Alle prijzen inclusief btw.

Alle motoren worden alleen geleverd met de wettelijk vereiste uitrusting (bijv. reflectoren conform de norm Euro 4). De motoren op de afbeeldingen en video's op deze website kunnen hiervan afwijken. Afbeeldingen kunnen speciale accessoires bevatten.

2023 R 18 Transcontinental

Vanaf € 30.530,-
Vanaf € 270 / maand voor professionelen

Basisprijs inclusief 21% BTW.

* Maandelijkse huurprijs van een BMW Motorrad Switch berekend voor een looptijd van 60 maanden en maximum 50.000 km voor een BMW Motorrad R-SERIES R 18 Transcontinental met een verkoopprijs van € 25.231,41 excl. BTW (€ 30.530,01 incl. BTW), mits een voorschot van € 3.790,00 excl. BTW en een restwaarde van € 10.062,18 excl. BTW.

 

BMW Motorrad Switch is de commerciële benaming voor het product financiële renting onder volgende voorwaarden: financiële renting richt zich uitsluitend tot professionele klanten die het voertuig gebruiken met het oog op de uitoefening van hun handels-, beroeps-, of ambachtelijke activiteiten. Onder voorbehoud van aanvaarding van het dossier door het kredietcomité van BMW Financial Services Belgium NV, Lodderstraat 16, 2880 Bornem, BE 0451.453.242 – RPR Mechelen. Restwaarde: minimum 16% van de aankoopprijs. Publiciteit geldig van 16/03/2024 tot en met 30/06/2024. Financiële Renting met de mogelijkheid van vervroegde terugname door BMW Financial Services Belgium NV conform de voorwaarden BMW Switch hierboven vermeld. Enkel geldig voor nieuwe BMW wagens. Inlevering gebeurt volgens de contractuele voorwaarden. In geval van vervroegde terugname zal de klant geen beroep meer kunnen doen op de verkoopbelofte. Bovendien zal in dit geval de afrekening van het gereden aantal kilometers pro rata temporis gebeuren (aan de hand van de overeengekomen maandelijkse kilometrage) voor de periode waarin het voertuig gebruikt werd. Alle prijzen voor professionelen zijn exclusief BTW vermeld en onder voorbehoud van eventuele wijzigingen en vergissingen. Actie is niet cumuleerbaar.

De BMW R 18 Transcontinental

The Road’s Best Dressed Icon

Met de R 18 Transcontinental ben je exclusief en luxueus onderweg. Als lid van de R 18-familie staat hij voor de traditie van BMW Motorrad en toch staat hij helemaal in het hier en nu: Zijn onmiskenbare voorkant met de hoge kuipruit en de sterke Big Boxer beloven comfortabel, krachtig kilometergenot. De automatische beladingscompensatie past het onderstel precies aan de belading van de machine aan. En dankzij de voorbereiding voor customizing kun je met jouw R 18 Transcontinental precies dat definiëren, wat je ook op elke rit vindt: Jezelf. Gewoon klassiek #Soulfuel.

Big Smile Deals
Ride into summer with a smile

Big Smile Deals
Ride into summer with a smile

Dankzij onze Big Smile Deals, krijg je een personalisatiebudget voor opties van € 2.500 BTWi bij aankoop van een BMW R 18 Transcontinental. Genoeg om deze zomer een glimlach op je gezicht te toveren! 

+ Lees meer

Het design van de R 18 Transcontinental

Reizen vormt – het karakter bijvoorbeeld

De R 18 Transcontinental ziet eruit alsof de kilometers er gewoon langs glijden. Het grote voorspatbord en de opvallende voorkant met de beide extra verstralers vormen de opmaat naar de elegante streamlining. De 24-liter brandstoftank, de windgeleiders, treeplanken en de topcase met rugleuning voor de duopassagier completeren de duidelijk gedefinieerde look.

Racingblue metallic

De lak in Racingblue metallic/Blackstorm metallic geeft de motor een harmonieus en aantrekkelijk silhouet.

Option 719 Moonstone

De lak Mineral white metallic zorgt voor een indrukwekkende uitstraling, waar u ook naartoe gaat met uw R 18 Transcontinental.

R 18 Transcontinental First Edition

De Blackstorm metallic lak met de witte dubbele lijnvoering, de contrasterend gefreesde wielen in zilvergrijs en de talrijke chroomafwerkingen zoals op de cilinderkopdeksels of op de motorblokafdekking laten zien: Stijl en zelfvertrouwen tellen altijd en overal.

Blackstorm metallic

De kleurstelling benadrukt het elegante karakter van de R 18 Transcontinental. De Big Boxer, de overvloedige uitvoering: Hier wacht een krachtpatser die op alles is voorbereid.

Manhattan metallic mat

Elegant, wendbaar en vol energie: deze kleurstelling verraadt het pure rijplezier waarmee je elke kilometer achter je laat. De horizon wordt hier één grote brede glimlach.

Volg je weg

De R 18 Transcontinental is optimaal op alles voorbereid. Hij is zo ontworpen dat je hem gemakkelijk naar je eigen idee kunt individualiseren. Het grote aanbod van originele BMW Motorrad accessoires ondersteunt daarnaast dit idee van customizing. De collecties "Machined" en "2-Tone-Black", ontworpen met Roland Sands Design, en de klassieke "Option 719" met bijvoorbeeld het AERO-design pack, accentueren nog eens de luxueuze uitstraling van de motor. Bovendien kan de R 18 Transcontinental verder worden geïndividualiseerd en opgewaardeerd met stijlvol en comfortabel Touring-Equipment, zoals de kofferbinnentassen.

+ Lees meer
Naar Individualisatie external-link-arrow-slim

De belangrijkste kenmerken op een rij

Highlights at a glance

Ontdek de hoogtepunten in detail. Van klassieke elementen tot moderne motortechnologie, de R 18 Transcontinental biedt je alles wat je van hem verwacht. En nog veel meer.

+ Lees meer
Power Reserve
De Power reserveweergave als klassiek rond instrument.
Marshall Gold Series Stage 2
De ingebouwde luidsprekers van het merk Marshall.
Cockpit
De cockpit toont de analoge ronde instrumenten en het TFT-display.
Ontspannen verder zoeven met Active Cruise Control
We see the R 18 Transcontinental with the Active Cruise Control system.
Duo-buddyseat
De duo-buddyseat met comfortabele rugleuning.
TFT-display
Het TFT-display van de R 18 Transcontinental.
Frontbeplating
De frontbeplating van de R 18 Transcontinental.
Windgeleiders
De windgeleider van de R 18 Transcontinental.

Ervaar de motor van de R 18 Transcontinental

De kracht schuilt in de rust – en in iedere kilometer

Reeds bij het starten merk je waarom de Big Boxer zijn naam draagt. De geweldige cilinderinhoud merk je elke volgende meter. Tenminste 150 Nm begeleiden je met hun typische loop voor de boxer van 2.000 tot 4.000 min-1. Het royale koppel en de oertrekkracht staan garant voor puur langeafstandsplezier - ontspannen, maar nooit saai. En de vrij lopende glanzend vernikkelde cardanas laat zien hoeveel geschiedenis we in de 1802 cc hebben gestopt. En nu? Tijd voor jouw verhalen.

+ Lees meer
1802
cc cilinderinhoud
740
mm zithoogte
158
Nm koppel bij 3000 tpm
24
Liter tankinhoud (ca.)
Lucht-/oliegekoelde tweecilinder-viertaktboxermotor

Puur rijplezier ook met een A2-rijbewijs

Heb je een A2-rijbewijs? Dan kan je ook met dit model rijden. Meer informatie vind je via de link hieronder of bij jouw BMW Motorrad Dealer.

Meer informatie

Comfort en veiligheid

Ontspannen en veilig kilometers maken

Ontspannen en veilig kilometers maken

Met de R 18 Transcontinental kunnen comfortabel kilometers worden gemaakt: Dynamic Cruise Control, DCC en het optionele Active Cruise Control regelen automatisch de snelheid en de afstand tot de voorligger. Verder zorgen drie rijmodi, de automatische stabiliteitscontrole ASC en de motorsleepmomentregeling MSR standaard voor meer veiligheid. En de achteruitrijhulp, de Hill Start Control en de centrale vergrendeling voor koffers en topcase brengen optioneel nog meer comfort per kilometer.

+ Lees meer

3 jaar zorgeloosheid

Ride on & on & on. Wij geven nu een jaar extra. 

Vanaf nu krijg je bij de aanschaf van een motor een jaar extra zorgeloosheid boven op de wettelijke garantie.  

Meer informatie

Rent A Ride – Huur Je Droommotor

Rijd met de nieuwste BMW motoren

Rijd met de nieuwste BMW motoren

In eigen land of in het buitenland: met Rent A Ride huur je in een paar klikken de BMW motor van je dromen. Je beslist waar en hoe lang je onderweg bent. Verken nieuwe plaatsen en ontdek nieuwe BMW motoren. Start nu jouw avontuur. #FuelForLife

+ Lees meer

BESCHIKBARE MOTOREN

Meer over het thema #Soulfuel

spinner