Alle prijzen inclusief btw.

Alle motoren worden alleen geleverd met de wettelijk vereiste uitrusting (bijv. reflectoren conform de norm Euro 4). De motoren op de afbeeldingen en video's op deze website kunnen hiervan afwijken. Afbeeldingen kunnen speciale accessoires bevatten.

2023 R 18 Classic

Vanaf € 24.000,-
Vanaf € 210 / maand voor professionelen

Basisprijs inclusief 21% BTW.

* Maandelijkse huurprijs van een BMW Motorrad Switch berekend voor een looptijd van 60 maanden en maximum 50.000 km voor een BMW Motorrad R-SERIES R 18 Classic met een verkoopprijs van € 19.834,71 excl. BTW (€ 24.000,00 incl. BTW), mits een voorschot van € 3.000,00 excl. BTW en een restwaarde van € 8.040,17 excl. BTW.

 

BMW Motorrad Switch is de commerciële benaming voor het product financiële renting onder volgende voorwaarden: financiële renting richt zich uitsluitend tot professionele klanten die het voertuig gebruiken met het oog op de uitoefening van hun handels-, beroeps-, of ambachtelijke activiteiten. Onder voorbehoud van aanvaarding van het dossier door het kredietcomité van BMW Financial Services Belgium NV, Lodderstraat 16, 2880 Bornem, BE 0451.453.242 – RPR Mechelen. Restwaarde: minimum 16% van de aankoopprijs. Publiciteit geldig van 16/03/2024 tot en met 30/06/2024. Financiële Renting met de mogelijkheid van vervroegde terugname door BMW Financial Services Belgium NV conform de voorwaarden BMW Switch hierboven vermeld. Enkel geldig voor nieuwe BMW wagens. Inlevering gebeurt volgens de contractuele voorwaarden. In geval van vervroegde terugname zal de klant geen beroep meer kunnen doen op de verkoopbelofte. Bovendien zal in dit geval de afrekening van het gereden aantal kilometers pro rata temporis gebeuren (aan de hand van de overeengekomen maandelijkse kilometrage) voor de periode waarin het voertuig gebruikt werd. Alle prijzen voor professionelen zijn exclusief BTW vermeld en onder voorbehoud van eventuele wijzigingen en vergissingen. Actie is niet cumuleerbaar.

De BMW R 18 Classic

Iconic. Nostalgic. SoulFuel.

De R 18 Classic is een nostalgische toermotor. Deze doet denken aan het begin van de eerste cruisers die geschikt waren om te toeren. Bovendien verwijst deze machine naar tijdloze kenmerken van onze motorgeschiedenis. De krachtigste boxer die we ooit hebben gebouwd qua cilinderinhoud vormt onmiskenbaar het hart van de machine. Hij staat voor ontspannen tochten en puur plezier. Consequent doorontwikkelde geschiedenis – echt door en door #SoulFuel.

Season Start Deals

Season Start Deals

Dankzij de SEASON START DEALS krijg je bij aankoop van de BMW R 18 Classic: 

  • een actiekorting van  € 4.500 incl. BTW. Enkel geldig op beschikbare motoren op stock.
  • een actiekorting van  € 2.250 incl. BTW. Geldig op alle nieuwe bestellingen.
+ Lees meer

Puur rijplezier ook met een A2-rijbewijs

Heb je een A2-rijbewijs? Dan kan je ook met dit model rijden. Meer informatie vind je via de link hieronder of bij jouw BMW Motorrad Dealer.

Meer informatie

Het design van de R 18 Classic

Een cruiser geïnspireerd door iconen

Langgerekt silhouet, hoogwaardige details: De R 18 Classic vestigt alle blikken op zich.

R 18 Classic

Pure Black Storm laat het langgerekte cruiser-silhouet van de motor zien.

Black storm metallic/Vintage

De lak Blackstorm metallic en Mars red metallic benadrukt het individuele karakter van de BMW R 18 Classic.

Option 719 Moonstone

De lak Mineral white metallic geeft uw motorfiets een nostalgische en toch moderne look.

Manhattan metallic matt

Nürburgzilver, gepolijst aluminium en hoogglans-chroom vormen opvallende contrasten met de donkere lakoppervlakken en de zwarte buddyseat van de bike.

De highlights in één oogopslag

De druppelvormige tank is een icoon uit onze geschiedenis en benadrukt - net als de langgerekte achterste einddemper - de langgerekte typische flyline van de R 18 Classic. Het stalen frame met dubbel subframe omsluit de massieve sculpturale motor, wat kilometer voor kilometer een ervaring zal zijn.

+ Lees meer
Plaatsing met duo-buddyseat
We see the divided seat with pillion passenger seat.
Boxer met duwstang
We see the impressive boxer including push rods.
Led-verstralers
We see both of the smaller auxiliary headlights to the left and right of the main headlights.
Treeplanken
We see the step of the R 18 Classic.
Kuipruit
We see the windshield of the R 18 Classic.
Ronde uitlaatpijpen, open cardanas, dubbele lus-frame
We see the round exhaust pipe, the open drive shaft, and the double cradle frame.
Zwarte tank met geschroefd logo
We see the black tank and bolted logo.
Zadeltassen
We see the softbags of the R 18 Classic.

Maak van de motor jouw motor

Maak van de motor jouw motor

De R 18 Classic in de modelvariant Moonstone is voorzien van een hoogwaardig en exclusief Option 719 pack. In het pack zitten onder andere de weerbestendige buddyseat met ruitvormige siernaden en de gesmede velgen. Natuurlijk zijn er naast deze speciale look nog andere opties beschikbaar waarmee je jouw droommotor kan personaliseren.

+ Lees meer

Maak deze motor je eigen

Maak deze motor je eigen

Het flexibele totaalconcept van de R 18 Classic en het uitgebreide accessoireprogramma geven je veel vrijheid bij de vormgeving. Zó heb je de mogelijkheid om een machine geheel naar eigen smaak te ontwerpen.

+ Lees meer

Ervaar de motor van de R 18 Classic

Een vroeg hoog koppel zorgt voor krachtige cruisermomenten: De tweecilinder boxermotor van 1802 cc van de R 18 Classic is de boxer met de meeste cilinderinhoud die we ooit hebben gebouwd. Een motor die je zult zien, horen en voelen: Het maximale koppel van 158 Nm wordt al ontplooid bij 3.000 min-1 an. Van 2.000 tot 4.000 min-1 is er altijd meer dan 150 Nm beschikbaar en daarmee een continu hoog koppel bij een voor een boxer karakteristiek loopgedrag. Bij 4.750 min-1 levert de "Big Boxer" 67 kW (91 pk). Zo begin je elke Tour gloedvol.

+ Lees meer
1802
cc cilinderinhoud
158
Nm piekkoppel bij 3.000 tpm
690
mm zithoogte
290
km actieradius (min.)

3 jaar garantie.

Ride on & on & on. Een extra jaar inclusief.

Vanaf nu krijg je bij de aanschaf van een motor een jaar extra zorgeloosheid boven op de wettelijke garantie.

Meer informatie

Rent A Ride – Huur Je Droommotor

Rijd met de nieuwste BMW motoren

Rijd met de nieuwste BMW motoren

In eigen land of in het buitenland: met Rent A Ride huur je in een paar klikken de BMW motor van je dromen. Je beslist waar en hoe lang je onderweg bent. Verken nieuwe plaatsen en ontdek nieuwe BMW motoren. Start nu jouw avontuur. #FuelForLife

+ Lees meer

Meer over het thema #Soulfuel

#soulfuel betekent altijd vol passie en nieuwsgierig blijven. Omdat de volgende Tour nooit lang op zich zal laten wachten.

+ Lees meer
spinner