Vanaf 1 december 2020 wordt het hier afgebeelde voertuig naar verwachting geleverd met een remsysteem van een ander merk dan Brembo (evt. ziet dit er ook anders uit).
Basisprijs inclusief 21% BTW.

DE NIEUWE BMW R 1250 RS.

SPORTIEF TOUREN OVER DE INHAALSTROOK.

Elke rit wordt bepaald door twee factoren: tijd en weg. Met de nieuwe BMW R 1250 RS kun je op elke tour meer weg afleggen. Het fijne koppel van 143 Nm en de 100 kW (136 pk) van de nieuwe boxermotor brengen je nog sneller op dreef. De innovatieve BMW Shiftcam-technologie biedt je over de hele toerentalband meer koppel en een indrukwekkende elasticiteit. Zo trek je in elke situatie een fantastische sprint over het asfalt. De nieuw vormgegeven voorkant geeft met de full-led-koplampen een frisse, sportieve look en kan aerodynamisch in de wind worden gezet. Zo kun je je niet alleen snel maar ook comfortabel verplaatsen. Een ding is zeker: hoeveel weg je ook binnen welke tijd achter je laat: met de R 1250 RS stijgt met elke afgelegde kilometer je rijplezier.  

HET DESIGN VAN DE R 1250 RS

Kies de Style die bij jou past.

Met de verschillende kleurvarianten en stijlen sla je bij elke snelheid een fraai figuur.

Black storm metallic

In de basisversie maak je in klassiek Blackstorm metallic van de dag een nacht. Zilveren elementen zoals de voetsteunen en het stuur zorgen voor glans.

Style Sport

Met de variant Lightwhite uni style Sport ziet je machine er stralend uit en benadruk je de sportieve kant van de R 1250 RS.

Style Exclusive

Maakt met imperial blauw een statement voor exclusiviteit De donkere totaalindruk zorgt gegarandeerd voor een elegante verschijning. Goudkleurige remklauwen, agaatgrijs hoofdfarme en wielen, het opschrift Exclusive en de tankdop van roestvast staal stralen waardigheid uit.

Drie jaar zorgeloosheid.

Ride on & on & on. Wij geven je een jaar extra.

Vanaf nu krijg je bij de aanschaf van een motorfiets een jaar extra zorgeloosheid boven op de wettelijke garantie.

Meer informatie

Sportiviteit meets ergonomie.

De R 1250 RS brengt sportiviteit en geschiktheid voor tours bijeen. Het volledige herziene front inclusief nieuwe motorspoiler beklemtoont de dynamische totaalindruk van de sportrijder. De symmetrische indeling van de dubbele koplamp geven de R 1250 RS een evenwichtige en moderne look. De stuurgeometrie zorgt voor een sportieve zitpositie.

+ Lees meer

TWEECILINDER-BOXERMOTOR.

1,254
ccm cilinderinhoud
100
kW (136 PS) bij 7.750 tpm
143
Nm max. koppel bij 6.250 tpm
200
Maximale snelheid meer dan 200 km/u

Op volle kracht vooruit.

Op volle kracht vooruit.

BMW Shiftcam is de naam voor de innovatieve technologie die zorgt dat je nu nog sneller vanuit elk toerental kunt versnellen. Dat wordt mogelijk gemaakt door een variabele krukasbesturing. De vermogenstoename naar 100 kW (136 pk) geeft je met de grotere cilinderinhoud tot 1254 ccm meer power om zelfs op de inhaalstrook nog een sprintje te leggen. De grotere koppel (max. 143 Nm) is in elk toerentalbereik duidelijk merkbaar - de typische boxerpunch en het rijgenot is daarmee verzekerd.  

+ Lees meer

Beleef de sound van de nieuwe R 1250 RS.

Verandering van het remsysteem

Vanaf 1 december 2020 wordt het hier afgebeelde voertuig naar verwachting geleverd met een remsysteem van een ander merk dan Brembo (evt. ziet dit er ook anders uit).

Dit is nieuw

TFT-display met connectivity.

TFT-display met connectivity.

Per Bluetooth verbind je je smartphone met je bike. Het 6,5 inch TFT-display geeft alles rondom je motorfiets weer en biedt in combinatie met de smartphone-app extra functies zoals navigatie, muziek beluisteren en telefonie.  

+ Lees meer

DE HIGHLIGHTS VAN DE R 1250 RS.

BMW ShiftCam.
R 1250 RS BMW ShiftCam
Style Sport.
R 1250 RS in de style Sport in de kleur Lightwhite uni
Style Exclusive.
De R 1250 RS in de bocht
Dynamic ESA de nieuwste generatie.
R 1250 RS Dynamic ESA
Uitbreiding van rijmodi.
De R 1250 RS in de bocht
Connectivity.
R 1250 RS Cockpit met TFT-display
Intelligente noodoproep ECALL.
R 1250 RS ECALL en onderdelen
Sportgeluidsdemper.
BMW R 1250 RS met sportgeluidsdemper

MEER INDIVIDUALITEIT.

Helemaal volgens jouw smaak.

Voor de R 1250 RS is er een ruim aanbod aan speciale uitrusting en oorspronkelijke accessoires van BMW Motorrad. Daarmee kun je je motorfiets naar jouw eigen wens samenstellen.

Meer over Option 719

De passende outfit.

Meer modellen

spinner