Alle prijzen inclusief btw.

Alle motoren worden alleen geleverd met de wettelijk vereiste uitrusting (bijv. reflectoren conform de norm Euro 4). De motoren op de afbeeldingen en video's op deze website kunnen hiervan afwijken. Afbeeldingen kunnen speciale accessoires bevatten.

Basisprijs inclusief 21% BTW.

* Maandelijkse huurprijs van een BMW Motorrad Switch berekend voor een looptijd van 60 maanden en maximum 50.000 km voor een BMW Motorrad F-SERIES F 900 R met een verkoopprijs van € 7.809,92 excl. BTW (€ 9.450,00 incl. BTW), mits een voorschot van € 1.200,00 excl. BTW en een restwaarde van € 2.275,31 excl. BTW.

BMW Motorrad Switch is de commerciële benaming voor het product financiële renting onder volgende voorwaarden: financiële renting richt zich uitsluitend tot professionele klanten die het voertuig gebruiken met het oog op de uitoefening van hun handels-, beroeps-, of ambachtelijke activiteiten. Onder voorbehoud van aanvaarding van het dossier door het kredietcomité van BMW Financial Services Belgium NV, Lodderstraat 16, 2880 Bornem, BE 0451.453.242 – RPR Mechelen. Restwaarde: minimum 16% van de aankoopprijs. Publiciteit geldig van 16/03/2024 tot en met 30/06/2024. Financiële Renting met de mogelijkheid van vervroegde terugname door BMW Financial Services Belgium NV conform de voorwaarden BMW Switch hierboven vermeld. Enkel geldig voor nieuwe BMW wagens. Inlevering gebeurt volgens de contractuele voorwaarden. In geval van vervroegde terugname zal de klant geen beroep meer kunnen doen op de verkoopbelofte. Bovendien zal in dit geval de afrekening van het gereden aantal kilometers pro rata temporis gebeuren (aan de hand van de overeengekomen maandelijkse kilometrage) voor de periode waarin het voertuig gebruikt werd. Alle prijzen voor professionelen zijn exclusief BTW vermeld en onder voorbehoud van eventuele wijzigingen en vergissingen. Actie is niet cumuleerbaar.

De nieuwe BMW F 900 R.

Dynamisch, progressief, intuïtief.

Het puristische en krachtige design van de F 900 R hunkert bijna naar uitdagingen. Met deze Dynamic Roadster ben je precies goed onderweg om zelf voor de kick van de dag te zorgen. De F 900 R reageert nauwkeurig en direct. Zo gebruik je in de bocht de kracht intuïtief goed: alsof je gedachten meteen in rijplezier worden omgezet. Waarbij de F 900 R je ook bij lichttechnologie, connectiviteit en veiligheid geheel ondersteunt – en de anderen ver vooruit is.

Stap op en start door, #neverstopchallenging.

* Let op: sommige in de video gepresenteerde kleuren zijn bij het actuele modellenpalet niet meer verkrijgbaar.  

 

Niet bang zijn – ze willen alleen maar plezier maken.

Achter het spierballenvertoon van de F 900 R gaat puur rijplezier schuil. De scherpe contouren benadrukken als gespannen pezen het atletische karakter van de machine. De machine ziet er geconcentreerd, compleet afgetraind uit. Het front is agressief. Koplamp en cockpit zitten compact bij het balhoofd. Net als de vuisten van een bokser: in de dekking en elke fractie van een seconde klaar voor de aanval. De tank zit vooraan: voor een optimale massaverdeling en een korte achterkant. De compacte uitlaatdemper onder de vloer benadrukt daarbij de strakke look.

+ Lees meer

Jouw stijl telt

Elk van de kleurvarianten verraadt iets over het karakter van je F 900 R. Net als over het jouwe.

Sport

De combinatie Lightwhite uni/Racingblue metallic/Racingred uni is levendig, fris en over de hele linie gretig: Deze brengt het karakter van de Dynamic Roadster haarscherp naar voren.

Exclusive

De F 900 Exclusive in de kleur Racing red laat het krachtige karakter van de F 900 R tot uitdrukking komen.

Triple black

De donkere lak Blackstorm metallic 2 en de zwarte velgen benadrukken de dynamiek van de F 900 R.

3 jaar garantie.

Ride on & on & on. Een extra jaar inclusief.

Vanaf nu krijg je bij de aanschaf van een motor een jaar extra zorgeloosheid boven op de wettelijke garantie.

Meer weten

Lijnmotor met twee cilinders

77
Maximaal vermogen 77 kW (105 pk)
92
Nm max. koppel bij 6.500 tpm
895
cc cilinderinhoud
770
770 tot 865 mm zithoogte

Meer koppel voor je leven.

Meer koppel voor je leven.

Intuïtief, spontaan en dynamisch – je wacht niet op geluksmomentjes. Je creëert ze gewoon helemaal zelf. De krachtige lijnmotor met twee cilinders van de F 900 R levert je daarbij van 4.500 tot 8.500 tpm meer dan 87 Nm. Ofwel precies in het toerengebied waarin je het meeste plezier van de kracht hebt.

+ Lees meer

Puur rijplezier ook met een A2-rijbewijs

Heb je een A2-rijbewijs? Dan kan je ook met dit model rijden: de F 900 R is ook in een A2-compatibele uitvoering met 95 pk leverbaar. Meer informatie vind je via de knop hieronder of bij jouw BMW Motorrad Dealer.

Meer informatie

Beleef de sound van de F 900 R

De highlights van de F 900 R

Krachtige motor.
We see the engine of the F 900 R. It is the heart of the F 900 R and a guarantee of your riding enjoyment.
Wendbaar onderstel.
We see the chassis of the F 900 R.
Adaptieve bochtverlichting.
We see the front headlights of the F 900 R with the adaptive cornering light.
Korte uitlaat.
The short exhaust underlines the dynamism of the F 900 R.
Dynamic ESA.
We see the electronically adjustable suspension, the Dynamic ESA.
TFT-dashboard met connectiviteit.
We see the large 6.5“ TFT display of the F 900 R.
Schakelassistent Pro.
A small part, a big relief: the Gear Shift Assist Pro.
Talloos veel zithoogtes.
We see the seat of the F 900 R. It adapts to all riders thanks to the six seat heights.

Adaptieve bochtverlichting.

Adaptieve bochtverlichting.

De adaptieve bochtverlichting van de F 900 R werkt vanaf een overhelhoek van 7° automatisch. Door afzonderlijke led-elementen in de koplamp wordt de binnenkant van de bocht optimaal verlicht. Meer comfort en veiligheid in elke bocht.

+ Lees meer

We zien de F 900 R dynamisch in een bocht.

We zien de F 900 R dynamisch in een bocht.

De ergonomie van de F 900 R is voorwielgericht en sportief. Door de zes verschillende zithoogtes, de verstelbare handhendels en het als optie verkrijgbare hoge stuur vindt iedereen wel zijn ideale positie. De kuipruit is ook in een hoge uitvoering leverbaar en beschermt daarmee ook op langere ritten comfortabel tegen de wind.

Zo vindt iedereen de best passende F 900 R.  Ook dat verstaan wij onder Dynamic Roadster.

 

+ Lees meer

Voor meer rijplezier.

Voor meer rijplezier.

Met de als optie verkrijgbare rijmodi Pro rijd je in elke bocht en op elk recht stuk nog sneller met puur plezier: Deze omvatten onder andere de voor de veiligheid relevante assistentiesystemen ABS Pro, Dynamic Traction Control (DTC), Dynamic Brake Control (DBC) en de motorsleepmomentregeling (MSR). De DBC biedt meer veiligheid tijdens het remmen en de nieuwe MSR voorkomt slippen of stampen van het achterwiel bij spontaan gasgeven of schakelen. De schakelassistent Pro of het elektronisch verstelbare onderstel Dynamic ESA combineren daarbij sportieve dynamiek met comfort: voor nog meer rijplezier.

+ Lees meer

Jouw motor, onze suggesties

Van korte, sportieve excursies tot een weekendje weg: de F 900 R heeft vele facetten. Afhankelijk van hoe u reist, hebben we drie suggesties die precies op u zijn afgestemd.

+ Lees meer

De bijpassende bekleding

Rent A Ride – Huur Je Droommotor

Rijd met de nieuwste BMW motoren

Rijd met de nieuwste BMW motoren

In eigen land of in het buitenland: met Rent A Ride huur je in een paar klikken de BMW motor van je dromen. Je beslist waar en hoe lang je onderweg bent. Verken nieuwe plaatsen en ontdek nieuwe BMW motoren. Start nu jouw avontuur. #Fuel For Life

+ Lees meer

Andere modellen

spinner