Ride on & on & on.

Drie jaar garantie voor jou en jouw motorfiets

BMW Motorrad staat voor passie, dynamiek, design, technologie, innovatie en bovenal kwaliteit. Op basis van deze overtuiging is BMW Motorrad de eerste premium motorfietsfabrikant die de wettelijke garantie van 24 maanden voor een nieuwe motorfiets met nog een jaar verlengt. Geniet 36 maanden van gemoedsrust en gratis reparaties als er iets misgaat tijdens deze periode. Dat betekent voor jou drie jaar aan voordelen. Dus waar wacht je op?  

Drie jaar garantie voor jou en jouw motorfiets.

Je wilt aan jouw volgende avontuur op jouw motorfiets beginnen. Het enige wat je nodig hebt, is een motorfiets die op alle vlakken perfect is. Daarom geeft jouw erkende BMW Motorrad dealer naast de wettelijke garantietermijn een extra jaar garantie. Als de zaken niet zo soepel verlopen als verwacht, zijn de servicepartners en monteurs van BMW Motorrad er om ervoor te zorgen dat je snel weer kan rijden - gratis en waar ook ter wereld. In aanvulling op de wettelijke garantie van 24 maanden, ben je verzekerd van nog eens 12 maanden gratis reparaties in het geval van een defect voor elke nieuwe BMW motorfiets* vanaf modeljaar 2019. De weg naar jouw volgende avontuur is vrij en duidelijk.   

* Afwijkende voorwaarden voor de HP4 RACE (24 maanden)

+ Lees meer
Garantievoorwaarden external-link-arrow-slim

Jouw voordeel in een oogopslag.

Jouw voordeel in een oogopslag.

Geniet nog langer van de voordelen. Geniet van een extra jaar garantie, met dank aan de erkende BMW Motorrad verdeler, te beginnen met alle 2019 modellen*.

  • 36 maanden garantie
  • Wereldwijd geldig
  • Geen kilometerbeperking
  • All reparaties uitgevoerd met originele BMW onderdelen

Je bent dus niet alleen overal ter wereld zorgeloos onderweg, maar ook blijft jouw nieuwe BMW motorfiets meer van zijn waarde behouden.

+ Lees meer

Waar wacht je op?

3 jaar garantie…

… bij alle officiële BMW Motorrad verdelers

Vind een partner

Jouw motor voor eindeloos rijplezier

spinner