Alle prijzen inclusief btw.

Alle motoren worden alleen geleverd met de wettelijk vereiste uitrusting (bijv. reflectoren conform de norm Euro 4). De motoren op de afbeeldingen en video's op deze website kunnen hiervan afwijken. Afbeeldingen kunnen speciale accessoires bevatten.

Basisprijs inclusief 21% BTW.

* Maandelijkse huurprijs van een BMW Motorrad Switch berekend voor een looptijd van 60 maanden en maximum 50.000 km voor een BMW Motorrad R-SERIES R 1250 R met een verkoopprijs van € 13.190,08 excl. BTW (€ 15.960,00 incl. BTW), mits een voorschot van € 1.980,00 excl. BTW en een restwaarde van € 4.639,79 excl. BTW.

 

BMW Motorrad Switch is de commerciële benaming voor het product financiële renting onder volgende voorwaarden: financiële renting richt zich uitsluitend tot professionele klanten die het voertuig gebruiken met het oog op de uitoefening van hun handels-, beroeps-, of ambachtelijke activiteiten. Onder voorbehoud van aanvaarding van het dossier door het kredietcomité van BMW Financial Services Belgium NV, Lodderstraat 16, 2880 Bornem, BE 0451.453.242 – RPR Mechelen. Restwaarde: minimum 16% van de aankoopprijs. Publiciteit geldig van 16/03/2024 tot en met 30/06/2024. Financiële Renting met de mogelijkheid van vervroegde terugname door BMW Financial Services Belgium NV conform de voorwaarden BMW Switch hierboven vermeld. Enkel geldig voor nieuwe BMW wagens. Inlevering gebeurt volgens de contractuele voorwaarden. In geval van vervroegde terugname zal de klant geen beroep meer kunnen doen op de verkoopbelofte. Bovendien zal in dit geval de afrekening van het gereden aantal kilometers pro rata temporis gebeuren (aan de hand van de overeengekomen maandelijkse kilometrage) voor de periode waarin het voertuig gebruikt werd. Alle prijzen voor professionelen zijn exclusief BTW vermeld en onder voorbehoud van eventuele wijzigingen en vergissingen. Actie is niet cumuleerbaar.

De BMW R 1250 R

Expressieve roadster met boxerpunch

Onvervalst rijplezier met klassieke boxerpunch: Die BMW R 1250 R. De aandrijving met BMW ShiftCam-technologie is al even uniek als de veelzijdigheid ervan: sportief dynamisch, puristisch klassiek of moeiteloos ontspannen – de rijervaring met deze roadster is altijd ongeëvenaard. Het draaiende gedeelte en het maximale koppel van 143 Nm zijn een duidelijk statement – wanneer je maar wilt. En met het rijgedrag beheers je elke kilometer – ook wanneer je maar wilt. Echt helemaal in de zin van #NeverStopChallenging.

Big Smile Deals
Ride into summer with a smile

Big Smile Deals
Ride into summer with a smile

Dankzij onze Big Smile Deals, krijg je een personalisatiebudget voor opties van € 1.250 BTWi bij aankoop van een BMW R 1250 R. Genoeg om deze zomer een glimlach op je gezicht te toveren! 

+ Lees meer

Voor alles uitgerust: de highlights

Nieuwe markante LED-hoofdkoplamp
Nieuwe markante LED-hoofdkoplamp
Exclusief Option 719 wiel Classic
Exclusief Option 719 wiel Classic
Sportief slanke solo-achterkant
Sportief slanke solo-achterkant
Praktische Corescreen Sport
Praktische Corescreen Sport
Handige USB-oplaadaansluiting
Handige USB-oplaadaansluiting
Comfortabele seatverwarming
Comfortabele seatverwarming
Nuttige 12V-aansluiting
Nuttige 12V-aansluiting
ABS Pro voor veilig nemen van bochten en standaard DTC
ABS Pro voor veilig nemen van bochten en standaard DTC

Sportiviteit zichtbaar gemaakt

Sportiviteit zichtbaar gemaakt

Met elke draai van je pols voel je en geniet je van de boxer en het ontplooien van het koppel. Met de Corescreen Sport heb je deze sportiviteit nu – in de waarste zin van het woord – ook nog op het scherm. Op het TFT-display kun je informatie aflezen zoals DTC-regelaaringerepen, je huidige en maximale overhelhoek en de kracht van de remingreep.

+ Lees meer

Eco Mode voor efficiënter rijden

Eco Mode voor efficiënter rijden

Met de krachtige boxer ook eens efficiënt in een onverstoorbare rust kunnen voortglijden: ook dat is een teken van veelzijdigheid. Met de nieuwe Eco Mode van de R 1250 R haal je uit elke tankvulling de maximale actieradius. Het TFT-display informeert je over de efficiëntie van je betreffende rijstijl en voor maximale performance kun je natuurlijk altijd snel en eenvoudig omschakelen naar een andere rijmodus. Tot de standaard rijmodi Rain en Road behoren nu ook ABS Pro en DTC. En met de optionele rijmodi Pro Dynamic en Dynamic Pro ontketen je het volledige potentieel van de R 1250 R.

+ Lees meer

Prestaties die je voelt

1,254
cc cilinderinhoud
100
kW (136 pk) bij 7.750 omw/min
143
Nm max. koppel bij 6.250 omw/min
18
liter tankinhoud
Lucht-/vloeistofgekoelde tweecilinder viertaktboxermotor

Legendarische vermogensontplooiing

Het hart van de R 1250 R overtuigt met een perfect aanpassingsvermogen: De boxermotor van 1254 cc met BMW ShiftCam-technologie beschikt over een variabele nokkenasregeling. Deze zorgt voor een superieure en gelijkmatige vermogensontplooiing. Ongeacht hoe je onderweg wilt zijn. Alles is mogelijk, van ontspannen voortglijden tot spontane spurts. En uiteindelijk, wanneer je bij vol vermogen het maximale koppel van 143 Nm voelt, zorgt de onmiskenbare boxerpunch voor een uniek roadstergevoel.

+ Lees meer

Onmiskenbaar design

Een roadster – drie gezichten

De keuze is geheel aan jou. Er wachten drie onvervalste roadsterlooks op je: Van puristisch en sportief tot klassiek elegant.

Sport

De lak Racingblue metallic met het witte frame en het zwarte sportstuur staat voor pure sportiviteit. De goudkleurige remklauwen, de blauwe voorspoiler en de solo-achterkant onderstrepen deze dynamiek.

Triple Black

De lak in Blackstorm metallic: hier heerst elegantie tot in het detail: het frame is agaatgrijs, de radiatorkap en de motorspoiler zijn van roestvrij staal. De goudkleurige remklauwen passen – net als de korte solo-achterkant – perfect in het concept.

Icegrey uni

De lak in Icegrey uni met zwart frame belichaamt een heel duidelijk purisme. Hoe opvallend je daarmee onderweg bent, beslis je met een draai in je pols.

Markante Boxer Roadster

Markante Boxer Roadster

Door de nieuw vormgegeven opvallende LED-hoofdkoplamp met de iconische LED-lichtgeleider in sikkelvorm heeft de R 1250 R het typische roadster-gezicht. En net zo onmiskenbaar gaat het verder: Ruit of bekleding? Echt niet: de kracht die je op de weg brengt, krijg je ook te voelen. Gelukkig wel. Want deze kracht is jouw directe feedback wat betreft rijplezier. En de nieuwe optionele solo-achterkant maakt de sportieve look van de R 1250 R perfect.

+ Lees meer
Dynamic Pack

Perfect voor je drang naar voren: de extra rijmodi Pro bieden je met Dynamic en Dynamic Pro twee op performance gerichte programma's. De

Motorsleepmomentregeling (MSR) voorkomt het slippen of stempelen van het achterwiel: voor meer stabiliteit en controle. Terwijl je dankzij de schakelassistent Pro in bijna alle last- en toerentalbereiken zonder koppelingsbediening op- en terugschakelt. En de Dynamic ESA zorgt dankzij de vele instelmogelijkheden voor het perfecte rijgevoel: van comfortabel tot sportief-pittig.

Comfort Pack

Met het Comfort pack kun je elke rit heel ontspannen aangaan. Al vóór de eerste meter telt hier alleen nog het onbezorgde rijplezier. Want dankzij Keyless Ride kan de sleutel voor het starten van het voertuig gewoon in je zak blijven. Daarbij komen verwarmingsgrepen voor aangenaam warme vingers en de bandenspanningscontrole (RDC). Het verchroomde uitlaatsysteem of als alternatief het verchroomde spruitstuk draagt extra bij aan de schitterende look .

Touring Pack

Mag het ook eens een paar kilometer extra zijn? Dan zorgt het touring pack voor comfortabel reizen. De voorbereiding voor een navigatietoestel en cruise control zijn hierbij haast vanzelfsprekend. En door de middenbok staat je bike betrouwbaar stevig, zelfs als er aan beide kofferhouders zware bagage hangt.

Maak van de R 1250 R jouw roadster

Met ons uitgebreide aanbod aan originele BMW Motorrad accessoires en passende speciale uitrusting wordt de R 1250 R precies jouw roadster.

Naar Individualisering

Rent A Ride – Huur Je Droommotor

Rijd met de nieuwste BMW motoren

Rijd met de nieuwste BMW motoren

In eigen land of in het buitenland: met Rent A Ride huur je in een paar klikken de BMW motor van je dromen. Je beslist waar en hoe lang je onderweg bent. Verken nieuwe plaatsen en ontdek nieuwe BMW motoren. Start nu jouw avontuur. #Fuel For Life

+ Lees meer

BESCHIKBARE MOTOREN

Meer #NeverStopChallenging

spinner