Alle prijzen inclusief btw.

Alle motoren worden alleen geleverd met de wettelijk vereiste uitrusting (bijv. reflectoren conform de norm Euro 4). De motoren op de afbeeldingen en video's op deze website kunnen hiervan afwijken. Afbeeldingen kunnen speciale accessoires bevatten.

Alle motoren worden alleen geleverd met de uitrusting die wettelijk verplicht is (bijv. reflectoren conform Euro 4-norm). Illustraties op deze website kunnen hiervan afwijken.

Alle motoren worden alleen geleverd met de uitrusting die wettelijk verplicht is (bijv. reflectoren conform Euro 4-norm). Illustraties op deze website kunnen hiervan afwijken.

Basisprijs inclusief 21% BTW.

* Maandelijkse huurprijs van een BMW Motorrad Switch berekend voor een looptijd van 60 maanden en maximum 50.000 km voor een BMW Motorrad F-SERIES F 800 GS met een verkoopprijs van € 9.132,23 excl. BTW (€ 11.050,00 incl. BTW), mits een voorschot van € 1.370,00 excl. BTW en een restwaarde van € 3.645,24 excl. BTW.

 

BMW Motorrad Switch is de commerciële benaming voor het product financiële renting onder volgende voorwaarden: financiële renting richt zich uitsluitend tot professionele klanten die het voertuig gebruiken met het oog op de uitoefening van hun handels-, beroeps-, of ambachtelijke activiteiten. Onder voorbehoud van aanvaarding van het dossier door het kredietcomité van BMW Financial Services Belgium NV, Lodderstraat 16, 2880 Bornem, BE 0451.453.242 – RPR Mechelen. Restwaarde: minimum 16% van de aankoopprijs. Publiciteit geldig van 01/07/2024 tot en met 31/08/2024. Financiële Renting met de mogelijkheid van vervroegde terugname door BMW Financial Services Belgium NV conform de voorwaarden BMW Switch hierboven vermeld. Enkel geldig voor nieuwe BMW wagens. Inlevering gebeurt volgens de contractuele voorwaarden. In geval van vervroegde terugname zal de klant geen beroep meer kunnen doen op de verkoopbelofte. Bovendien zal in dit geval de afrekening van het gereden aantal kilometers pro rata temporis gebeuren (aan de hand van de overeengekomen maandelijkse kilometrage) voor de periode waarin het voertuig gebruikt werd. Alle prijzen voor professionelen zijn exclusief BTW vermeld en onder voorbehoud van eventuele wijzigingen en vergissingen. Actie is niet cumuleerbaar.

De BMW F 800 GS

Korte wegen – grote avonturen

Wat er ook op de weg voor je ligt, op deze bike kun je vertrouwen: Dankzij de nieuwe, krachtigere motor en vele andere upgrades is de F 800 GS je perfecte begeleider voor korte of lange tochten. Pak je tas, neem je vrienden mee en je bent al op weg. Samen verken je nieuwe paden en beleef je onvergetelijke avonturen. Je beleeft de #SpiritOfGS van dichtbij, luistert naar het knisperende kampvuur en laat het alledaagse leven gewoon achter je.

„ 

HUNGRY FOR MORE #SPIRITOFGS

 ”

De highlights van de F 800 GS

Dynamic ESA voor een veilig gevoel bij het rijden
De Dynamic ESA van de F 800 GS
ABS Pro en DTC standaard
De ABS Pro en DTC van de F 800 GS
Handprotectoren standaard
Handbescherming voor de F 800 GS
Meer power met de USB-poort standaard
De USB-poort van de F 800 GS
Koffiedragers voor het monteren van variokoffers
De kofferdrager voor variokoffersystemen van de F 800 GS
TFT-display met connectivity en bediening met multicontroller standaard
TFT-display met connectivity van de BMW F 800 GS
Handvatverwarming met meerfasenregeling
De handvatverwarming van de BMW F 800 GS
Uitgebreid seatassortiment
Buddyseat extra laag van de F 800 GS

Vindt ervaringen – niet alleen de weg: Onze ConnectedRide Navigator

Vindt ervaringen – niet alleen de weg: Onze ConnectedRide Navigator

Met de ConnectedRide Navigator heb je tijdens het rijden steeds een overzicht van alle belangrijke voertuig- en verkeersinformatie. Regelmatige kaartupdates zorgen ervoor dat je elke bestemming bereikt. De robuuste hardware kan zowat alles aan. Met de BMW Motorrad Connected app kun je bovendien je smartphone en de functies ervan integreren.

+ Lees meer

3 jaar zorgeloosheid

Ride on & on & on. Wij geven je een jaar extra. 

Vanaf nu krijg je bij de aanschaf van een motor een jaar extra zorgeloosheid boven op de wettelijk geregelde garantie. 

Meer informatie

Krachtige aandrijving

895
cc cilinderinhoud
91
Nm max. koppel bij 6.750 tpm
64
kW (87 pk) bij 6.750 tpm
815
mm zithoogte standaard
Viertakt lijnmotor met twee cilinders

Meer power, meer plezier

Meer power, meer plezier

Puur rijplezier op elke route: de nieuwe paralleltwinmotor van de F 800 GS biedt meer piekvermogen met een beter koppelverloop. Dankzij de geoptimaliseerde vermogenscurve bereikt de F 800 GS sneller zijn piekvermogen van 64 kW (87 pk) bij 6.750 tpm met tegelijk een verhoogd maximaal koppelverloop van 91 Nm bij 6.750 tpm.

+ Lees meer

Zo klinkt de BMW F 800 GS

Puur rijplezier ook met A2-rijbewijs

Heb je een A2-rijbewijs? Dan kan je ook met dit model rijden. Meer informatie vind je via de link hieronder of bij jouw BMW Motorrad Dealer.

Meer informatie

Sterk design, individueler style

Vind de jouwe uit drie opties

De F 800 GS is leverbaar in drie verschillende lakvarianten, van klassiek tot sportief. Voor welke variant kies jij?

Light white uni

De F 800 GS belichaamt lichtheid en dynamiek. Dat komt vooral door de lichte bekleding in Lightwhite uni en de opvallende, zwart-blauwe buddyseat incl. GS-stikwerk en het zwarte stuur.

Sport

Door en door sportief: De F 800 GS Sport in de kleur /Racingblue metallic gaat dynamisch van start. De buddyseat in zwart/rood met “GS”-stikwerk staat in geweldig contrast met de radiateurpanelen in Lightwhite uni en het zilveren stuur.

Triple Black

Blackstorm metallic benadrukt de lijnvoering van de bike en past perfect bij de drang naar avontuur van de F 800 GS Triple Black. De radiateurpanelen in Mineral grey metallic mat en de buddyseat in zwart/grijs incl. GS-stikwerk benadrukken de look.

Pas ze aan je voorkeuren aan

Dynamic Pack

Met het dynamic pack krijg je meer veiligheid en tegelijk sportiviteit. Inbegrepen is de rijmodi Pro waarmee je afhankelijk van de situatie de passende rijmodi Pro kunt selecteren. De schakelassistent Pro geeft je nog meer controle in onverwachte situaties. Met de Dynamic ESA wordt het onderstel automatisch gedempt en jij bepaalt hoe intensief het contact tussen banden en ondergrond moet zijn.

Comfort Pack

Het perfecte pack voor rijders die comfort willen. Met Keyless Ride kan de sleutel van het voertuig in je zak blijven zitten. De elektronische cruise control houdt je rijsnelheid consttant. Met het bagagerek kan je je topcase zonder problemen bevestigen. De navigatievoorbereiding met houder en Mount Cradle voor het instrumentenpaneel integreert de BMW ConnectedRide Navigator perfect in de cockpit en zo in het directe gezichtsveld van de bestuurder. Bovendien zorgt de M Endurance ketting ervoor dat er minder onderhoud aan het achterwiel nodig is.

Toerpakket

Het toerpakket bestaat uit alle belangrijke onderdelen voor een geslaagde rit: dankzij de handvatverwarming met meerfasenregeling blijven je handen warm, zodat je altijd de volledige controle over je bike houdt. De handbeschermingsbeugels beschermen de bedieningselementen tegen takken en steenslag en zorgen ervoor dat je handen en vingers ook bij lage temperaturen warm en droog blijven. De LED-koplamp met geïntegreerde dagrijverlichting zorgt ervoor dat jij alles ziet en door iedereen wordt gezien – dag en nacht.

Net zo uniek als jij zelf

Met de passende speciale optie af fabriek en originele BMW Motorrad accessoires geef je je BMW F 800 GS een persoonlijke touch. Kom hier meer te weten.

Naar Individualisatie

Neem deel aan de GS Ride Out !

Neem deel aan de GS Ride Out !

Opwindend nieuws: dit jaar brengen we op 21 en 22 september de #SpiritOfGS naar Rendeux. Of je nu een ervaren GS-rijder bent of nieuw in de GS wereld van BMW Motorrad, dit tweedaags motorevent staat garant voor onvergetelijke ervaringen en gedeelde passies.

Schrijf je nu in, de plaatsen zijn beperkt! 

+ Lees meer

Zin in een unieke offroad experience?

Zin in een unieke offroad experience?

Wist je dit? Bij aankoop van een BMW F 800 GS, ontvang je een voucher ter waarde van €125 voor een offroad training bij onze partner Backtrail!

Have Fun!

+ Lees meer

Rent A Ride – Huur Je Droommotor

Rijd met de nieuwste BMW motoren

Rijd met de nieuwste BMW motoren

In eigen land of in het buitenland: met Rent A Ride huur je in een paar klikken de BMW motor van je dromen. Je beslist waar en hoe lang je onderweg bent. Verken nieuwe plaatsen en ontdek nieuwe BMW motoren. Start nu jouw avontuur. #FuelForLife

+ Lees meer

BESCHIKBARE MOTOREN

Nog meer #SpiritOfGS

spinner