Basisprijs inclusief 21% BTW.

Alle motorfietsen worden geleverd met uitrusting door de wet vereist (vb. reflectoren volgens EU4-norm). De motorfietsen afgebeeld op de foto’s en video’s op deze website bevatten mogelijk nog niet alle vereiste uitrustingen.

Alle motorfietsen worden geleverd met uitrusting door de wet vereist (vb. reflectoren volgens EU4-norm). De motorfietsen afgebeeld op de foto’s en video’s op deze website bevatten mogelijk nog niet alle vereiste uitrustingen.

De nieuwe BMW R 1250 R.

Zo veelzijdig en krachtig als nooit tevoren.

De nieuw R 1250 R beschikt meer dan ooit tevoren over een dynamische uitstraling. Dit komt vooral door de nieuwe boxermotor - met een nieuw koppel van maximaal 143 Nm zorgt de opnieuw bewerkte aandrijving voor meer kracht dan ooit tevoren. Hier is de variabele nokkenasbesturing BMW ShiftCam de innovatieve technologie, die in elk toerentalbereik de optimale prestaties biedt. Bij ontspannen cruisen of bij een sportieve rit ervaar je op elk moment de pure vrijheid en de typische punch van de boxermotor.

HET DESIGN VAN DE R 1250 R.

Jouw Roadster, Jouw Stijl.

De nieuwe vormgegeven motorspoiler en radiateurschermen zorgen voor een frisse uitstraling. Zo tijdloos als de Roadster is, zo tijdloos is ook de basiskleur van de R 1250 R: Blackstorm metallic onderstreept de onvervalste uitstraling van de motorfiets. Voor het sportieve type is de stijl HP beschikbaar. Pure elegantie straal je daarentegen uit met de stijl Exclusive, terwijl individualisten met de optie 719 Stardust metallic voor een unieke uitstraling kiezen. Voor welke stijl je ook kiest - er is altijd een Roadster die bij jou past waardoor je op jouw manier van elke tocht kunt genieten.

*/-->

Black storm metallic

Voor een klassieke uitstraling is de basisversie in Blackstorm metallic gelakt - Voorwielafdekking, bugspoiler, zijbekleding van de tank en de achterste zijdelen zijn op deze stijlvolle wijze vormgegeven. De vele details in zwart breiden de harmonische total look van de Roadster uit: hoofd- en achterframe, remzadel, radiateurschermen en ook de zitting.

*/-->

Style HP

Zonder compromissen: de stijl HP laat dankzij de kleurencombinatie Lightwhite uni, Racingblue metallic en Racingred uni de dynamische en sportieve zijde van deze motor zien. Voor bewuste accenten zorgen de goudkleurige zitting evenals de motorspoiler, radiateurschermen en de middelste tankkamp, welke in roestvrij staal zijn vormgegeven. Het Core Screen Sport in TFT-display is ook inbegrepen in de stijl HP, dat bijvoorbeeld op een prominente plaats een toerentalmeter weergeeft en informatie overde schuine positie levert.

*/-->

Style Exclusive

Met jouw Roadster sla je met de stijl Exclusive bij elke tocht een goed figuur. Alle bekledingsdelen zijn in de kleur Pollux metallic gelakt. Het goudkleurige remzadel evenals de radiateurschermen en middelste tankkap uit roestvrij staal zorgen voor elegantie - voor de ongewone uitstraling.

*/-->

Optie 719

Individualiteit heeft een naam: Option 719 Stardust metallic. De lak, inclusief de gelakte decoratie-accenten zorgen voor de perfecte uitstraling van de Roadster en geven de motor een hoge mate aan individualiteit. Dit wordt onderstreept door de roestvrij stalen componenten: middelste tankkap, radiateurschermen en motorspoiler. Een extra contract biedt de donkerbruine Optie 719 zitting, die als speciale optie verkrijgbaar is.

Drie jaar zorgeloosheid.

Ride on & on & on. Wij geven je een jaar extra.

Vanaf nu krijg je bij de aanschaf van een motorfiets een jaar extra zorgeloosheid boven op de wettelijke garantie.

Meer informatie

TWEECILINDER-BOXERMOTOR.

1,254
cm³ cilinderinhoud
100
kW (136 PS) bij 7.750 tpm
143
Nm max. koppel bij 6.250 tpm
18
Tankinhoud 18 liter

Meer boxerpunch.

Al op de eerste meters merk je de geweldige kwaliteiten van de nieuwe boxermotor: de variabele nokkenasbesturing BMW ShiftCam zorgt voor een soevereine en gelijkmatige vermogensafgifte in elk toerentalbereik. Met de uitbreiding van de cilinderinhoud tot 1254 ccm evenals een maximaal koppel van 143 Nm biedt de nieuwe motor een verhoging in prestaties, die op elk moment aangesproken kan worden en die jou met nog meer druk uit elke krappe bocht wilt katapulteren.

+ Lees meer
Naar de nieuwe boxermotor

ERVAAR HET GELUID VAN DE NIEUW R 1250 R.

Dit is nieuw

Dynamic ESA.

Dynamic ESA.

Met Dynamic ESA (Electronic Suspension Adjustment) wordt een stabieler en daarmee nog veiliger rijgedrag bereikt. Het systeem regelt demping en veervoorspanning van de telescopische vork en het veerbeen automatisch afhankelijk van de rijtoestand en belading en biedt optimaal comfort en de beste tractie, ook in schuine positie.

+ Lees meer

The Highlights of the R 1250 R

Zo veelzijdig en persoonlijk als jij zelf bent.

Voor de R 1250 R is er een breed assortiment aan opties en originele BMW Motorrad accessoires beschikbaar. Zo kun je je motorfiets perfect aan je behoeften en eisen aanpassen.

Meer over Option 719

De bijpassende bekleding.

Meer modellen