Alle prijzen inclusief btw.

Alle motoren worden alleen geleverd met de wettelijk vereiste uitrusting (bijv. reflectoren conform de norm Euro 4). De motoren op de afbeeldingen en video's op deze website kunnen hiervan afwijken. Afbeeldingen kunnen speciale accessoires bevatten.

Basisprijs inclusief BTW.

* Maandelijkse huurprijs van een BMW Motorrad Switch berekend voor een looptijd van 60 maanden en maximum 50.000 km voor een BMW Motorrad R-SERIES R 18 met een verkoopprijs van € 17.834,71 excl. BTW (€ 21.580,00 incl. BTW), mits een voorschot van € 2.680,00 excl. BTW en een restwaarde van € 7.170,59 excl. BTW.

 

BMW Motorrad Switch is de commerciële benaming voor het product financiële renting onder volgende voorwaarden: financiële renting richt zich uitsluitend tot professionele klanten die het voertuig gebruiken met het oog op de uitoefening van hun handels-, beroeps-, of ambachtelijke activiteiten. Onder voorbehoud van aanvaarding van het dossier door het kredietcomité van BMW Financial Services Belgium NV, Lodderstraat 16, 2880 Bornem, BE 0451.453.242 – RPR Mechelen. Restwaarde: minimum 16% van de aankoopprijs. Publiciteit geldig van 16/03/2024 tot en met 30/04/2024. Financiële Renting met de mogelijkheid van vervroegde terugname door BMW Financial Services Belgium NV conform de voorwaarden BMW Switch hierboven vermeld. Enkel geldig voor nieuwe BMW wagens. Inlevering gebeurt volgens de contractuele voorwaarden. In geval van vervroegde terugname zal de klant geen beroep meer kunnen doen op de verkoopbelofte. Bovendien zal in dit geval de afrekening van het gereden aantal kilometers pro rata temporis gebeuren (aan de hand van de overeengekomen maandelijkse kilometrage) voor de periode waarin het voertuig gebruikt werd. Alle prijzen voor professionelen zijn exclusief BTW vermeld en onder voorbehoud van eventuele wijzigingen en vergissingen. Actie is niet cumuleerbaar.

De BMW R 18

Soul is all that matters

De nieuwe R 18 verwijst naar onze historie en iconische kenmerken die we consequent hebben doorontwikkeld. Een erfgoed dat we elke dag in de zin van #SoulFuel uitdragen. Het resultaat: een karaktervolle cruiser met de krachtigste boxer die we ooit hebben gebouwd.

Season Start Deals

Season Start Deals

Dankzij de SEASON START DEALS krijg je bij aankoop van de BMW R 18:

  • een actiekorting van  € 4.500 incl. BTW. Enkel geldig op beschikbare motoren op stock.
  • een actiekorting van  € 2.250 incl. BTW. Geldig op alle nieuwe bestellingen.
+ Lees meer
We zien twee motorrijders in het zonlicht.

Puur rijplezier ook met een A2-rijbewijs

Heb je een A2-rijbewijs? Dan kan je ook met dit model rijden. Meer informatie vind je via de link hieronder of bij jouw BMW Motorrad Dealer.

Meer informatie

THE DESIGN OF THE R 18

Jouw stijl telt.

Wees een van de eersten en koop de R 18. De keuze is aan jou.

Blackstorm metallic matt

De basisversie van de R 18 in Black Storm metallic staat voor puurheid.

Black storm metallic/Vintage

Net zo individueel als u: de lak Blackstorm metallic en Mars red metallic van de BMW R 18.

Option 719 Olivine

De lak Velvet Green metallic benadrukt de iconische look van de BMW R 18.

Manhattan metallic matt

Motor en transmissie in Nürburgzilver, gepolijste aluminium delen en het hoogglans-chromen stuur geven de R 18 moderne accenten.

Klassiek chroom

Het Limited Edition-model voor het 100-jarig jubileum van BMW Motorrad inclusief designoptie Chrome en nog veel meer highlights.

Een cruiser op het eerste gezicht.

De flyline is gestrekt en laag. Het stalen frame met dubbel subframe omvat de geweldige sculpturale motor, die de aanwezigheid van de machine indrukwekkend onderbouwt.  Daarbij komen nog een talloze individuele uitrustingsopties: bij de R 18 gaat het om maximaal minimalistisch voor een maximale individualiteit.

+ Lees meer
Naar de Configurator external-link-arrow-slim
Taps toelopende einddemper, zwart.
De taps toelopende einddempers benadrukken het boxergeluid en maken van elke rit een visuele en akoestische ervaring.
Treeplanken.
We see the footboards of the  R 18.
2-Tone-Black cilinderkopdeksels.
2-Tone-Black cylinder head covers.
Fishtail einddemper.
The long fishtail rear silencer also emphasises the cruiser silhouette.
Machined tankdop.
De hoogwaardige Machined tankdop van gefreesd aluminium voegt een opvallend designaccent toe.
Boxer met stoterstangen.
We see the imposing 1802 ccm two-cylinder boxer engine of the R 18.
Open cardanas en frame met dubbel subframe.
The open drive shaft: another hallmark from the history of BMW Motorrad.
Vorkbrug.
We see the puristic fork bridge of the R 18.

Configureer je persoonlijke cruiser

Configureer je persoonlijke cruiser

De R 18 in de modelvariant Olivine is voorzien van een hoogwaardig en exclusief Option 719-pack. In het pack zitten onder andere de weerbestendige buddyseat met ruitvormige siernaden en de ranke gesmede velgen. Natuurlijk zijn er naast deze speciale look nog andere opties beschikbaar waarmee je jouw droommotor kunt personaliseren.

+ Lees meer

3 jaar garantie.

Ride on & on & on. We geven je een extra jaar.

 

Vanaf nu geniet u van 3 jaar garantie op alle motoren.

Ontdek meer

Beleef de sound van de R 18

Al sinds 1923 gebruiken we de boxer – uit overtuiging.  De tweecilinder boxermotor van 1802 cc van de R 18 is de boxer met de meeste cilinderinhoud die we ooit hebben gebouwd. Het maximale koppel van 158 Nm wordt al ontplooid bij 3000 min-1 an. Van 2000 tot 4000 min-1 is er altijd meer dan 150 Nm beschikbaar en daarmee een continu hoog koppel bij een voor een boxer karakteristiek loopgedrag. Bij 4750 min-1 levert de "Big Boxer" 67 kW (91 pk). Waarbij het binnenwerk traditie met moderne techniek combineert  Voor pure emotie op de weg.

+ Lees meer
1802
Cilinderinhoud: 1802 cc
158
Koppel: 158 Nm bij 3.000 tpm
690
Zithoogte: 690 mm
290
290: km actieradius min.

Rent A Ride – Huur Je Droommotor

Rijd met de nieuwste BMW motoren

Rijd met de nieuwste BMW motoren

In eigen land of in het buitenland: met Rent A Ride huur je in een paar klikken de BMW motor van je dromen. Je beslist waar en hoe lang je onderweg bent. Verken nieuwe plaatsen en ontdek nieuwe BMW motoren. Start nu jouw avontuur. #Fuel For Life

+ Lees meer

De juiste weg? Je eigen

#soulfuel betekent altijd vol passie en nieuwsgierig blijven. Ook als je een keer niet op het zadel zit.

+ Lees meer
spinner