#NeverStopChallenging

Onze superbikes

Collage van rijopnames van de S 1000 RR en M 1000 RR.

Ontwikkeld in de racesport, geperfectioneerd voor de weg. In de vermogenswaarden, de techniek en het design kennen de bikes geen compromissen. Het doel om topprestaties te bereiken, maken de motor, de aerodynamisch geperfectioneerde bekleding, de lichte constructie en hulpsystemen mogelijk. En in een handomdraai worden de machines racebikes voor de jacht naar beste tijden op het circuit.

+ Lees meer

Onze superbikes

M 1000 RR

Racing like no other. Als eerste M-model van BMW Motorrad biedt de M RR pure racetechniek voor de hoogste performance en exclusiviteit tot in het kleinste detail.

M 1000 RR 50 Years M

Het beste uit bijna 100 jaar motorracegeschiedenis en 50 jaar motorsport: Dit eerbetoon is standaard compromisloos gericht op high performance en draagt natuurlijk het 50 Years M-embleem.

S 1000 RR

De superbike van de superlatieven biedt een explosieve vermogensontwikkeling. En daarbij de techniek die deze topprestatie in elke rijsituatie op kan roepen.

Onze RS

De look: sportief-dynamisch. De aandrijving: puur plezier. Voor de sportieve rit. De tweecilinder boxermotor levert de onmiskenbare boxer punch en garandeert dankzij BMW ShiftCam indrukwekkende acceleratiewaarden vanuit elk toerentalbereik. Voor precies de dynamiek die elke bocht en elke rit onvergetelijk maakt.

+ Lees meer

Onze Sport-toermotoren

R 1250 RS

Sporttouring op de inhaalstrook: Hier worden sportiviteit en geschiktheid voor reizen gecombineerd. Waarbij talrijke technische highlights veiligheid, comfort en concentratie op puur rijplezier mogelijk maken.

Adrenaline als levenshouding

Juichende BMW Motorrad pitcrew bij passage van een finish.

Met BMW Motorrad Motorsport zijn we wereldwijd in racecompetities vertegenwoordigd en vieren we met de M RR en de RR overwinningen over de hele wereld. De hierdoor verkregen inzichten verwerken we doelgericht verder in onze straatmachines. Zo breiden we met nieuwe standaarden en innovatieve projecten onze Performance-ideeën steeds verder uit.

+ Lees meer
Over BMW Motorrad Motorsport external-link-arrow-slim

Performance voor de woonkamer

Net als bij het origineel waren ook bij de in totaal 1.920 LEGO® Technic-elementen van onze LEGO® Technic M RR de hoogste precisie en elk detail van belang. Zo werden onderdelen ontwikkeld en innovatieve oplossingen gecreëerd: Dicht bij het origineel ontstond daaruit op een schaal 1:5 het grootste LEGO® Technic Motorrad model ooit.

+ Lees meer
Over de LEGO® Technic M RR external-link-arrow-slim

Voel de sport en adrenaline

spinner