Alle prijzen inclusief btw.

Alle motoren worden alleen geleverd met de wettelijk vereiste uitrusting (bijv. reflectoren conform de norm Euro 4). De motoren op de afbeeldingen en video's op deze website kunnen hiervan afwijken. Afbeeldingen kunnen speciale accessoires bevatten.

Nieuw
2023 R 1300 GS

Vanaf € 20.150,-
Vanaf € 170 / maand voor professionelen

Alle motoren worden alleen geleverd met de uitrusting die wettelijk verplicht is (bijv. reflectoren conform Euro 4-norm). Illustraties op deze website kunnen hiervan afwijken.

Alle motoren worden alleen geleverd met de uitrusting die wettelijk verplicht is (bijv. reflectoren conform Euro 4-norm). Illustraties op deze website kunnen hiervan afwijken.

Basisprijs inclusief 21% BTW.

* Maandelijkse huurprijs van een BMW Motorrad Switch berekend voor een looptijd van 60 maanden en maximum 50.000 km voor een BMW Motorrad R-SERIES R 1300 GS met een verkoopprijs van € 16.652,89 excl. BTW (€ 20.150,00 incl. BTW), mits een voorschot van € 2.500,00 excl. BTW en een restwaarde van € 7.219,32 excl. BTW.

 

BMW Motorrad Switch is de commerciële benaming voor het product financiële renting onder volgende voorwaarden: financiële renting richt zich uitsluitend tot professionele klanten die het voertuig gebruiken met het oog op de uitoefening van hun handels-, beroeps-, of ambachtelijke activiteiten. Onder voorbehoud van aanvaarding van het dossier door het kredietcomité van BMW Financial Services Belgium NV, Lodderstraat 16, 2880 Bornem, BE 0451.453.242 – RPR Mechelen. Restwaarde: minimum 16% van de aankoopprijs. Publiciteit geldig van 16/03/2024 tot en met 30/06/2024. Financiële Renting met de mogelijkheid van vervroegde terugname door BMW Financial Services Belgium NV conform de voorwaarden BMW Switch hierboven vermeld. Enkel geldig voor nieuwe BMW wagens. Inlevering gebeurt volgens de contractuele voorwaarden. In geval van vervroegde terugname zal de klant geen beroep meer kunnen doen op de verkoopbelofte. Bovendien zal in dit geval de afrekening van het gereden aantal kilometers pro rata temporis gebeuren (aan de hand van de overeengekomen maandelijkse kilometrage) voor de periode waarin het voertuig gebruikt werd. Alle prijzen voor professionelen zijn exclusief BTW vermeld en onder voorbehoud van eventuele wijzigingen en vergissingen. Actie is niet cumuleerbaar.

„ 

Let’s set THE PACE together

 ”

Jouw BMW R 1300 GS

Volg niet, leid de weg.

Samen groeien we boven onszelf uit. Hier buiten word je de beste versie ooit van jezelf. Jij rijdt voorop. Jij neemt elke helling en elke bocht met gemak. Ook in het terrein doet niemand je wat. Wat jou drijft: je moed, geloof in jezelf en mijn krachtige aandrijving. Samen stellen we nieuwe normen en leven we de #SpiritOfGS

+ Lees meer

De BMW R 1300 GS
Ongeëvenaarde veelzijdigheid

Geen compromissen - alles is op jou afgestemd. Hoe wil je zitten als je naar nieuwe persoonlijke hoogtes klimt? Hoger, lager? Monoposto? Met z'n tweeën? Strak en licht of liever met veel bagage? Comfortabel op lange trajecten of liever sportief in het terrein? Het innovatieve, modulaire frameconcept is klaar voor jouw wensen. Noem mij de perfecte reisenduro - je zou gelijk kunnen hebben.

Uitgerust voor alle uitdagingen

Geloof in jezelf

Dit onverwachte gemak: je hebt alles in eigen hand. Natuurlijk, want je hebt maar 237 kilogram* onder je. Grote doelen bereiken wordt opeens kinderspel. Je ervaart op elke ondergrond een onbekend rijgevoel. Je bent stabiel en doelgericht onderweg. Overhellen, remmen, accelereren - jij behoudt de volledige controle. Ervaar het nieuwe gemak van rijden met een volledig nieuw ontwikkeld onderstel, zoals het nieuwe monocoque-achterframe, de nieuwe EVO-Telelever en EVO-Paralever, plus de nieuwe DSA (Dynamic Suspension Adjustment) en de innovatieve adaptieve voertuighoogteregeling.

*bij DIN leeggewicht

+ Lees meer

Highlights voor high performers

Vóór jou: je volgende bestemming - goed verlicht met de iconische matrix-LED koplampen. Achter jou: mijlpalen. En de korte monocoque-achterkant met zijn hoge potentieel voor individualisatie. Dit staat buiten kijf: jij rijdt op het topmodel van de grote Adventure-motoren. Ontdek de omvangrijke standaarduitrusting:

+ Lees meer
Guiding light: matrix-LED koplampen
De matrix-LED koplampen van de R 1300 GS van BMW Motorrad
Meer rijstabiliteit: EVO-Paralever
De aandrijfeenheid van de R 1300 GS van BMW Motorrad
Maximaal multifunctioneel: het frameconcept
Het frameconcept van de R 1300 GS van BMW Motorrad
Reiscomfort: verstelbare kuipruit
De verstelbare Sport-kuipruit van de R 1300 GS van BMW Motorrad
Kort en goed: de achterkant
De achterkant met duo-buddyseat en handgrepen van de R 1300 GS van BMW Motorrad
Uitstekende rijeigenschappen: EVO-Telelever
Vorkbrug met BMW EVO-Telelever van de R 1300 GS van BMW Motorrad
Markante sound: het uitlaatsysteem
De standaard einddemper van de R 1300 GS van BMW Motorrad
Extra dynamisch: de GS-Flyline
De doorlopende tank-buddyseatlijn van de R 1300 GS van BMW Motorrad

Bereik het volgende niveau

Bereik het volgende niveau

Alles is gemaakt met jouw behoeften in gedachten: rijcomfort van een volgend niveau. Het nieuwe Telelever-lagersysteem staat borg voor uitstekende rijeigenschappen. De GS-Flyline met de extra vlakke tank-buddyseatlijn zorgt voor een geheel nieuwe beweeglijkheid, licht manoeuvreren en een ontspannen zithouding. De grote ergonomische variatie geeft berijders met uiteenlopende eisen de mogelijkheid elk terrein te bedwingen. Dankzij het omgevingssensorsysteem van de optionele Riding Assistant houd je daarbij alles in de gaten.

+ Lees meer

Teruggebracht tot de essentie van de GS-spirit

Teruggebracht tot de essentie van de GS-spirit

Op naar nieuwe avonturen. Dankzij Keyless Ride kun je eenvoudig opstappen en starten. Je neemt plaats op de comfortabele standaard berijdersbuddyseat met een zithoogte variërend van 800 tot 890 mm. Je zet de in de handbescherming geïntegreerde richtingaanwijzer aan en slaat af in de richting van de vrijheid. Met elke meter wordt het duidelijker: je zit op iets unieks. Het kan zo simpel zijn - ware grootsheid hoeft niet groter te zijn. Hier vind je geen overbodig onderdeel, want alles is toegespitst op de essentie van GS-rijden: op puur rijplezier.

+ Lees meer

Feiten voor rijpleizier

107
kW (145 pk) bij 7.750 tpm
149
Nm max. koppel bij 6.500 tpm
1.300
cc cilinderinhoud
237
kg leeggewicht
Lucht-/vloeistofgekoelde tweecilinder viertaktboxermotor

Er zijn geen hindernissen

Als alles loopt, ligt dat aan jou. Jouw opdracht: groter dromen. Mijn opdracht: genoeg aandrijving leveren om alles mogelijk te maken. De krachtige motor van 145 pk plus het lage gewicht van het voertuig geven je de power die je nodig hebt. Je voelt het karakter van de boxer van de nieuwste generatie op indrukwekkende wijze in elk toerengebied. Ervaar de uitstekende prestaties, indrukwekkend controleerbaar, terwijl de loop bij lage toerentallen rustiger is.

+ Lees meer

Zo klinkt jouw vrijheid

3 jaar zorgeloosheid

Ride on & on & on. Wij geven je een jaar extra. 

Vanaf nu krijg je bij de aanschaf van een motor een jaar extra zorgeloosheid boven op de wettelijke garantie. 

Meer informatie

Zo veelzijdig als nooit tevoren

Met gemak naar de top

Puur, eenvoudig, simpel en to the point. In deze basisversie met zijn dynamische GS-Flyline, scherp afgetekende lijnen en atletische uiterlijk concentreren we ons op de hoofdzaak: jouw beleving.

Light white uni

Dynamiek ontmoet gemak. De standaard berijdersbuddyseat heeft een tweekleurige bekleding die in lichtgrijs, doorlopend vanaf de tankdop tot aan de duo-buddyseat, een functionele eenheid vormt. De gietwielen in Nachtschwarz uni-lak ronden het contrastrijke beeld af.

Wees onderscheidend

Het strakke ontwerp, de unieke carrosserie, de lichtgewicht aluminium tank - alles grijpt efficiënt en geïntegreerd in elkaar. Het subframe van gietaluminium is de basis voor eindeloze mogelijkheden. De standaard gietwielen en de aandrijflijn in Avus-zwart vormen samen met het hoofdframe een donkere afscheiding van het onderste gedeelte ten opzichte van het lichte voorste carrosseriedeel. De compacte, lage voorkant zorgt voor uitstekend zicht op de weg. Een opvallende breuk met het conventionele design is de nieuwe symmetrische lichticoon - een opvallend beeld.

+ Lees meer

Voor nog hogere eisen

Jij verwacht eigenlijk nog meer? Goede instelling. Ontdek de mogelijkheden voor individualisatie. Vind de juiste opties voor jouw wensen in het uitgebreide aanbod van speciale opties en het Original BMW Motorrad accessoireprogramma. Of kies meteen voor een geheel eigen karakter: de GS Trophy voor terreinrijden, de Triple Black met ultiem comfort en allrounderkwaliteiten of de Tramuntana voor pure exclusiviteit.

+ Lees meer

De performer

Nog meer nog sneller bereiken? Geen probleem. Met dit uitvoeringsvoorstel haal je er gewoon meer uit. Vooral meer rijplezier - het dynamiekpakket maakt dit mogelijk. Maar je krijgt ook een upgrade op het gebied van veiligheid en toercomfort. Ontdek ons voorstel of configureer je eigen variant.

+ Lees meer
Naar de configurator external-link-arrow-slim
Dynamic-pakket

Met het dynamiekpakket benut je ten volle het sportieve potentieel. Dankzij de schakelassistent Pro en de rijmodi Pro wordt elke rit een rijdynamisch hoogtepunt met individuele instelmogelijkheden. De sportrem en het elektronische onderstel DSA zorgen hierbij voor optimale beheersbaarheid en veiligheid.

Headlight Pro

De Headlight Pro biedt beter zicht en heeft een aansprekend uiterlijk. Rijlicht, grootlicht en bochtverlichting zijn als LED-matrix uitgevoerd. Je kunt beschikken over moderne verlichtingsfuncties. Zo kan de rijbaan, afhankelijk van de rijsituatie, optimaal worden verlicht.

Extra handbescherming

De extra handbescherming biedt betere bescherming van je handen en onderarmen tegen weer en wind. Zo wordt rijden niet alleen comfortabeler, maar door minder storende invloeden ook veiliger.

Bagageplateau

Op het bagageplateau van slagvast kunststof kan bagage stevig worden bevestigd. Het plateau maakt gebruik van de aansluiting voor de duo-buddyseat en kan eenvoudig worden bevestigd. In combinatie met de variokoffers ontstaat zo een breed, egaal laadoppervlak. De belading bedraagt 5 kg; bij zijdelings bevestigde bagage kan 20 kg worden geladen.

Zin in een unieke offroad experience?

Zin in een unieke offroad experience?

Wist je dit? Bij aankoop van een BMW R 1300 GS, ontvang je een voucher ter waarde van €125 voor een offroad training bij onze partner Backtrail!

Have Fun!

+ Lees meer

Uitgerust voor alle uitdagingen

Meer hoogtepunten voor jou

spinner