De GS-familie

Collage van de BMW Motorrad GS-modellen.

De GS-modellen staan al meer dan vier decennia voor de zucht naar avontuur en de bandeloze nieuwsgierigheid om steeds weer nieuwe dingen te beleven – aan het einde van de wereld of vóór de eigen voordeur. De krachtige aandrijvingen leveren precies de soevereiniteit waarop je op onbekend terrein wilt vertrouwen. Ultramoderne techniek en de rijmodi zorgen voor veiligheid, optimale grip en optimaal rijgedrag voor elke ondergrond en voor elk weertype. En de onmiskenbare voorkant met de markante flyline laat ook in uithoeken van de wereld zien: hier komt een GS aan.

+ Lees meer

Onze GS-modellen

R 1250 GS

Grenzeloze zucht naar avontuur en soevereine boxerpunch: bovendien overtuigen in totaal zeven rijmodi op werkelijk elk terrein.

R 1250 GS Adventure

Geen bestemming te ver en optimaal voorbereid: Een tankinhoud van 30 liter, de stuurverhoging en de betrouwbare boxer staan voor soevereiniteit en dynamiek bij het ontdekken.

F 850 GS

Avontuur in het bloed: perfect op offroad ingesteld en hoog koppel. Talloze technische features maken van hindernissen mogelijkheden.

F 850 GS Adventure

De wereld wordt een avontuur. De krachtige aandrijving en de omvangrijke standaarduitrusting zijn het optimale gereedschap voor lange ritten en lastig terrein.

F 750 GS

Je ticket voor avontuur: spontaan naar buiten, alles achter je laten, de horizon verbreden. Deze Adventure Bike overwint elke ondergrond.

G 310 GS

Elke dag belust op avontuur: De iconische GS-ergonomie en de hoogwaardige uitrusting garanderen ongecompliceerd rijplezier in de stad en erbuiten.

De XR-familie

Collage van de BMW Motorrad XR-modellen.

XR staat voor sportiviteit en performance op lange ritten: agressief design en krachtige motoren worden gecombineerd met ergonomisch comfort en ultramoderne assistentiesystemen. Voor iedereen die door elke bocht en op elke kilometer jaagt – en dat ook dagenlang.

+ Lees meer

Onze XR-modellen

S 1000 XR

Strijd in elke bocht en in elke kilometer: de aanvalslust van een sporter ontmoet de ergonomie en ontspannen zithouding van een toerenduro.

F 900 XR

Hoger, sneller, verder: pure adrenaline, bocht voor bocht en dat dagenlang. De aandrijving en het design: pure performance. De ergonomie: pure ontspanning.

Unieke avonturen – elke keer weer

R 1250 GS Adventure op terrein.

Bij de Int. GS Trophy meten om de twee jaar de beste GS-rijders ter wereld zich met elkaar. Eerst bewijzen de grootste talenten zich in nationale kwalificaties om hun land te vertegenwoordigen. Het doel is dan de meest fascinerende motorfietsbestemmingen ter wereld zoals Nieuw-Zeeland, Canada, Mongolië of Albanië. In de intensieve dagetappes met veeleisende speciale tests tellen vooral teamspirit, behendigheid en rijvaardigheden. En natuurlijk ontstaan er op elke Int. GS Trophy vriendschappen voor het leven.

+ Lees meer

Motorkleding voor je volgende avontuur

We ontwikkelen onze uitrusting parallel aan onze bikes. Zo herkennen we wat je echt nodig hebt als je onderweg bent: Onze bestuurdersuitrusting is tot in het kleinste detail getest en doordacht. Deze biedt uitstekende bescherming, bewegingsvrijheid en comfort bij alle weersomstandigheden.

+ Lees meer
Naar de collectie external-link-arrow-slim

Begin nu met je avontuur

spinner