Vanaf 1 december 2020 wordt het hier afgebeelde voertuig naar verwachting geleverd met een remsysteem van een ander merk dan Brembo (evt. ziet dit er ook anders uit).
Basisprijs inclusief 21% BTW.

De BMW R 1250 RS

Sporttouring op de inhaalstrook:

Elke rit wordt bepaald door twee factoren: tijd en route. Met de BMW R 1250 RS haal je meer uit elke rit. Helemaal in de zin van #RideAndShare. Met het rijke koppel van 143 Nm en 100 kW (136 pk) van de nieuwe boxermotor accelereer je nog sneller naar je reissnelheid. De innovatieve BMW ShiftCam-technologie biedt je over het volledige toerengebied meer koppel en een indrukwekkende elasticiteit. Zo leg je vanuit elke rijstand een soevereine sprint op het asfalt. De nieuw vormgegeven voorzijde straalt met de led-koplamp een frisse, sportieve look uit en gaat aerodynamisch in de wind staan. Een ding is zeker – ongeacht hoeveel je in welke tijd ook aflegt: met de R 1250 RS neemt met elke gereden meter je rijplezier toe.  

HET DESIGN VAN DE R 1250 RS

Kies de Style die bij jou past.

Puristisch, dynamisch of exclusief: Je R 1250 RS benadrukt je rijstijl ook uiterlijk. Kies de look waarmee je als team nieuwe doelen verovert.

  Black storm metallic

  Met het klassieke lakwerk Blackstorm metallic verander je de dag in een nacht. Zilverkleurige elementen als voetsteunen en stuur zorgen voor schitterende highlights.

  Sport

  In deze designvariant zorgt het lakwerk Lightwhite uni voor een stralende look en benadrukt de sportieve kant van de R 1250 RS.

  Exclusive

  Maakt met imperial blauw een statement voor exclusiviteit De donkere totaalindruk zorgt gegarandeerd voor een elegante verschijning. Goudkleurige remklauwen, agaatgrijs hoofdfarme en wielen, het opschrift Exclusive en de tankdop van roestvast staal stralen waardigheid uit.

  Drie jaar zorgeloosheid.

  Ride on & on & on. Wij geven je een jaar extra.

  Vanaf nu krijg je bij de aanschaf van een motorfiets een jaar extra zorgeloosheid boven op de wettelijke garantie.

  Meer informatie

  Sportiviteit meets ergonomie.

  De R 1250 RS brengt sportiviteit en geschiktheid voor tours bijeen. Het volledige herziene front inclusief nieuwe motorspoiler beklemtoont de dynamische totaalindruk van de sportrijder. De symmetrische indeling van de dubbele koplamp geven de R 1250 RS een evenwichtige en moderne look. De stuurgeometrie zorgt voor een sportieve zitpositie.

  + Lees meer

  TWEECILINDER-BOXERMOTOR.

  1,254
  ccm cilinderinhoud
  100
  kW (136 PS) bij 7.750 tpm
  143
  Nm max. koppel bij 6.250 tpm
  200
  Maximale snelheid meer dan 200 km/u

  Op volle kracht vooruit.

  Op volle kracht vooruit.

  BMW Shiftcam is de naam voor de innovatieve technologie die zorgt dat je nu nog sneller vanuit elk toerental kunt versnellen. Dat wordt mogelijk gemaakt door een variabele krukasbesturing. De vermogenstoename naar 100 kW (136 pk) geeft je met de grotere cilinderinhoud tot 1254 ccm meer power om zelfs op de inhaalstrook nog een sprintje te leggen. De grotere koppel (max. 143 Nm) is in elk toerentalbereik duidelijk merkbaar - de typische boxerpunch en het rijgenot is daarmee verzekerd.  

  + Lees meer

  Beleef de sound van de nieuwe R 1250 RS.

  Verandering van het remsysteem

  Vanaf 1 december 2020 wordt het hier afgebeelde voertuig naar verwachting geleverd met een remsysteem van een ander merk dan Brembo (evt. ziet dit er ook anders uit).

  Dit is nieuw

  TFT-display met connectivity.

  TFT-display met connectivity.

  Per Bluetooth verbind je je smartphone met je bike. Het 6,5 inch TFT-display geeft alles rondom je motorfiets weer en biedt in combinatie met de smartphone-app extra functies zoals navigatie, muziek beluisteren en telefonie.  

  + Lees meer

  DE HIGHLIGHTS VAN DE R 1250 RS.

  BMW ShiftCam.
  R 1250 RS BMW ShiftCam
  Style Sport.
  R 1250 RS in de style Sport in de kleur Lightwhite uni
  Style Exclusive.
  De R 1250 RS in de bocht
  Dynamic ESA de nieuwste generatie.
  R 1250 RS Dynamic ESA
  Uitbreiding van rijmodi.
  De R 1250 RS in de bocht
  Connectivity.
  R 1250 RS Cockpit met TFT-display
  Intelligente noodoproep ECALL.
  R 1250 RS ECALL en onderdelen
  Sportgeluidsdemper.
  BMW R 1250 RS met sportgeluidsdemper

  MEER INDIVIDUALITEIT.

  Helemaal volgens jouw smaak.

  Voor de R 1250 RS is er een ruim aanbod aan speciale uitrusting en oorspronkelijke accessoires van BMW Motorrad. Daarmee kun je je motorfiets naar jouw eigen wens samenstellen.

  Meer over Option 719

  De passende outfit.

  Meer modellen

  spinner