Exclusieve voertuigverfraaiing af fabriek

Exclusieve voertuigverfraaiing af fabriek

Van exclusieve lakken en diverse gefreesde onderdelen tot gesmede velgen: de voertuigvariant Option 719 combineert de modernste techniek met traditioneel vakmanschap en is leverbaar voor veel modellen. Zo ontstaat jouw exclusieve bike rechtstreeks uit de fabriek.

+ Lees meer

Option 719 lakken


De Option 719 lakken geven jouw motor een bijzondere glans. Door de uiterst moderne laktechnologie, gecombineerd met liefdevolle details, wordt je machine een topper op de weg.

+ Lees meer

De bekroning voor je motor

De bekroning voor je motor

Alleen topstripers met bijzondere vaardigheden hebben de perfecte penseelstreek in zich. Door kostbare handenarbeid ontstaat een uniek resultaat: De hoogwaardige striping zet de kroon op de tank en zijdelen van de R 1250 RT, K 1600 GT en K 1600 GTL. Je motor wordt uniek. Echt handwerk ontmoet een ultramoderne motor. Dat is striping met passie en een goede traditie – sinds 1923 bij BMW Motorrad.

+ Lees meer

Door perfectionisten handgeborsteld

Door perfectionisten handgeborsteld

Elke stap in het aanbrengen van de Option 719 lak wordt met de meeste zorgvuldigheid door vaklieden en perfectionisten uitgevoerd – en gebeurt deels met de hand. De met de hand geborstelde applicaties maken elke motor uniek.

+ Lees meer

OPTION 719: DESIGNBEPALEND

De Option 719 modelvarianten beschikken naast hoogwaardige lak ook over designbepalende uitrustingen, zoals pakketten met exclusieve gefreesde onderdelen in verschillende designvarianten.

+ Lees meer

Ranke gesmede velgen met een indrukwekkende look

Ranke gesmede velgen met een indrukwekkende look

Bramen vliegen door de lucht. De freesstift graaft zich met technische precisie door de lak en legt ragfijne aluminiumstructuren vrij. De glanzende legering springt meteen in het oog. Een perfect contrast. De Option 719 gesmede velg drukt de strengste kwaliteitsnormen uit. Elke handgreep en elke processtap worden zorgvuldig uitgevoerd - uit een massief aluminium blok ontstaat een kostbaar geproduceerde gesmede velg.

+ Lees meer

Perfecte buddyseat met hoogwaardige uitstraling

Perfecte buddyseat met hoogwaardige uitstraling

Je voelt de kwaliteit en bespeurt de liefde voor het detail: Niet verwonderlijk, want de beste mensen werken met uiterste zorgvuldigheid aan de Option 719 buddyseat – van de eerste snede tot en met de laatste naad. Zo ontstaat er topkwaliteit, een echt meesterwerk van de productiekunst. Meer nog: Het oppervlak van de buddyseat is absoluut weerbestendig. En door de ruitvormig aangebrachte siernaden alsmede de ingestikte modelaanduiding een elegante verschijning.

+ Lees meer

Gefreesde onderdelen met liefde voor detail

Gefreesde onderdelen met liefde voor detail

Geen twijfel: hoogwaardige parts vereisen zorgvuldige processen. Je kunt met het blote oog al zien hoe hoogwaardig de gefreesde onderdelen zijn. Precisie bij de productie gecombineerd met ragfijn design. Ontwikkeld volgens strenge BMW kwaliteitsrichtlijnen en altijd perfect qua pasvorm. Daarmee krijg je jouw exclusieve motor die op het hoogste kwaliteitsniveau wordt geproduceerd - en dat nog wel af fabriek.

+ Lees meer

Voertuigverfraaiing op het hoogste niveau

spinner