De M RR

Geboren op het circuit.

Pure performance en de voortdurende wil om nog een milliseconde eruit te halen: je voelt motorsportgenen van de M RR bij elke ronde. Want de M RR is ontwikkeld en gebouwd als basis voor de racesport. Deze racesporttechnologie en de verwantschap met de WordlSBK-bike blijken uit elk detail. De basisuitvoering van de M RR voor op de weg en op het circuit biedt al een perfect totaalpakket.  

Met M Competition-pakket

Oog voor het bijzondere.

Met de M RR benadruk je je streven naar maximaal vermogen en je liefde voor racesporttechniek. Geselecteerde M gefreesde en carbon-onderdelen bekronen de onweerstaanbare, sportieve look. Door de bijzondere textuur en afwerking van de onderdelen is compromisloze performance binnen handbereik. En ze laten zien: Het mooiste aan de beste tijd is de jacht erop.  

M gefreesde onderdelen.

De M gefreesde onderdelen benadrukken met hoogwaardige componenten en exclusieve M-branding het sportieve karakter van de machine. De gefreesde onderdelen van geëloxeerd aluminium, zoals een inklapbare koppelings- en handremhendel, M brake leverguard, M voetsteunenset voor de berijder en M motorbeschemers maken de machine uiterst hoogwaardig.

M carbon-onderdelen.

De M carbon-onderdelen benadrukken het sportieve karakter en dragen bij aan de hoogwaardige uitstraling.

Subframe aluminium geëloxeerd, zilverkleurig.

Het aluminium geëloxeerde zilverkleurige subframe is 220 g lichter dan het standaardsubframe en zorgt voor een nobele look.

M Endurance ketting.

Meer vermogen op het achterwiel: De M Endurance ketting met DLC-gecoate rollen is slijtage- en onderhoudsarm.

Duopassagierspakket en buddyseatafdekking.

Dubbel rijplezier voor iedereen die graag samen de rijwind wil voelen. Het duopassagierspakket van BMW Motorrad zorgt met een duobuddyseat en passende duopassagiersvoetsteunen voor een racegevoel voor twee.

De eveneens verkrijgbare prachtig gevormde buddyseatafdekking van stootvaste en UV-bestendige kunststof zorgt voor een sportieve look wanneer je alleen de weg op gaat.

M laptrigger vrijschakelcode.

Met de M laptrigger voor het circuit meet je rondetijden automatisch via het display.

Voor ambitieuze coureurs

Net zo persoonlijk als je rondetijd.

Steeds een stukje dichter bij de racetrack. Je wil om te winnen blijkt ook uit de details. Met de M Performance Parts en andere accessoires stel je je M RR individueel geheel naar eigen wens, je rijstijl en je vereisten samen. Want jij weet het beste wat je nodig hebt en waar je uitdagingen liggen.

M seat hoog en laag.

De voor het circuit gebouwde M seat hoog of laag biedt meer grip en meer support voor sportief rijden

M olievulpijp.

De M olievulpijp van zwart geëloxeerd aluminium met wit ingelaserd M logo verleent met zijn look een sportief accent. De dop is voorzien van drie boringen die losschroeven op het circuit voorkomen.

Getinte kuipruit.

De getinte kuipruit benadrukt de sportieve look van de motorfiets. De krasbestendige coating zorgt voor continue transparantie.

M op afstand bedienbare versteller voor de rem.

De M op afstand bedienbare versteller is ontwikkeld voor het circuit en maakt eenvoudig verstellen van het remdrukpunt op afstand onderweg mogelijk.

Kniepads voor tank.

De zelfklevende kniepads voor de tank zorgen voor meer grip van de bestuurder op de motor en beschermen de zijvlakken van de tank tegen slijtage.

Voor de racetrack

Ronde voor ronde.

Voor jou telt er maar één tijd: de beste tijd. Hier ken je geen compromissen. Je vraagt alles van jezelf en je machine. De M RR is precies daarvoor ontwikkeld. Met slechts enkele handgrepen maak je de machine geschikt voor rijden op het circuit.

Let op: sommige onderdelen zijn niet goedgekeurd voor gebruik in het openbare wegverkeer en mogen alleen op het circuit worden gebruikt.

M datalogger incl. GPS laptrigger*.

Met de M datalogger registreer je automatisch rondetijden dankzij voorgeprogrammeerde start-/finishlijnen op meer dan 300 circuits wereldwijd. Ook worden er 80 rijparameters geregistreerd en vastgelegd op een USB-stick. Zo kun je je persoonlijke beste tijd bocht voor bocht analyseren en optimaliseren.

*Race only. Alleen voor gebruik op het circuit. Niet goedgekeurd voor het openbare wegverkeer.

M cover kit*

Wie zijn bike voorbereidt voor het circuit, heeft de spiegels en de kentekenplaathouder niet nodig. Met de hoogwaardige afdekkingen uit de M cover kit van BMW Motorrad kunnen de bij het verwijderen ontstane carrosserieopeningen precies passend worden afgesloten. En de frontbeplating is weer optimaal bevestigd.

*Race only. Alleen voor gebruik op het circuit. Niet goedgekeurd voor het openbare wegverkeer.

Radiateurbeschermrooster.

Het radiateurbeschermrooster van BMW Motorrad beschermt de radiateur op het circuit tegen afgesleten stukjes band en beschadigingen door steenslag.

M bandenwarmers.

De bandenwarmers brengen zowel voor op de weg goedgekeurde sportbanden als slicks op de perfecte bedrijfstemperatuur. Daarmee gaan de banden niet alleen langer mee, maar hebben ze ook meer grip en pace. Voor maximaal plezier vanaf de eerste meter.

Je hebt montagestandaarden en montagestandaardbevestigingen nodig om de M bandenwarmers te laten werken.

Voor de raceprofessionals

De track van je leven.

Pure racesport: Als het circuit jouw levensritme dicteert, haal je met de M Performance race parts iedereen in. De prestatieverhogende ombouwdelen zijn verkrijgbaar via de BMW Motorrad Motorsport Race Support. Hier wordt je M RR een wedstrijdmotor die niet op de openbare weg mag rijden.

KIT-motor*

De kit-motoren worden in de vestiging Berlijn met dezelfde onderdelen door dezelfde specialisten net zo gedetailleerd in elkaar gezet als alle fabrieksmotoren voor de WorldSBK en de FIM EWC. Ze leveren maximaal vermogen voor het succes. En zijn in verschillende uitbreidingsversies voor de betreffende vereisten in het geldende reglement verkrijgbaar.

*Race only. Alleen voor gebruik op het circuit. Niet goedgekeurd voor het openbare wegverkeer.

KIT-elektronica*

Met de elektronica-vermogenspakketten kun je alle uitdagingen op het circuit aan. Het zeer uitgebreide plug-and-play kit-systeem biedt individuele instelmogelijkheden voor tractieregeling, wheelieregeling en nog veel meer. Bovendien veiligheid door alarmmeldingen en diagnosemogelijkheden. Nog een voordeel: Zodra er in de premium-toepassingsgebieden vooruitgang wordt geboekt, vinden deze dankzij de fijnmazige support meteen hun weg in de versie voor particulieren.

*Race only. Alleen voor gebruik op het circuit. Niet goedgekeurd voor het openbare wegverkeer.

 

Jij bepaalt waar de pitstraat begint

Motortapijt

Motortapijt

Een exclusieve standplaats voor de eigen machine: Het motortapijt overtuigt niet alleen door het aantrekkelijke design maar beschermt ook de ondergrond betrouwbaar tegen vuil alsmede olie- en benzinevlekken. Nog een pluspunt is de slipvaste en brandwerende materiaalsamenstelling. De praktische ondergrond heeft daarbij royale afmetingen van 250 x 105 cm.

+ Lees meer

Montagestandaarden Sport met M montagestandaardbevestigingen

Montagestandaarden Sport met M montagestandaardbevestigingen

Met de montagestandaarden Sport kan de motor op het voor- en achterwiel snel en veilig omhoog worden gezet.

De gefreesde en dubbel geëloxeerde M kettingspanner van aluminium verleent de motor daarbij een bijzonder sportieve look.

+ Lees meer

Geef je individuele M RR vorm

Of het nu voor het circuit of voor de weg is. Maak van de M RR je individuele M RR.

Nu configureren
spinner