Vanaf 1 december 2020 wordt het hier afgebeelde voertuig naar verwachting geleverd met een remsysteem van een ander merk dan Brembo (evt. ziet dit er ook anders uit).
Basisprijs inclusief 21% BTW.

De BMW R 1250 R

Veelzijdiger en expressiever dan ooit

De R 1250 R is meer dan ooit ontworpen voor een veeleisende, dynamische uitstraling – gewoon #NeverStopChallenging. Dat ligt vooral aan de volledig nieuwe boxermotor – met een koppel van maximaal 143 Nm levert de vernieuwde aandrijving meer kracht dan ooit tevoren. Hier is de variabele nokkenasregeling BMW ShiftCam de innovatieve technologie die je in elk toerengebied de optimale performance biedt. Ontspannen cruisen of een sportief uitstapje: verwacht puur rijplezier en de typische punch van de boxermotor.  

HET DESIGN VAN DE R 1250 R

Jouw Roadster, Jouw Stijl.

Ga voor de onvervalste look: Blackstorm metallic benadrukt het tijdloze karakter van de Roadster. Of zet spannende accenten: Sport staat voor een dynamisch optreden, Exclusive straalt pure elegantie uit. Voor welke stijl je ook kiest – er is altijd een Roadster die bij jou past waardoor je op jouw manier van elke rit kunt genieten.

Black storm metallic

Klassieke look in Blackstorm metallic: De voorwielafdekking, de zijbekleding van de tank en de achterste zijdelen zijn in dit subtiele lakwerk gehouden. Talloze details in zwart vullen de harmonische algehele look van de Roadster aan: Hoofd- en achterframe, remklauwen, radiateurpanelen en ook de buddyseat.

Sport

Zonder compromissen Sport. Met de kleurencombinatie Lightwhite uni/Racingblue metallic/Racingred uni komt de dynamische kant tot zijn recht. Voor bewuste accenten zorgen in het bijzonder de goudkleurige remklauwen alsmede motorspoilers, radiateurkappen en de tankcover midden, die allemaal in roestvrij staal zijn gehouden.

Exclusive

Buitengewone uitstraling: Exclusive. Alle plaatdelen zijn in de kleur Mineral grey metallic gespoten. De goudkleurige remklauwen, het agaatgrijze hoofdframe alsmede radiateurpanelen en middelste tankkap van roestvrij staal benadrukken de elegantie van je Roadster.

Drie jaar zorgeloosheid.

Ride on & on & on. Wij geven je een jaar extra.

Vanaf nu krijg je bij de aanschaf van een motorfiets een jaar extra zorgeloosheid boven op de wettelijke garantie.

Meer informatie

TWEECILINDER-BOXERMOTOR.

1,254
cm³ cilinderinhoud
100
kW (136 PS) bij 7.750 tpm
143
Nm max. koppel bij 6.250 tpm
18
Tankinhoud 18 liter

Meer boxerpunch.

Al op de eerste meters merk je de geweldige kwaliteiten van de nieuwe boxermotor: de variabele nokkenasbesturing BMW ShiftCam zorgt voor een soevereine en gelijkmatige vermogensafgifte in elk toerentalbereik. Met de uitbreiding van de cilinderinhoud tot 1254 ccm evenals een maximaal koppel van 143 Nm biedt de nieuwe motor een verhoging in prestaties, die op elk moment aangesproken kan worden en die jou met nog meer druk uit elke krappe bocht wilt katapulteren.

+ Lees meer
Naar de nieuwe boxermotor external-link-arrow-slim

ERVAAR HET GELUID VAN DE NIEUW R 1250 R.

Verandering van het remsysteem

Vanaf 1 december 2020 wordt het hier afgebeelde voertuig naar verwachting geleverd met een remsysteem van een ander merk dan Brembo (evt. ziet dit er ook anders uit).

Dit is nieuw

Dynamic ESA.

Dynamic ESA.

Met Dynamic ESA (Electronic Suspension Adjustment) wordt een stabieler en daarmee nog veiliger rijgedrag bereikt. Het systeem regelt demping en veervoorspanning van de telescopische vork en het veerbeen automatisch afhankelijk van de rijtoestand en belading en biedt optimaal comfort en de beste tractie, ook in schuine positie.

+ Lees meer

The Highlights of the R 1250 R

ECALL – de intelligente noodoproep.
BMW R 1250 R met het oog op de tank, bedieningselement en display
Roestvrij staal.
De tank van de BMW R 1250 R met middelste tankkap uit roestvrij staal
Hoge resolutie TFT-kleurendisplay.
BMW R 1250 R met TFT-Display en Connectivity
Style Exclusive.
BMW R 1250 R in de stijl Exclusive voor de bergwand
Core Screen Sport.
BMW R 1250 R met bedieningselement en TFT-display in het middelpunt
Rijmodi Pro.
Rijscene met de BMW R 1250 R
ShiftCam-opschrift.
BMW R 1250 R met gedetailleerd aanzicht van het kleppendeksel en het ShiftCam-opschrift
Style Sport.
BMW R 1250 R in de stijl HP met de tank als middelpunt

MEER INDIVIDUALITEIT.

Zo veelzijdig en persoonlijk als jij zelf bent.

Voor de R 1250 R is er een breed assortiment aan opties en originele BMW Motorrad accessoires beschikbaar. Zo kun je je motorfiets perfect aan je behoeften en eisen aanpassen.

Meer over Option 719

De bijpassende bekleding.

Meer modellen

spinner