BMW MOTORRAD PREMIUM SELECTION VOORDELEN

  1. Standaard 24 maanden garantie 
  2. Volledige 360° check
  3. Levenslang BMW Motorrad Road Assist 24/7 
  4. Onderhouden volgens de BMW Motorrad normen
  5. BMW Motorrad Financial Services mogelijkheden

1. STANDAARD 24 MAANDEN GARANTIE.

1. STANDAARD 24 MAANDEN GARANTIE.

Van alle BMW motoren met het Premium Selection label zijn wij overtuigd van de kwaliteit. Wij weten welke hoge eisen BMW al bij de productie aan elke motor stelt. Ook worden alle gebruikte BMW motoren streng gecontroleerd voor dat wij deze opnemen onder het BMW Motorrad Premium Selection label. Op Premium Selection motoren ontvang je van ons dan ook altijd een 24 maanden durende omvangrijke garantie, zonder kilometerbeperking. Je kan voor de garantie terecht bij iedere BMW Motorrad dealer, met onze uitgebreide geografische dekking is er altijd wel een vestiging bij jou in de buurt.

+ Lees meer

2. VOLLEDIGE 360° CHECK.

2. VOLLEDIGE 360° CHECK.

Met de modernste diagnose-apparatuur wordt elke tweedehands BMW Motorrad Premium Selection motor volledig gecontroleerd door gecertifieerde BMW Motorrad technici. Jouw toekomstige BMW Motorrad Premium Selection motor heeft de 360° Check doorstaan. Na dit zware programma van eisen kunnen wij elke gebruikte BMW Motorrad Premium Selection motor in topconditie afleveren. Het uiterlijk en alle technische aspecten, alles is tot in de details gecontroleerd en in orde bevonden.

+ Lees meer

3. LEVENSLANG BMW MOTORRAD ROAD ASSIST 24/7

3. LEVENSLANG BMW MOTORRAD ROAD ASSIST 24/7

Als je vertrekt met BMW Motorrad Road Assist, bent je zeker dat je aankomt op jouw bestemming, waar die zich ook bevindt en wat er ook gebeurt. BMW Motorrad zorgt er namelijk voor dat jouw BMW motor weer rijklaar gemaakt wordt en dat je jouw reis kan verderzetten. De service die verbonden is aan BMW Motorrad Road Assist 24/7 geldt immers voor alle BMW motoren (ingevoerd door de BMW Group Belux).*

+ Lees meer

4. ONDERHOUDEN VOLGENS BMW MOTORRAD NORMEN.

4. ONDERHOUDEN VOLGENS BMW MOTORRAD NORMEN.

Alle BMW Motorrad Premium Selection tweedehands motoren hebben een eigen verhaal. Niemand kent dat verhaal beter dan de BMW Motorrad dealer. Of het nu gaat om het aantal kilometers of de leeftijd, alles is vastgelegd en voor jou beschikbaar. Evenals de gegevens van alle onderhoudsbeurten, inspecties en technische modificaties. Je kunt er dus van op aan dat jouw BMW Motorrad Premium Selection volgens BMW normen is onderhouden en 2.500 km vrij van onderhoud is bij aflevering. 

+ Lees meer

5. BMW MOTORRAD FINANCIAL SERVICES MOGELIJKHEDEN.

5. BMW MOTORRAD FINANCIAL SERVICES MOGELIJKHEDEN.

BMW Motorrad Financial Services is voor Premium Selection rijders de beste keuze voor een financiële dienstverlener. Jouw BMW Motorrad dealer regelt namelijk alles omtrent de afhandeling. Flexibiliteit en individualiteit staat hierbij centraal. In samenwerking met de BMW Motorrad dealer kunnen wij je niet alleen interessante tarieven bieden, maar vooral ook gunstige voorwaarden. Want voor leasing en financiering heb je dan dezelfde vertrouwde gesprekspartner als voor onderhoud, reparatie en schadeherstel.

+ Lees meer
spinner