Basisprijs inclusief 21% BTW.

De BMW R 1250 GS Adventure.

Geen enkele bestemming is te ver.

Het gaat om het ontdekken van de wereld. Altijd wel wat nieuws. De R 1250 GS Adventure is de top van de toerenduro's. Onherbergzame trajecten, moeilijke omstandigheden en de meest afgelegen bestemmingen: daarvoor is deze machine in de wieg gelegd. Daarom hebben we de geschiktheid voor lange ritten en comfort verder geoptimaliseerd. De R 1250 GS biedt jou met de bestuurdersassistentiesystemen, de lichttechnologie, de uitgebreide rijmodi en een USB-aansluiting alles om onbekende plaatsen te verkennen. En dankzij de krachtige boxermotor met BMW ShiftCam is elke bestemming een peulenschil. Want wij weten: Jouw ideeën om de wereld in te trekken zijn eindeloos. Echt typisch #SpiritOfGS.

Highlights om te ontdekken

De R 1250 GS Adventure voelt zich over de hele wereld thuis. Geen enkele bestemming is te ver, geen wegdek te lastig. Van de weg naar terrein en weer terug. Wie niet weet wat er te wachten staat, kan tot in de puntjes op de bike vertrouwen. Met de R 1250 GS Adventure geniet je nu nog intensiever van lange trajecten. Comfortabel en veilig. Altijd klaar voor wat extra kilometers – en kilometers met nèt dat beetje extra.

+ Lees meer
Led-richtingaanwijzers met optie Cruising Light
Led-richtingaanwijzers met optie Cruising Light
Comfortabele stuurverhoging
Comfortabele stuurverhoging
Grote actieradius met de tank van 30 liter
Grote actieradius met de tank van 30 liter
Seatverwarming
Seatverwarming
Adaptieve bochtverlichting met zwenkbare led-koplamp
Adaptieve bochtverlichting met zwenkbare led-koplamp
Rijmodi Pro en ECO-modus
Rijmodi Pro en ECO-modus
DTC en ABS Pro standaard
DTC en ABS Pro standaard
TFT-display met connectivity, USB-oplaadbus en verstelbare kuipruit
TFT-display met connectivity, USB-oplaadbus en verstelbare kuipruit

Ontspannen op onbekend terrein

Ontspannen op onbekend terrein

Door de comfortabele ergonomie en zithouding van de R 1250 GS Adventure heb je een uitstekend overzicht in elke situatie en heb je je bike gemakkelijk in de hand. Dankzij het 30 mm hogere stuur ben jij ook als lange bestuurder of buiten de gebaande paden in een staande rijhouding superieur en comfortabel onderweg. Door het brede scala aan zithoogtes van 790 tot 910 mm en de uitgebreide keuze aan buddyseats vind je gegarandeerd de R 1250 GS Adventure die precies bij jou past. En door de seatverwarming genieten jij en je duopassagier op elke rit nog een flink stukje meer.

+ Lees meer

Led-lichttechnologie

Led-lichttechnologie

Helderder, beter zicht en beter zichtbaar: De zwenkbare ledkoplamp en de adaptieve bochtverlichting garanderen een superieure verlichting en een constant lichtbereik naar de zijkanten, naar boven en naar beneden. Afhankelijk van het hellingspercentage van de ondergrond, de belading en de overhelhoek in bochten. 

Zo is het licht altijd daar waarheen je rijdt. Door de led-richtingaanwijzers met de optie Cruising Light branden aan de voorkant permanent gedimd waardoor de machine een opvallende verschijning is. Terwijl achter de multifunctionele led-richtingaanwijzers voor meer passieve veiligheid zorgen. Andere snufjes: de Welcome- en Goodbye-functie alsmede het rijlicht, dat bij uitgeschakeld contact kan worden ingeschakeld - handig bij het manoeuvreren in het donker.

+ Lees meer

3 jaar garantie.

Ride on & on & on. We geven je een extra jaar.

Vanaf nu geniet u van 3 jaar garantie op alle motorfietsen.

Ontdek meer

Krachtig, superieur, betrouwbaar

100
kW (136 pk) bij 7.750 omw/min
143
Nm maximaal koppel bij 6.250 omw/min
1,254
cc cilinderinhoud
30
l tankinhoud

Inspirerend rustige loop

Superieur, betrouwbaar, krachtig. Precies zoals de optimale begeleider in bekende en onbekende werelden moet zijn. Door de boxermotor van de R 1250 GS Adventure met de variabele nokkenasregeling BMW ShiftCam worden lange ritten uitermate plezierig. Voor jou betekent dat: in het lage toerengebied een rustigere loop en een hoog koppel in elk toerengebied. Daaruit resulteert een evenwichtige loopcultuur, die het rijden met je R 1250 GS Adventure tegelijkertijd krachtig en dynamisch maakt.

+ Lees meer

Zo klinken avonturen

Al even uniek als je bestemmingen

Inspiratie bij elke blik

De expressie: krachtig, robuust. En daarbij geeft elke R 1250 GS Adventure je het gevoel dat je elk type terrein aankunt. Nu is het helemaal aan jou hoe ver je wilt gaan.

GS Trophy

Nu al legendarisch: de R 1250 GS Adventure in het GS Trophy design. De rijke kleurstelling in Gravityblue metallic benadrukt de onverzadigbare honger naar avontuur. De dynamische accenten en expressieve tapes onderstrepen het: stilstaan is geen optie.

Rallye

Performance over de hele lijn: In dynamisch Lightwhite uni/Racingblue metallic/Racingred uni met opvallende tapes op de tank laat de R 1250 GS Adventure zich van zijn sportieve kant zien.

Icegrey uni

In de kleur Icegrey uni met contrasten in zilver en zwart en de opvallende seat in rood/zwart staat deze bike voor het pure GS-gevoel.

Triple Black

Simpele elegantie: De matte en glanzende details van het lakwerk in Blackstorm metallic/Zwart/Agaatgrijs benadrukken het krachtige silhouet van je GS.

Klaar voor de roep van onbekende verten

Klaar voor de roep van onbekende verten

Zijn gebaande paden niets voor jou? Voor de R 1250 GS Adventure ook niet. Dankzij de talloze opties, zoals het touringpakket met voorbereiding voor het navigatiesysteem en de kofferhouders, stel je je machine precies naar eigen inzicht samen. Ter inspiratie hebben we nu al drie voorstellen voorbereid: een met royale opbergruimte voor zeer afgelegen bestemmingen, een met endurospecifieke uitrustingen voor offroad-liefhebbers en een met een bijzonder hoogwaardige afwerking. Maak de R 1250 GS Adventure je bike voor je avontuur.

+ Lees meer

Andere modellen

spinner