Individualisering af fabriek – en daarbuiten

Individualisering af fabriek – en daarbuiten

Van exclusieve lakken en diverse gefreesde onderdelen tot de gesmede velgen: De speciale uitrusting Option 719 combineert de modernste techniek met traditioneel vakmanschap en is voor veel modellen leverbaar. Zo ontstaat jouw individuele bike rechtstreeks af fabriek. Enkele van de exclusieve en kwalitatief bijzonder hoogwaardige Option 719 onderdelen kun je ook achteraf als originele BMW Motorrad accessoires aanschaffen.

+ Lees meer

Option 719 lakken

Met de Option 719 lakken geef je je bike de bijzondere glans. Door de uiterst moderne laktechnologie, gecombineerd met liefdevolle details, wordt je machine een topper op de weg.

+ Lees meer

De bekroning voor je bike

De bekroning voor je bike

Alleen topstripers met bijzondere vaardigheden hebben de perfecte penseelstreek in zich. Door kostbare handenarbeid ontstaat een uniek resultaat: De hoogwaardige striping zet de kroon op de tank en zijdelen van de R 1250 RT, K 1600 GT en K 1600 GTL. Je bike wordt uniek. Echt handwerk ontmoet een ultramoderne motorfiets. Dat is striping met passie en een goede traditie – sinds 1923 bij BMW Motorrad.

+ Lees meer

Door perfectionisten handgeborsteld

Door perfectionisten handgeborsteld

Elke stap in het aanbrengen van de Option 719 lak wordt met de meeste zorgvuldigheid door vaklieden en perfectionisten uitgevoerd – en gebeurt deels met de hand. De met de hand geborstelde applicaties maken elke bike uniek.

+ Lees meer

Option 719 speciale uitrustingen

Onder Option 719 vind je speciale uitrustingen die het typische design benadrukken, zoals exclusieve sets met gefreesde onderdelen in diverse varianten. Jij beslist of je motor eerder een puristisch-elegante, authentiek-robuuste of individueel-sportieve uitstraling heeft.

+ Lees meer

Ranke gesmede velgen met een indrukwekkende look

Ranke gesmede velgen met een indrukwekkende look

Bramen vliegen door de lucht. De freesstift graaft zich met technische precisie door de lak en legt ragfijne aluminiumstructuren vrij. De glanzende legering springt meteen in het oog. Een perfect contrast. De Option 719 gesmede velg drukt de strengste kwaliteitsnormen uit. Elke handgreep en elke processtap worden zorgvuldig uitgevoerd - uit een massief aluminium blok ontstaat een kostbaar geproduceerde gesmede velg.

+ Lees meer

Perfecte buddyseat met hoogwaardige uitstraling

Perfecte buddyseat met hoogwaardige uitstraling

Je voelt de kwaliteit en bespeurt de liefde voor het detail: Niet verwonderlijk, want de beste mensen werken met uiterste zorgvuldigheid aan de Option 719 buddyseat – van de eerste snede tot en met de laatste naad. Zo ontstaat er topkwaliteit, een echt meesterwerk van de productiekunst. Meer nog: Het oppervlak van de buddyseat is absoluut weerbestendig. En door de ruitvormig aangebrachte siernaden alsmede de ingestikte modelaanduiding een elegante verschijning.

+ Lees meer

Gefreesde onderdelen met liefde voor het detail

Gefreesde onderdelen met liefde voor het detail

Geen twijfel: Hoogwaardige parts vereisen kostbare processen. Je ziet al op het blote oog hoe hoogwaardig de pakketten met gefreesde onderdelen zijn. Precies in de productie ontmoet ragfijn design. En bijzonder duurzaam aluminium – handhendels en voetsteunen worden uit een blok aluminium gefreesd, kleppendeksels en riemafdekking worden geproduceerd uit een gesmeed onbewerkt stuk. Ontwikkeld volgens strenge BMW kwaliteitsrichtlijnen en passen altijd perfect. Daarmee krijg je je individuele bike op het hoogste kwaliteitsniveau geproduceerd – en dat nog wel af fabriek.

+ Lees meer

Individualisering op het hoogste niveau

spinner