Make life your ride.

Dat nam Thomas Jeukens, oprichter van Toma Customs, heel letterlijk. In februari 2022 vertrouwden we hem onze R 18 First Edition toe. Deze moderne klassieker heeft een iconisch design en onmiskenbare boxermotor. Als onderdeel van de Heritage modellen, draait hij om design, rijgevoel en reductie. We daagden Thomas uit om net dat stapje verder te gaan: gebruik onze R 18 als basis voor een uniek custom verhaal. Zijn antwoord? Challenge accepted.

+ Lees meer

Dare to challenge yourself

Bijna 5 jaar geleden waagde Thomas Jeukens een sprong in het duister en realiseerde hij een oude droom: het openen van een custom motorfiets workshop. Van volledige transformaties tot unieke personalisaties, Thomas ziet zo veel mogelijk potentieel in elke motorfiets en haalt die er ook uit. Het zijn stuk voor stuk one-of-a-kind machines. De creatieve betrokkenheid van de klant maakt daarom steeds deel uit van het proces.

+ Lees meer

Make it your own

Onze Heritage modellen vormen de perfecte basis voor customizing. Daarom gaven we Thomas carte blanche in zijn design van deze R 18 First Edition. Hij besloot aan de slag te gaan met heel wat originele BMW Motorrad accessoires. Afhankelijk van de complexiteit, maakte hij sommige onderdelen zelf. Het eindresultaat kreeg een spannende reveal op BMW Motorrad Day.

+ Lees meer

Beleef Heritage van dichtbij

spinner