2023 R 12 nineT

Binnenkort leverbaar

De BMW R 12 nineT

Legendes leven langer

Een R nineT? Maar bij het opstappen merk je meteen: iets is hier anders. Klaar om de straat te rocken – meer dan ooit. Klaar voor customizing? Niet zo'n beetje ook. De boxer klinkt zoals altijd: kippenvel vanaf de eerste seconde. Het retrokarakter wordt aan de zijkanten duidelijker. Daarbij horen iconische design-highlights – aan deze retro roadster is alles perfect. We proudly present: de R 12 nineT.

Zin in meer? In het najaar van 2023 kom je alles te weten over de R 12 nineT.

Meer retro, meer customizing, meer jij.

De iconische boxermotor integreert zich nog naadlozer in de machine. De volle sound is hoorbaar door de bekende dubbele uitlaat uitgezonden. Ronde instrumenten en een klassieke koplamp benadrukken het retro-karakter. De R 12 nineT is pure #SoulFuel. De modulaire constructie: perfect geschikt voor customizing. En met de nieuwe uitvoering Option 719 kan jij jouw visie tot uitdruk brengen.

+ Lees meer

Deze e-mail schrijft geschiedenis

Deze e-mail schrijft geschiedenis

Je wilt meer weten over de R 12 nineT? Je bent geïnteresseerd wanneer hij bij je dealer beschikbaar zal zijn? Haal dan de Retro Roadster in de inbox van je e-mail: abonneer je op News en blijf up-to-date. We staan pas net aan het begin van het verhaal. Blijf benieuwd naar de verdere ontwikkelingen!

+ Lees meer

Blijft zichzelf trouw, maar ontwikkelt zich altijd verder. Deze bike laat zien hoe een geslaagde evolutie eruit kan zien.

 ”

Nog meer Heritage

spinner