#NeverStopChallenging

Onze RR

Collage van rijopnames van de S 1000 RR en M 1000 RR.

Ontwikkeld in de racesport, geperfectioneerd voor de weg. In de vermogenswaarden, de techniek en het design kent de S 1000 RR – afgekort RR – geen compromissen. Het doel om topprestaties te bereiken, maken de motor, de aerodynamisch geperfectioneerde bekleding, de lichte constructie en hulpsystemen mogelijk. Met een paar handgrepen wordt de RR een racebike voor de pure jacht naar beste tijden op het racecircuit.

+ Lees meer

Onze superbike

S 1000 RR

De RR combineert focus met precisie en pure performance. Door de juiste techniek staat deze bike heel duidelijk op poleposition.

Onze RS

De look: sportief-dynamisch. De aandrijving: puur plezier. Voor de sportieve rit. De tweecilinder boxermotor levert de onmiskenbare boxer punch en garandeert dankzij BMW ShiftCam indrukwekkende acceleratiewaarden vanuit elk toerentalbereik. Voor precies de dynamiek die elke bocht en elke rit onvergetelijk maakt.

+ Lees meer

Onze Sport-toermotoren

R 1250 RS

Sporttouring op de inhaalstrook: Hier worden sportiviteit en geschiktheid voor reizen gecombineerd. Waarbij talrijke technische highlights veiligheid, comfort en concentratie op puur rijplezier mogelijk maken.

De XR-familie

Collage van de BMW Motorrad XR-modellen.

XR staat voor sportiviteit en performance op lange ritten: agressief design en krachtige motoren worden gecombineerd met ergonomisch comfort en ultramoderne assistentiesystemen. Voor iedereen die door elke bocht en op elke kilometer jaagt – en dat ook dagenlang.

+ Lees meer

Onze XR-modellen

S 1000 XR

Strijd in elke bocht en in elke kilometer: de aanvalslust van een sporter ontmoet de ergonomie en ontspannen zithouding van een toerenduro.

F 900 XR

Hoger, sneller, verder: pure adrenaline, bocht voor bocht en dat dagenlang. De aandrijving en het design: pure performance. De ergonomie: pure ontspanning.

Adrenaline als levenshouding

Juichende BMW Motorrad pitcrew bij passage van een finish.

Met BMW Motorrad Motorsport zijn we wereldwijd in racecompetities vertegenwoordigd en vieren we met de M RR en de RR overwinningen over de hele wereld. De hierdoor verkregen inzichten verwerken we doelgericht verder in onze straatmachines. Zo breiden we met nieuwe standaarden en innovatieve projecten onze Performance-ideeën steeds verder uit.

+ Lees meer
Over BMW Motorrad Motorsport external-link-arrow-slim

Voel de sport en adrenaline

spinner