Option 719 past altijd.

Vanaf het begin wordt daarbij aandacht besteed aan een harmonische integratie in het complete verschijningsbeeld van het voertuig, zodat alle onderdelen zich perfect naar het voertuigconcept voegen en de motor een harmonisch en exclusief uiterlijk geven.

Zo wordt je bike door traditierijke pinstriping en handgeborstelde aluminium tanks een uniek exemplaar. Of je geeft je motor een individueel accent met gefreesde componenten zoals kleppendeksel, olievulplug, motorfrontafdekking, verstelbare handhefboom en expansietankdop. Je vindt de complete keuze voor jouw betreffende model in de configurator.

+ Lees meer

LAKKEN

Met de Option 719 lakken geef je je bike de bijzondere glans. Door de uiterst moderne laktechnologie, gecombineerd met liefdevolle details, wordt je machine een topper op de weg. 

+ Lees meer

De bekroning voor je bike.

De bekroning voor je bike.

Alleen topstripers met bijzondere vaardigheden hebben de perfecte penseelstreek in zich. Door kostbare handenarbeid ontstaat een uniek resultaat: De hoogwaardige striping zet de kroon op de tank en zijdelen van de R 1250 RT, K 1600 GT en K 1600 GTL. Je bike wordt uniek. Echt handwerk ontmoet een ultramoderne motorfiets. Dat is striping met passie en een goede traditie – sinds 1923 bij BMW Motorrad.

+ Lees meer

Door perfectionisten handgeborsteld.

Door perfectionisten handgeborsteld.

Elke stap in het aanbrengen van de Option 719 lak wordt met de meeste zorgvuldigheid door vaklieden en perfectionisten uitgevoerd – en gebeurt deels met de hand. Zoals bijvoorbeeld bij de lak Blackstorm metallic/Vintage, die je R nineT een uniek exemplaar maakt. Het handgeborstelde oplegwerk geven de motor een vintage-look en maakt elke bike uniek. Want geen tank lijkt op een andere.

+ Lees meer

SPECIALE UITRUSTINGEN

Onder Option 719 vind je speciale uitrustingen die het typische design benadrukken, zoals exclusieve sets met gefreesde onderdelen in diverse varianten. Jij beslist of je motor eerder een puristisch-elegante, authentiek-robuuste of individueel-sportieve uitstraling heeft.

+ Lees meer

Ranke gesmede velgen met een indrukwekkende look.

Ranke gesmede velgen met een indrukwekkende look.

Bramen vliegen door de lucht. De freesstift graaft zich met technische precisie door de lak en legt ragfijne aluminiumstructuren vrij. De glanzende legering springt meteen in het oog. Een perfect contrast. De Option 719 gesmede velg drukt de strengste kwaliteitsnormen uit. Elke handgreep en elke processtap worden zorgvuldig uitgevoerd - uit een massief aluminium blok ontstaat een kostbaar geproduceerde gesmede velg.

+ Lees meer

Perfecte buddyseat met hoogwaardige uitstraling.

Perfecte buddyseat met hoogwaardige uitstraling.

Je voelt de kwaliteit en bespeurt de liefde voor het detail: Niet verwonderlijk, want de beste mensen werken met uiterste zorgvuldigheid aan de Option 719 buddyseat – van de eerste snede tot en met de laatste naad. Zo ontstaat er topkwaliteit, een echt meesterwerk van de productiekunst. Meer nog: Het oppervlak van de buddyseat is absoluut weerbestendig. En door de ruitvormig aangebrachte siernaden alsmede de ingestikte modelaanduiding een elegante verschijning.

+ Lees meer

Gefreesde onderdelen met liefde voor het detail.

Gefreesde onderdelen met liefde voor het detail.

Geen twijfel: Hoogwaardige parts vereisen kostbare processen. Je ziet al op het blote oog hoe hoogwaardig de pakketten met gefreesde onderdelen zijn. Precies in de productie ontmoet ragfijn design. En bijzonder duurzaam aluminium – handhendels en voetsteunen worden uit een blok aluminium gefreesd, kleppendeksels en riemafdekking worden geproduceerd uit een gesmeed onbewerkt stuk. Ontwikkeld volgens strenge BMW kwaliteitsrichtlijnen en passen altijd perfect. Daarmee krijg je je individuele bike op het hoogste kwaliteitsniveau geproduceerd – en dat nog wel af fabriek.

+ Lees meer

HP Parts

High Performance – een statement voor iedereen die er altijd alles uit wil halen. Met de HP Parts kun je je motor een nog sportievere look geven – en dat al af fabriek. Je krijgt hoogwaardige onderdelen van carbon, titaan en aluminium die van je motor een uniek exemplaar maken.

De HP-sportdempers zorgen voor een nog beter en pittiger geluid. HP Parts geven je motor een individueel en extravagant karakter.

+ Lees meer

Maak je geheel eigen bike.

spinner