Vanaf 1 december 2020 wordt het hier afgebeelde voertuig naar verwachting geleverd met een remsysteem van een ander merk dan Brembo (evt. ziet dit er ook anders uit).
Basisprijs inclusief 21% BTW.

De nieuwe BMW R 1250 R.

Zo veelzijdig en krachtig als nooit tevoren.

De nieuw R 1250 R beschikt meer dan ooit tevoren over een dynamische uitstraling. Dit komt vooral door de nieuwe boxermotor - met een nieuw koppel van maximaal 143 Nm zorgt de opnieuw bewerkte aandrijving voor meer kracht dan ooit tevoren. Hier is de variabele nokkenasbesturing BMW ShiftCam de innovatieve technologie, die in elk toerentalbereik de optimale prestaties biedt. Bij ontspannen cruisen of bij een sportieve rit ervaar je op elk moment de pure vrijheid en de typische punch van de boxermotor.

HET DESIGN VAN DE R 1250 R

Jouw Roadster, Jouw Stijl.

De nieuwe vormgegeven motorspoiler en radiateurschermen zorgen voor een frisse uitstraling. Zo tijdloos als de Roadster overkomt, zo tijdloos is ook de basiskleur van de R 1250 R: Blackstorm metallic benadrukt de onvervalste look van de motorfiets. Voor dynamische rijders is de Style Sport beschikbaar. Pure elegantie straal je daarentegen uit met de Style Exclusive. Voor welke stijl je ook kiest – er is altijd een Roadster die bij jou past waardoor je op jouw manier van elke tocht kunt genieten.

Black storm metallic

Voor een klassieke uitstraling is de basisversie in Blackstorm metallic gespoten – voorwielafdekking, zijbeplating van de tank en de achterste zijdelen zijn op deze stijlvolle wijze vormgegeven. Talloze details in zwart vullen de harmonische algehele look van de Roadster aan: Hoofd- en achterframe, remklauwen, radiateurpanelen en ook de buddyseat.

Style Sport

Zonder compromissen De style HP laat dankzij de kleurencombinatie Lightwhite uni/Racingblue metallic/Racingred uni de dynamische kant zien. Voor bewuste accenten zorgen de goudkleurige zitting evenals de motorspoiler, radiateurschermen en de middelste tankkamp, welke in roestvrij staal zijn vormgegeven.

Style Exclusive

Met jouw Roadster sla je met de stijl Exclusive bij elke tocht een goed figuur. Alle plaatdelen zijn in de kleur Mineral grey metallic gespoten. De goudkleurige remklauwen, het agaatgrijze hoofdframe alsmede radiateurpanelen en middelste tankkap uit roestvrij staal zorgen voor elegantie – voor de ongewone uitstraling.

Drie jaar zorgeloosheid.

Ride on & on & on. Wij geven je een jaar extra.

Vanaf nu krijg je bij de aanschaf van een motorfiets een jaar extra zorgeloosheid boven op de wettelijke garantie.

Meer informatie

TWEECILINDER-BOXERMOTOR.

1,254
cm³ cilinderinhoud
100
kW (136 PS) bij 7.750 tpm
143
Nm max. koppel bij 6.250 tpm
18
Tankinhoud 18 liter

Meer boxerpunch.

Al op de eerste meters merk je de geweldige kwaliteiten van de nieuwe boxermotor: de variabele nokkenasbesturing BMW ShiftCam zorgt voor een soevereine en gelijkmatige vermogensafgifte in elk toerentalbereik. Met de uitbreiding van de cilinderinhoud tot 1254 ccm evenals een maximaal koppel van 143 Nm biedt de nieuwe motor een verhoging in prestaties, die op elk moment aangesproken kan worden en die jou met nog meer druk uit elke krappe bocht wilt katapulteren.

+ Lees meer
Naar de nieuwe boxermotor external-link-arrow-slim

ERVAAR HET GELUID VAN DE NIEUW R 1250 R.

Verandering van het remsysteem

Vanaf 1 december 2020 wordt het hier afgebeelde voertuig naar verwachting geleverd met een remsysteem van een ander merk dan Brembo (evt. ziet dit er ook anders uit).

Dit is nieuw

Dynamic ESA.

Dynamic ESA.

Met Dynamic ESA (Electronic Suspension Adjustment) wordt een stabieler en daarmee nog veiliger rijgedrag bereikt. Het systeem regelt demping en veervoorspanning van de telescopische vork en het veerbeen automatisch afhankelijk van de rijtoestand en belading en biedt optimaal comfort en de beste tractie, ook in schuine positie.

+ Lees meer

The Highlights of the R 1250 R

ECALL – de intelligente noodoproep als speciale optie.
BMW R 1250 R met het oog op de tank, bedieningselement en display
Roestvrij staal.
De tank van de BMW R 1250 R met middelste tankkap uit roestvrij staal
Hoge resolutie TFT-kleurendisplay.
BMW R 1250 R met TFT-Display en Connectivity
Style Exclusive.
BMW R 1250 R in de stijl Exclusive voor de bergwand
Core Screen Sport.
BMW R 1250 R met bedieningselement en TFT-display in het middelpunt
Rijmodi Pro.
Rijscene met de BMW R 1250 R
ShiftCam-opschrift.
BMW R 1250 R met gedetailleerd aanzicht van het kleppendeksel en het ShiftCam-opschrift
Style Sport.
BMW R 1250 R in de stijl HP met de tank als middelpunt

MEER INDIVIDUALITEIT.

Zo veelzijdig en persoonlijk als jij zelf bent.

Voor de R 1250 R is er een breed assortiment aan opties en originele BMW Motorrad accessoires beschikbaar. Zo kun je je motorfiets perfect aan je behoeften en eisen aanpassen.

Meer over Option 719

De bijpassende bekleding.

Meer modellen

spinner