Alle motoren worden alleen geleverd met de uitrusting die wettelijk verplicht is (bijv. reflectoren conform Euro 4-norm). Illustraties op deze website kunnen hiervan afwijken.

De BMW R 12 nine T

Let the street be your stage
tbd

Optreden van de R 12 nineT. Met deze opzienbarende roadster breng je jezelf voor het voetlicht. Karakter: extrovert. Design: expressief. Bij de ontwikkeling werd nauwelijks nog een schroef onaangeroerd gelaten. Met het revolutionaire frameconcept is deze bike door en door ready for customizing. Je kunt er gerust van alles aan toevoegen - jouw eigen ding doen. De R 12 nineT nodigt je uit je persoonlijke statement op de weg te maken. Vier #Soulfuel op je geheel eigen wijze.

Collage van de designelementen van de R 12 nineT van BMW Motorrad

De weg is van jou

Master of style

Het maakt niet uit waar de R 12 nineT is: deze bike staat meteen in het middelpunt. De goudkleurige upside-down vork, de talloze aluminium onderdelen, de twee ronde instrumenten - elk detail zorgt voor een onvergetelijke enscenering.

Blackstorm metallic

Voorspatbord, airboxcover, buddyseat: de kleur zwart komt overal terug en geeft de R 12 nineT een bijzonder coole uitstraling. De tank in zwart met een aluminium look creëert een fraai accent.

San Remo Green metallic

De kleur San Remo Green metallic benadrukt de nostalgische look van de R 12 nineT en geeft de bike een mondain karakter. Elementen met een aluminium look zorgen voor spannende contrasten.

Option 719 Aluminium

Perfect in scène gezet: de tank en buddyseat zijn van geborsteld aluminium en transparant gelakt. Het rode frame past bij de rode tapes op het airboxpaneel. De Option 719 gefreesde onderdelen van aluminium benadrukken het spectaculaire uiterlijk.

Volg geen trends. Wees een trendsetter.

De R 12 nineT is niet gebaseerd op rolmodellen, maar is zelf een stijlicoon. Deze bike is van veraf meteen herkenbaar aan het authentieke uiterlijk met zijn onmiskenbare roadster flyline. Van dichtbij herken je de iconische details, zoals de ronde instrumenten, het verchroomde spruitstuk, de aluminium tank of de expressieve, tubeless wielen in twee kleuren. Stap op en maak de straat tot jouw podium. Je rit gaat vergezeld van de onmiskenbare sound uit het dubbelpijps uitlaatsysteem.

+ Lees meer

Blijft trouw aan zichzelf, maar staat nooit stil. Deze bike laat zien hoe een geslaagde evolutie eruit kan zien.

 ”

Edgar Heinrich

Head of Design BMW Motorrad

Opvallende highlights: aluminium oppervlakken
De R 12 nineT van BMW Motorrad is fascinerend met zijn geborstelde aluminium oppervlakken
Elegante look: zwarte spaakwielen
De optionele zwarte spaakwielen geven de R 12 nineT van BMW Motorrad een elegante look
Iconische aandrijving: boxermotor
De iconische boxermotor van de R 12 nineT van BMW Motorrad
Zet de toon: de einddemper
De dubbelpijps einddemper van de R 12 nineT van BMW Motorrad
Relaxt onderweg met het comfortpakket
Het optionele comfortpakket met schakelassistent Pro van de R 12 nineT van BMW Motorrad
Moderne uitrusting: met Digital Display
De optionele Digital Display van de R 12 nineT van BMW Motorrad
Doet hoofden draaien: de upside-down vork
De instelbare upside-down vork van de R nineT van BMW Motorrad
Slimme zaak: ConnectedRide Control
De ConnectedRide Control en smartphonehouder van de R 12 nineT van BMW Motorrad

Doe je eigen ding

Doe je eigen ding

Standaard aanwezig: maximale ruimte voor vormgeving. De basis voor grote visies wordt gevormd door de voor customizing gemaakte backbone met een klassiek buizenframe, een vlak liggende veerpoot en een volledig herziene motorperiferie. Het modulaire concept lijkt wel gemaakt voor individualisten zoals jij. Breng je ideeën over op de weg.

+ Lees meer

Een uniek rijgevoel in getallen

109
pk (80 kW)
220
kg leeggewicht rijklaar, volgetankt
16
liter tankinhoud
795
mm zithoogte standaard
Lucht-/oliegekoelde tweecilinder-viertaktboxermotor

Boxer forever!

Er is veel herzien, maar de boxer blijft - en levert zoals altijd: kippenvel vanaf het eerste moment. Zijn unieke pittige karakter zorgt al tientallen jaren voor enthousiaste fans. Met de drie rijmodi kun je jouw emoties afstemmen op elke situatie en stemming. RAIN staat voor een ingehouden reactie op het gaspedaal en vroeg inzettende tractiecontrole. ROAD is optimaal geschikt voor dagelijks gebruik en ontspannen rijden over provinciale wegen. Met DYNAMIC gebruik je het volledige potentieel van de boxer en geniet je van optimaal rijplezier. De dynamische motorsleepmomentregeling zorgt in iedere situatie voor maximale rijstabiliteit.

+ Lees meer

Alle begin is gemakkelijk - de A2-uitvoering van de R 12 nineT

De R 12 nineT is ook leverbaar in een A2-compatibele uitvoering met 35 kW (48 pk). Zo staat de machine aan je zijde als je met het A2-rijbewijs onderweg bent. Zodat je vanaf het begin kunt genieten van de intuïtieve rijeigenschappen van de R 12 nineT. Hier vind je meer informatie.

Klaar om op de weg te rocken

Plek voor jouw avonturen

Plek voor jouw avonturen

Ontspannen en tegelijkertijd dynamisch onderweg: daarvoor zorgen de kenmerkende roadsterergonomie en uitrustingselementen zoals ABS Pro en dynamische tractiecontrole. De klassieke tankvorm en de compacte proporties zorgen voor een wendbare zithouding, terwijl de herziene stand van stuur en voetensteun een bijdrage leveren aan de dynamische rijergonomie. Op de gedeelte buddyseat kun je ook met z'n tweeën van het rijden genieten, met de optionele single-seater ben je comfortabel solo onderweg.

+ Lees meer

Comfort zonder compromissen

Comfort zonder compromissen

Hoge eisen? Deze roadster maakt het waar. Met Keyless Ride kun je gewoon opstappen en starten. Met de optionele ConnectedRide Control plaats jij je smartphone in de gsm-houder, koppel je die met je bike en vind je elke route met het grootste gemak. Het optionele comfortpakket, met onder meer schakelassistent Pro en handvatverwarming, maakt het rijden nog aangenamer.

+ Lees meer

3 jaar gemoedsrust

Rijd door en door en door. We geven je een extra jaar.

Vanaf nu, als je een motor koopt, krijg je naast de wettelijke garantie nog een jaar extra gemoedsrust.

Ontdek meer

Meer #Soulfuel

spinner