De GS-familie

De GS-modellen zijn iconen die al meer dan vier decennia fans wereldwijd inspireren om hun persoonlijke grenzen te overwinnen. De krachtige aandrijvingen leveren precies de soevereiniteit waarop je op onbekend terrein wilt vertrouwen. Ultramoderne techniek en de rijmodi zorgen voor veiligheid, optimale grip en optimaal rijgedrag voor elke ondergrond en voor elk weertype. En de onmiskenbare voorkant met de markante flyline laat ook in uithoeken van de wereld zien: hier komt een GS aan.

+ Lees meer

Onze GS-modellen

R 1300 GS

Onverwacht licht en maximaal variabel: het topmodel van de grote adventure motoren. Let's set the pace together.

R 1300 GS Adventure

Zo comfortabel ben je nog nooit aan een avontuur begonnen: de actieradius van 30 l, geautomatiseerde schakelassistent, geoptimaliseerde ergonomie en nog veel meer features maken het mogelijk.

R 1250 GS Adventure

Geen bestemming te ver en optimaal voorbereid: Een tankinhoud van 30 liter, de stuurverhoging en de betrouwbare boxer staan voor soevereiniteit en dynamiek bij het ontdekken.

F 900 GS

Een sterke motor. Een slanke carrosserie. Deze bike is compromisloos getrimd voor offroadgebruik en perfect voor je volgende avontuur.

F 900 GS Adventure

Of het nu gaat om een weekendtrip of een roadtrip, alleen of met z'n tweeën. Met deze reisenduro kun je ontspannen op ontdekkingsreis.

F 800 GS

Je perfecte begeleider voor spontane trips en avonturen. Wat er ook op de weg voor je ligt, op deze bike kun je vertrouwen.

G 310 GS

Elke dag belust op avontuur: De iconische GS-ergonomie en de hoogwaardige uitrusting garanderen ongecompliceerd rijplezier in de stad en erbuiten.

Unieke avonturen – elke keer weer

Bij de Int. GS Trophy meten om de twee jaar de beste GS-rijders ter wereld zich met elkaar. Eerst bewijzen de grootste talenten zich in nationale kwalificaties om hun land te vertegenwoordigen. Het doel is dan de meest fascinerende motorbestemmingen ter wereld zoals Nieuw-Zeeland, Canada, Mongolië of Albanië. In de intensieve dagetappes met veeleisende speciale tests tellen vooral teamspirit, behendigheid en rijvaardigheden. En natuurlijk ontstaan er op elke Int. GS Trophy vriendschappen voor het leven.

+ Lees meer

Motorkleding voor je volgende avontuur

We ontwikkelen onze uitrusting parallel aan onze bikes. Zo herkennen we wat je echt nodig hebt als je onderweg bent: Onze bestuurdersuitrusting is tot in het kleinste detail getest en doordacht. Deze biedt uitstekende bescherming, bewegingsvrijheid en comfort bij alle weersomstandigheden.

+ Lees meer
Naar de collectie external-link-arrow-slim

Begin nu met je avontuur

spinner