Alle prijzen inclusief btw.

Alle motoren worden alleen geleverd met de wettelijk vereiste uitrusting (bijv. reflectoren conform de norm Euro 4). De motoren op de afbeeldingen en video's op deze website kunnen hiervan afwijken. Afbeeldingen kunnen speciale accessoires bevatten.

Basisprijs inclusief 21% BTW.

* Maandelijkse huurprijs van een BMW Motorrad Switch berekend voor een looptijd van 60 maanden en maximum 50.000 km voor een BMW Motorrad C-SERIES CE 04 met een verkoopprijs van € 11.066,12 excl. BTW (€ 13.390,01 incl. BTW), mits een voorschot van € 1.680,00 excl. BTW en een restwaarde van € 4.277,91 excl. BTW.

 

BMW Motorrad Switch is de commerciële benaming voor het product financiële renting onder volgende voorwaarden: financiële renting richt zich uitsluitend tot professionele klanten die het voertuig gebruiken met het oog op de uitoefening van hun handels-, beroeps-, of ambachtelijke activiteiten. Onder voorbehoud van aanvaarding van het dossier door het kredietcomité van BMW Financial Services Belgium NV, Lodderstraat 16, 2880 Bornem, BE 0451.453.242 – RPR Mechelen. Restwaarde: minimum 16% van de aankoopprijs. Publiciteit geldig van 01/07/2024 tot en met 31/08/2024. Financiële Renting met de mogelijkheid van vervroegde terugname door BMW Financial Services Belgium NV conform de voorwaarden BMW Switch hierboven vermeld. Enkel geldig voor nieuwe BMW wagens. Inlevering gebeurt volgens de contractuele voorwaarden. In geval van vervroegde terugname zal de klant geen beroep meer kunnen doen op de verkoopbelofte. Bovendien zal in dit geval de afrekening van het gereden aantal kilometers pro rata temporis gebeuren (aan de hand van de overeengekomen maandelijkse kilometrage) voor de periode waarin het voertuig gebruikt werd. Alle prijzen voor professionelen zijn exclusief BTW vermeld en onder voorbehoud van eventuele wijzigingen en vergissingen. Actie is niet cumuleerbaar.

De BMW CE 04

The Silent Revolution

Je beweegt je door de steden en metropoolregio's van deze wereld. Precies daar, waar elk project de eerste stap voor het volgende nieuwe idee is. En ook jij kent geen stilstand. Wij kennen deze meeslepende dynamiek. Want van hieruit ontwikkelen wij al meer dan 10 jaar oplossingen en concepten voor stedelijke elektromobiliteit, wat tegenwoordig meer betekent dan van A naar B te komen. Vanuit dit jarenlange leiderschap in innovatie luidt de BMW CE 04 een nieuw designtijdperk in en past met zijn intelligente Connectivity-oplossingen naadloos in jouw dagelijks leven. Heel eenvoudig #PluggedToLife.

Big Smile Deals
Ride into summer with a smile

Big Smile Deals
Ride into summer with a smile

Dankzij onze Big Smile Deals is de BMW CE 04 van jou voor € 11.890 BTWi, dit betekent een klantenvoordeel van € 1.500 BTWi. Genoeg om deze zomer een glimlach op je gezicht te toveren! 

+ Lees meer

Key Features

Wil je meer weten komen over wat de BMW CE 04 uniek maakt of de fiscale voordelen ervan ontdekken?

+ Lees meer
Klik hier external-link-arrow-slim

Vormgeving voor een nieuwe tijd

Design verbindt

De beide kleurconcepten zijn precies op de moderne en karakteristieke vormgeving van de BMW CE 04 afgestemd. Ze benadrukken het richtinggevende design en brengen opvallende highlights.

Avantgarde

Expressief en zelfbewust: de BMW CE 04 Avantgarde in Imperial blue metallic.

Light White

Dynamisch en open weerspiegelt het lichte wit de pulserende metropool als moderne speelruimte voor interpretatie.

De tijd vooruit en niettemin tijdloos

Het design van de BMW CE 04 is gebaseerd op het vlakke energie-opslagsysteem in de bodemplaat en de compacte aandrijflijn. De ontwerpvrijheid en oplossingen leiden hier tot een nieuwe esthetiek. Zoals bijvoorbeeld de naar de zijkant openklappende laadruimte of de zwevende buddyseat. Een ander voordeel is het lage zwaartepunt: voor speels rijgedrag, verrassende dynamiek en tijdloos rijplezier. Zo gaat een innovatie ook in het design naadloos in het andere. Royale, rustige en minimalistische vlakken kenmerken het totale design. De voorkant wordt daarbij vol spanning doorbroken, terwijl de achterkant voor de motor typisch onderdelen van de techniek onthult.

+ Lees meer

Puur rijplezier met een A1, A2 of B-rijbewijs

Heb je een A1, A2 of B-rijbewijs? Dan kan je ook met dit model rijden. Meer informatie vind je via de link hieronder of bij jouw BMW Motorrad Dealer.

Meer informatie

Vol energie, efficiënt en emissievrij

31
(42 pk) maximaal vermogen
2,6
seconden van 0 naar 50 km/h
130
km actieradius volgens WMTC
65
minuten van 0% naar 80% met optionele snellader bij maximale laadstroom
Vloeistofgekoelde synchrone machine

In de toekomst zullen wij onze koffiepauze om de hoek omrekenen naar kilometers.

 ”

Florian Römhild

Projectleider BMW CE 04

Hij krijgt energie daar waar jij bent

Hij krijgt energie daar waar jij bent

Dat noemen wij comfortabel: wanneer je de dag vol energie begint, wacht je BMW CE 04 al op je met een opgeladen aandrijfaccu. Hij wordt gemakkelijk opgeladen in het 220 V stopcontact thuis of aan uw BMW Wallbox. En met de optionele snellader haal je nog meer uit elke lading – namelijk meer tijd:  Je BMW CE 04 laadt je dan op de BMW Wallbox of onderweg bij maximale laadstroom in iets minder dan 65 minuten van 0% naar 80%.

+ Lees meer

Een autorijbewijs B(*) laat je toe om met de BMW CE 04 te rijden

Ben je in het bezit van een autorijbewijs B? Dan is de kans groot dat je zonder bijkomende opleiding/examen met onze elektrische scooter BMW CE 04 mag rijden. Deze scooter bestaat namelijk in twee vermogensversies waardoor iedereen de kans krijgt om elektrisch te rijden.

  • De BMW CE 04 met vol vermogen (15 kW) is er voor iedereen met een motorijbewijs (A) of autorijbewijs (B) van vóór 01/01/1989  
  • De BMW CE 04 met gereduceerd vermogen (11 kW) is er voor iedereen met een autorijbewijs (B) van vóór 01/05/2011 - geen bijkomende opleiding vereist. Indien je autorijbewijs (B) dateert van na 01/05/2011, dan volstaat het om slechts 4 uur praktijkles te volgen en dit zonder theorie- of praktijkexamen

(*) Indien jouw B rijbewijs behaald is voor 1 mei 2011, ben je reeds in het bezit van een A1 motor rijbewijs (125cc / 11Kw). Indien later volstaat het om slechts 4hr. praktijk motorrijles te volgen zonder theorie- of praktijkexamen. 

Highlights voor een nieuwe stedelijke esthetiek

Stijlvol decor-stickersets
BMW CE 04 met oranje tapes in zijaanzicht.
Groot TFT-kleurendisplay
TFT-display met BMW Motorrad opstartanimatie.
Elektrische aandrijflijn
Aandrijfeenheid van de BMW CE 04.
Praktisch opbergvak
Geopende Side Loading-vak van de BMW CE 04.
Iconisch lichtdesign
Voorkant van de BMW CE 04 met focus op de LED-koplamp.
Opvallend schijfwiel
Schijfwiel van de BMW CE 04 met stickers.
Geïntegreerde zijstandaard
Geïntegreerde zijstandaard van de BMW CE 04.
Comfortabele buddyseat Pro
Zwevende buddyseat in zwart-oranje.

Mobiel en optimaal verbonden

Mobiel en optimaal verbonden

Niets over het hoofd zien, niets missen, van alles genieten. Naadloos creëert de BMW CE 04 nieuwe verbindingen dankzij BMW Motorrad Connectivity en de BMW Motorrad Connected app. Het 10,25" TFT-display met splitscreen-mogelijkheid wordt de interface tussen de digitale en analoge wereld. Of het nu gaat om prestatiegegevens, actieradius, oplaadtijd of de favoriete afspeellijst, de volgende bestemming of een telefoontje: Mobiliteit en communicatie smelten samen. Gewoon je leven van alledag. Je smartphone blijft daarbij gewoon in het waterdichte en geventileerde opbergvak en wordt dankzij de USB-C-aansluiting ook gelijk opgeladen.

+ Lees meer

Revolutie ontmoet evolutie

Revolutie ontmoet evolutie

Qua comfort en veiligheid ga je met de BMW CE 04 voor de betrouwbare en beproefde BMW Motorrad-techniek. ABS, ASC en de intelligente noodoproepassistent ECAAL zijn standaard, optioneel verkrijgbaar zijn DTC en ABS Pro. Tevens verkrijgbare buddyseat-varianten met geïntegreerd rugkussen en zittingverwarming en de elektrische achteruitrijhulp zorgen voor comfort in de stad. En met Keyless Ride begint de naadloze integratie van de BMW CE 04 in je mobiele leven – in de waarste zin van het woord: Gewoon erop gaan zitten en wegrijden, de sleutel blijft in je zak.

+ Lees meer

3 jaar zorgeloosheid en service

Ride on & on & on. Wij geven nu een jaar extra. 

Vanaf nu krijg je bij de aanschaf van een motor een jaar extra zorgeloosheid boven op de wettelijke garantie. En ook anders ben je vóór alles onderweg. Want het aanbevolen eerste service-interval van de BMW CE 04 is een volle 24 maanden resp. 10.000 km.

Meer informatie

Nog dichter bij je

Jouw ideeën tellen

Jouw ideeën tellen

Meer opbergruimte, meer comfort, meer uiterlijk? Het maakt niet uit wat je met je scooter wilt doen: Wij bieden je met ons uitgebreide assortiment van speciale opties en originele BMW Motorrad accessoires talrijke individualiseringsmogelijkheden aan. Je boodschappen berg je veilig op in de Vario Topcase of in de zijtas uit de Urban Collection. Is het frisjes, maar de zon schijnt? Met de verwarmde handvatten en zittingverwarming van het comfort pack is de rit dan echt plezierig. En de optionele stickersets brengen nog meer design-highlights.

+ Lees meer

Jack Tokyo Connect GTX

Doelgericht, onaangepast of high fashion: een parka is van oudsher veelzijdig. Onze Urban Parka gaat nog verder. Met zijn casual pasvorm en flexibele protectoren is hij volledig geschikt voor dagelijks gebruik. Maar helemaal niet alledaags: Want hij is ook je verbinding met de BMW Motorrad Connected app. Zo jun je je favoriete functies comfortabel bedienen met de touch-bediening op de mouw.  Bovendien voorziet hij je smartphone of een extra powerbank van stroom. En lichtgeleiders zorgen ervoor dat u 's nachts of bij slecht weer beter wordt gezien.

+ Lees meer
Naar het Tokyo Connect GTX-jack external-link-arrow-slim

Rent A Ride – Huur Je Droommotor

Rijd met de nieuwste BMW motoren

Rijd met de nieuwste BMW motoren

In eigen land of in het buitenland: met Rent A Ride huur je in een paar klikken de BMW motor van je dromen. Je beslist waar en hoe lang je onderweg bent. Verken nieuwe plaatsen en ontdek nieuwe BMW motoren. Start nu jouw avontuur. #FuelForLife

+ Lees meer

BESCHIKBARE SCOOTERS

Nog meer #PluggedToLife

spinner