Alle prijzen inclusief btw.

Alle motoren worden alleen geleverd met de wettelijk vereiste uitrusting (bijv. reflectoren conform de norm Euro 4). De motoren op de afbeeldingen en video's op deze website kunnen hiervan afwijken. Afbeeldingen kunnen speciale accessoires bevatten.

Nieuw
2024 R 12

Vanaf € 14.990,-
Vanaf € 135 / maand voor professionelen

Alle motoren worden alleen geleverd met de uitrusting die wettelijk verplicht is (bijv. reflectoren conform Euro 4-norm). Illustraties op deze website kunnen hiervan afwijken.

Alle motoren worden alleen geleverd met de uitrusting die wettelijk verplicht is (bijv. reflectoren conform Euro 4-norm). Illustraties op deze website kunnen hiervan afwijken.

Basisprijs inclusief 21% BTW.

* Maandelijkse huurprijs van een BMW Motorrad Switch berekend voor een looptijd van 60 maanden en maximum 50.000 km voor een BMW Motorrad R-SERIES R 12 met een verkoopprijs van € 12.388,43 excl. BTW (€ 14.990,00 incl. BTW), mits een voorschot van € 1.860,00 excl. BTW en een restwaarde van € 4.770,74 excl. BTW.

 

BMW Motorrad Switch is de commerciële benaming voor het product financiële renting onder volgende voorwaarden: financiële renting richt zich uitsluitend tot professionele klanten die het voertuig gebruiken met het oog op de uitoefening van hun handels-, beroeps-, of ambachtelijke activiteiten. Onder voorbehoud van aanvaarding van het dossier door het kredietcomité van BMW Financial Services Belgium NV, Lodderstraat 16, 2880 Bornem, BE 0451.453.242 – RPR Mechelen. Restwaarde: minimum 16% van de aankoopprijs. Publiciteit geldig van 16/03/2024 tot en met 30/04/2024. Financiële Renting met de mogelijkheid van vervroegde terugname door BMW Financial Services Belgium NV conform de voorwaarden BMW Switch hierboven vermeld. Enkel geldig voor nieuwe BMW wagens. Inlevering gebeurt volgens de contractuele voorwaarden. In geval van vervroegde terugname zal de klant geen beroep meer kunnen doen op de verkoopbelofte. Bovendien zal in dit geval de afrekening van het gereden aantal kilometers pro rata temporis gebeuren (aan de hand van de overeengekomen maandelijkse kilometrage) voor de periode waarin het voertuig gebruikt werd. Alle prijzen voor professionelen zijn exclusief BTW vermeld en onder voorbehoud van eventuele wijzigingen en vergissingen. Actie is niet cumuleerbaar.

De BMW R 12

Cruise as you are

Je hoeft niet te dromen van Californië. Deze ingetogen cruiser brengt die unieke ongedwongenheid tot aan je voordeur. Zijn lage zithoogte is een uitnodiging om meteen op te stappen. Als uitermate relaxte roadsurfer wil je mogelijk wel de passende sound horen. En dan: roadtrippin‘ in de richting van een eindeloze zomer. Je kunt echter ook naar de sound van de boxer luisteren en met zijn aandrijving door metropolen rollen of over kronkelige wegen rocken. Geniet van dit unieke #Soulfuel gevoel - life is easy op de R 12.

Een onmiskenbare Original

Laidback in plaats van fast forward

De R 12 staat voor een relaxte levensstijl. Dresscode: smart casual. Stijl: klassiek. Iconische designelementen, zoals het ronde instrument, zorgen voor een herkenbaar beeld. De markante vormgeving wordt vooral gedefinieerd door de tank, de stoel, de airboxcover en de voorste en achterste spatborden.

Blackstorm metallic

Paint it Blackstorm metallic: door het royale gebruik van zwart komt het coole cruisersilhouet optimaal tot zijn recht.

Aventurinrot metallic

Volop vintage: de Aventurinrot metallic lak op de voor- en achterspatborden en op de tank laat de R 12 nog klassieker ogen.

Option 719 Thorium

Goudkleurige naden op de buddyseat, een goudkleurig stuur, de kleur Avus Silver metallic voor het design en fraai gefreesde onderdelen - met deze uitrusting klopt de chemie op het eerste gezicht.

What you see is what you feel

Dit klinkt als een belofte. En zo zal elke rit met deze motor voelen: eenvoudig, mooi, ontspannen. De klassieke, naar achteren aflopende cruiserflyline wordt gevormd door de solostoel in combinatie met het grote achterspatbord. De druppelvormige stalen tank, gebaseerd op de vroegere toastertank, past zich harmonisch aan bij het geheel. Door de functioneel geïntegreerde richtingaanwijzerlampen met geïntegreerd achterlicht komt de achterpartij compact en harmonieus over. Het 19“ voorwiel en 16“ achterwiel ronden het platte, liggende beeld af.

+ Lees meer

De relaxte cruiser van BMW Motorrad nodigt uit voor een rideout.

 ”
Shine on: spaakwielen in goud en zwart
The optional spoked wheels in gold and black on the R 12 from BMW Motorrad
Technische highlight: LED-koplamp
The R 12 from BMW Motorrad with LED headlights and daytime running light
Uitnodigend: extra lage zithoogte
The R 12 from BMW Motorrad with a very low seat height
Hightech aan boord: het remsysteem
The partial integral brake system of the R 12 from BMW Motorrad
Dynamiek en comfort: Schakelassistent Pro
The R 12 from BMW Motorrad with comfort package, including shift assistant Pro
Mooi detail: het verchroomde frame-embleem
The chromed VIN plate of the R 12 from BMW Motorrad
Moderne vintage: het ronde instrument
The classic round instrument of the R 12 from BMW Motorrad
Krachtig hart: boxermotor
The boxer engine of the R 12 from BMW Motorrad

Customize it!

Customize it!

De basis voor individuele ideeën is het backbone-concept. Het klassieke buizenframe, de vlak liggende veerpoot en de nieuwe airbox zorgen dat je bij de vormgeving van het tank-zitgedeelte maximale vrijheid hebt. Met customizingparts, zoals het dragbar-stuur of het afsluitelement aan de achterkant, kun je jouw R 12 in een handomdraai bijvoorbeeld een opvallende bobberstijl geven.

+ Lees meer

Feel free to let it roll

95
Pk (70 kW)
227
kg leeggewicht rijklaar, volle tank
14
liter tankinhoud
754
mm zithoogte
Lucht-/oliegekoelde tweecilinder-viertaktboxermotor

Rock’n’roll on the road

Met de legendarische aandrijving en de rijmodi ROLL en ROCK stapt je op elk gewenst moment over van volledig ontspannen naar dynamisch rijden. De boxer, die voor de custom cruiser is geoptimaliseerd, levert een krachtig koppel en bij lage toerentallen een goede acceleratie op de weg. De rijmodus ROLL is optimaal afgestemd op een uitgebalanceerd cruisergevoel. De rijmodus ROCK is gemaakt voor dynamisch bochtenrijden met optimale stabiliteit. Speciale highlight: de R 12 rockt iets meer tijdens stationair draaien.

+ Lees meer

Puur rijplezier met een A2-rijbewijs

Heb je een A2-rijbewijs? Dan kan je ook met dit model rijden: De R 12 is ook leverbaar in een A2-compatibele uitvoering met 35 kW (48 pk). Meer informatie vind je via de link hieronder of bij jouw BMW Motorrad Dealer.

Meer informatie

Het ultieme cruisergevoel

Hang loose

Hang loose

Hoe ontspannen kun je onderweg zijn. De speciale ergonomie van stuur en voetsteun zorgt voor het fantastische cruisergevoel bij een relaxte zithouding. De lage zithoogte is uitnodigend en ook perfect geschikt voor (her)beginners. Nog meer redenen om ontspannen te blijven: ABS Pro reguleert de remwerking op basis van de hellingshoek en ook de dynamische tractiecontrole verhoogt de rijveiligheid. Lean back and enjoy your ride.

+ Lees meer

The spirit of easy

The spirit of easy

Stap gewoon op, want de R 12 brengt je comfortabel overal naartoe. Start zonder sleutel dankzij Keyless Ride. Gebruik je smartphone als navigator met de optionele ConnectedRide Control inclusief gsm-houder. Krijg een nog overzichtelijker weergave van alles op de optionele Digital Display. Schakel koppelingsloos tussen de versnellingen met de schakelassistent uit het optionele comfort pack.

+ Lees meer

3 jaar gemoedsrust

Rijd door en door en door. We geven je een extra jaar.

Vanaf nu, als je een motorfiets koopt, krijg je naast de wettelijke garantie nog een jaar extra gemoedsrust.

Ontdek meer

BESCHIKBARE MOTOREN

Meer voor Heritage-fans

spinner