe kleurstelling en de exclusieve tapes dragen bij aan de markante look van de motor. Ook de voorste zijbekleding is door zwarte nerven geoptimaliseerd.

+ Lees meer
Markant frontdesign
The striking front of the S 1000 XR
Omvangrijk accessoireprogramma
Comprehensive range of accessories
Toerpakket
The touring package
Dynamic ESA Pro
Dynamic ESA Pro
TFT met connectivity
TFT with Connectivity
Geoptimaliseerd gewicht
Optimised weight
M pakket
The M package
Motor en vermogen
The engine of the S 1000 XR

Zorgeloos onderweg

Dankzij ons INCLUSIVE pack kun je je in de komende jaren volledig concentreren op rijplezier - want wij verlengen je garantie.

Meer informatie

Touring Pack

Het Touring Pack bevat de optimale uitrusting voor langere ritten. Het pack bestaat uit een bagagerek, een middenbok, de voorbereiding voor het navigatietoestel, handbescherming, RDC en handvatverwarming.

Dynamic Pack

Het Dynamic Pack ondersteept het sportieve karakter van de S 1000 XR en zorgt voor extra performance en comfort. Het pack bestaat uit de Dynamic ESA Pro, de schakelassistent Pro en een cruise control.

M Pack

Het M Pack versterkt het sportieve profiel van de S 1000 XR. Het exclusieve lakwerk Lightwhite unilak/M Motorsport is alleen in dit pack inbegrepen en zorgt voor een krachtige look. Het pack bestaat uit: het M sportzadel voor optimale steun tijdens bochtenwerk, de M Lightweight accu, de gesmede M velgen of optioneel de qua gewicht geoptimaliseerde M carbon wielen, de M Endurance ketting, de M GPS-Laptrigger, sporteinddemper, de getinte kuipruit Sport plus de markante zwarte tankdop.

M Carbon Pack

Het hoogwaardige carbon pack verfraait de superbike-look van de machine nog meer. Het pack bestaat uit: de M Carbon zijdelen rechts en links, het M Carbon voorwielspatbord, de M Carbon afdekking en het contact-stuurslot.

Pack met gefreesde onderdelen

Het M Pack met gefreesde onderdelen benadrukt het sportieve karakter van de machine door middel van hoogwaardige componenten en exclusieve M branding. Het pack omvat de M voetsteunenset, de M voetsteunen voor duopassagiers en de inklapbare rem- en koppelingshendel.

Individualisatie

De S 1000 XR biedt je pure sportiviteit en performance tijdens lange ritten. Met het uitgebreide programma aan speciale opties en originele BMW Motorrad accessoires kun je de S 1000 XR heel nauwkeurig afstemmen op je persoonlijke wensen.

Naar individualisatie

Andere onderwerpen

spinner