Alle prijzen inclusief btw.

Alle motoren worden alleen geleverd met de wettelijk vereiste uitrusting (bijv. reflectoren conform de norm Euro 4). De motoren op de afbeeldingen en video's op deze website kunnen hiervan afwijken. Afbeeldingen kunnen speciale accessoires bevatten.

Nieuw
2024 F 900 GS

Vanaf € 14.450,-

Vanaf € 130 / maand voor professionelen

Alle motoren worden alleen geleverd met de uitrusting die wettelijk verplicht is (bijv. reflectoren conform Euro 4-norm). Illustraties op deze website kunnen hiervan afwijken.

Alle motoren worden alleen geleverd met de uitrusting die wettelijk verplicht is (bijv. reflectoren conform Euro 4-norm). Illustraties op deze website kunnen hiervan afwijken.

Basisprijs inclusief 21% BTW.

* Maandelijkse huurprijs van een BMW Motorrad Switch berekend voor een looptijd van 60 maanden en maximum 50.000 km voor een BMW Motorrad F-SERIES F 900 GS met een verkoopprijs van € 11.942,15 excl. BTW (€ 14.450,00 incl. BTW), mits een voorschot van € 1.850,00 excl. BTW en een restwaarde van € 4.531,30 excl. BTW.

 

BMW Motorrad Switch is de commerciële benaming voor het product financiële renting onder volgende voorwaarden: financiële renting richt zich uitsluitend tot professionele klanten die het voertuig gebruiken met het oog op de uitoefening van hun handels-, beroeps-, of ambachtelijke activiteiten. Onder voorbehoud van aanvaarding van het dossier door het kredietcomité van BMW Financial Services Belgium NV, Lodderstraat 16, 2880 Bornem, BE 0451.453.242 – RPR Mechelen. Restwaarde: minimum 16% van de aankoopprijs. Publiciteit geldig van 16/03/2024 tot en met 30/04/2024. Financiële Renting met de mogelijkheid van vervroegde terugname door BMW Financial Services Belgium NV conform de voorwaarden BMW Switch hierboven vermeld. Enkel geldig voor nieuwe BMW wagens. Inlevering gebeurt volgens de contractuele voorwaarden. In geval van vervroegde terugname zal de klant geen beroep meer kunnen doen op de verkoopbelofte. Bovendien zal in dit geval de afrekening van het gereden aantal kilometers pro rata temporis gebeuren (aan de hand van de overeengekomen maandelijkse kilometrage) voor de periode waarin het voertuig gebruikt werd. Alle prijzen voor professionelen zijn exclusief BTW vermeld en onder voorbehoud van eventuele wijzigingen en vergissingen. Actie is niet cumuleerbaar.

De BMW F 900 GS

Honger naar uitdagingen

Hier begint het: je volgende avontuur dat je zal brengen waar vrijwel niemand anders komt. Maar wel jij en je GS. Over rotsen en grind, door wind en water, in diepe kuilen en de hoogste heuvels. Vreugde in je hart, zand tussen je tanden, adrenaline in je bloed – helemaal in je element en in de flow van #SpiritOfGS

Voor deze unieke experience hebben we de F 900 GS gebouwd. De motor, de carrosserie – alles is zo gestroomlijnd zodat de motor maximaal krachtig en toch licht overkomt. Hier is hij: Jouw perfecte Enduro.

De highlights van de F 900 GS

Onderhoudsarme M Endurance ketting
De F 900 GS van BMW Motorrad met M Endurance ketting
Instelbare Showa-vork
De F 900 GS van BMW Motorrad met Enduro Pro-pakket incl. sportonderstel.
Enduro-handbescherming inclusief metalen delen
Enduro-handbescherming inclusief metalen delen voor de F 900 GS in de uitvoering GS Trophy
Extra stuurverhoging
Stuur inclusief stuurverhoging voor de F 900 GS van BMW Motorrad
Opvallend GS-logo
Het opvallende GS-logo op de F 900 GS van BMW Motorrad
Instelbare veerpoot
De instelbare veerpoot maakt deel uit van het Enduro Pro-pakket van de F 900 GS van BMW Motorrad
Instelbaar schakelpedaal en remhendel
Het instelbare schakelpedaal en de remhendel zitten standaard op de F 900 GS van BMW Motorrad
Akrapovič-einddemper
De F 900 GS van BMW Motorrad met Akrapovič-einddemper

Alsof hij voor jou is gemaakt

De ergonomische driehoek van de F 900 GS is geoptimaliseerd voor offroadgebruik: hoger stuur, lagere voetsteunen. Ook het voetrempedaal is hoger en dus beter bereikbaar, o.a. door de lagere steunen. Het opklapbare schakelpedaalelement biedt ook optimale toegankelijkheid. De instelbare schakelpedalen zorgen voor een perfecte positie, of je nu met weg- of terreinlaarzen rijdt, staand of zittend. Zo wordt het wel heel comfortabel om je eigen comfortzone te verlaten.

+ Lees meer

Optimaal uitgerust voor elk terrein

Optimaal uitgerust voor elk terrein

De carrosserie van de F 900 GS is niet alleen visueel en technisch verbeterd, maar ook wat betreft comfort en veiligheid. De handbescherming zorgt voor meer veiligheid. Deze is standaard gemaakt van kunststof en bieden extra bescherming tegen weer en wind. De Enduro-handbescherming met metalen beugels bieden ook extra bescherming, vooral voor rijders van de F 900 GS Trophy die gek zijn op actie. Met de optioneel verkrijgbare voorbereiding voor navigatietoestellen kunnen een BMW-navigatietoestel of andere toestellen zoals een actioncamera veilig op de motor worden bevestigd.

+ Lees meer

De bestemming altijd voor ogen

De bestemming altijd voor ogen

De ConnectedRide Navigator toont je duidelijk alles wat je onderweg moet weten. Naast belangrijke voertuiginformatie geeft de navigator actuele verkeersinformatie en dankzij regelmatige kaartupdates kun je er zeker van zijn dat je altijd op je bestemming aankomt. De robuuste hardware kan zowat alles aan. En met de BMW Motorrad Connected app kun je ook de inhoud van je smartphone integreren.

+ Lees meer
„ 

Hungry for more adventure

 ”

3 jaar zorgeloosheid

Ride on & on & on. Wij geven je een jaar extra. 

Vanaf nu krijg je bij de aanschaf van een motor een jaar extra zorgeloosheid boven op de wettelijk geregelde garantie. 

Meer informatie

Puur vermogen

77
kW (105 pk) bij 8.500 tpm
93
Nm max. koppel bij 6.750 tpm
895
cc cilinderinhoud
14,5
liter tankinhoud
Viertakt lijnmotor met twee cilinders

Minder gewicht, meer soevereiniteit

De F 900 GS is verbazingwekkend licht. Dat de motor slechts 219 kg* weegt, zul je vooral merken wanneer je de weg verlaat en door het zand graaft, door grind ploegt of bergen beklimt. Het lage gewicht is te danken aan nieuwe onderdelen zoals de kunststof tank, de accu, de achterkant en de Akrapovič-einddemper. Het relatief lage gewicht uit zich in superieure rijeigenschappen en hoge prestaties.

*(bij DIN leeggewicht)

+ Lees meer

Het geluid van vrijheid

Alles wordt mogelijk dankzij de juiste aandrijving

Alles wordt mogelijk dankzij de juiste aandrijving

Op de rechte stukken weg of offroad: De paralleltwinmotor van de F 900 GS geeft maximaal rijplezier op elke route. De tweecilinder lijnmotor biedt meer piekvermogen met een verbeterde koppelverloop. Met zijn geoptimaliseerde vermogenscurve bereikt de F 900 GS een piekvermogen van 77 kW (105 pk) bij 8.500 tpm. Het bredere koppelverloop biedt maximaal 93 Nm  bij 6.750 tpm.

+ Lees meer
„ 

Een compleet nieuwe motor die het GS-DNA radicaal belichaamt.

 ”

Typisch GS: het design

Karaktervol en zelfverzekerd

Zelfs het design van de GS laat het zien: hier komt iemand die zich niet door hindernissen laat stoppen. De drie verschillende lakvarianten met expressief tape-design geven elke F 900 GS zijn eigen persoonlijkheid. Welke past bij jou?

Blackstorm metallic

Een sterk pack dat pure kracht uitstraalt. Buddyseat: zwart. Achterframe: zwart. De radiateurpanelen in Blackstorm metallic met tapes in rood.

Passion

Onmiskenbaar op elk terrein: de radiateurpanelen in São Paulo Yellow met tapes in rood. De zwarte buddyseat zit boven het achterframe in rood.

GS Trophy

Avontuurlijk en ultrasportief: de radiateurpanelen in Lightwhite met tapes in blauw/rood. Het achterframe in wit en de gouden velgen zorgen voor contrasten.

Nieuw en toch vertrouwd: de carrosserie

De F 900 GS is tot in het kleinste detail klaar om nieuwe wegen in te slaan. De carrosserie heeft een ultrasportieve vormgeving. De tankbekleding inclusief radiateurpaneel oogt extra slank. De framepanelen zorgen voor een goed contact met de motor, vooral als je staand rijdt. De kuipruit heeft standaard de optimale maat voor gebruik in enduro. De kleine, opvallende GS-snavel wijst onverschrokken de weg naar je volgende challenge. Het GS-logo laat zien dat je duidelijk in de voorhoede rijdt.

+ Lees meer

Licht en slank: achterkant en tank

Licht en slank: achterkant en tank

Niet alleen op het gebied van gewichtsoptimalisatie, maar ook voor het design van de motor is de lichte kunststof tank een doorbraak. Deze weegt 62% minder dan een stalen tank en heeft een inhoud van 14,5 liter, dus genoeg brandstof voor je avonturen. De achterkant is slank wat de GS lichter maakt. Je kunt er gemakkelijk softtassen, rugzakken of aluminium koffers bevestigen.

+ Lees meer

Het ideale totaal pack

Enduro Pro Pack

Het Enduro Pro pack is de optimale upgrade voor iedereen die liever offroad rijdt dan onroad. Het bevat een zwart stuur inclusief stuurverhoging gemaakt van gesmeed aluminium. Hierdoor is het stuur nog eens 24 millimeter hoger dan het standaard stuur. Ook inbegrepen in het pack: het sportonderstel met 45 mm volledig instelbare gouden Showa-vork en volledig instelbare Sachs-veerpoot met expansiereservoir. De robuuste M Endurance ketting rondt het pack af.

Dynamic Pack

Het dynamic pack inclusief rijmodi Pro en schakelassistent Pro biedt meer veiligheid en sportiviteit. Afhankelijk van de situatie kies je de passende rijmodus: "Rain" of "Road" bij natte of droge wegen. Met "Dynamic" haal je op het asfalt alles uit je F 900 GS. Met "Enduro" stel je je motor perfect af voor offroadroutes. De schakelassistent Pro geeft je nog meer controle in onverwachte situaties.

Alles zoals je het wilt

Je hebt waarschijnlijk al een heel duidelijk idee van je motor. Hoe ziet de F 900 GS eruit die perfect bij jou en je ideeën past? Bekijk onze suggesties en laat je inspireren.

Naar Individualisatie

Zin in een unieke offroad experience?

Zin in een unieke offroad experience?

Wist je dit? Bij aankoop van een BMW F 900 GS, ontvang je een voucher ter waarde van €125 voor een offroad training bij onze partner Backtrail!

Have Fun!

+ Lees meer

Nog meer #SpiritOfGS

spinner