#RideAndShare

De toermotoren-familie

Onze reismachines overtuigen door hun legendarische aandrijvingen, die zorgen voor dynamiek en uithoudingsvermogen. Ultramoderne techniek en perfect afgestemde rijmodi zorgen voor veiligheid en de nodige handling. En het indrukwekkende comfort toont steeds weer dat doordachte details zoals schakelassistenten of comfortabele treeplanken een reis echt perfect maken.

+ Lees meer

Onze toermotoren-modellen

R 1250 RT

Verzamelt verhalen en kilometers: Deze allrounder met zijn boxerpunch en onweerstaanbare acceleratie laat elke kilometer intens beleven.

K 1600 GT

Vol dynamiek, vol indrukken: Met zijn onweerstaanbare voortstuwingskracht zet hij de Performance Touring volledig nieuw neer en is daarbij volledig op de berijder gericht.

K 1600 GTL

Samen onderweg: de krachtige zescilinder, de uitgebreide uitvoering en het comfort staan voor het perfecte en luxueuze reizen met z'n tweeën.

K 1600 B

Ongedwongen luxe in de bagger-stijl. Het silhouet laat al zien hoe ontspannen en comfortabel je kan cruisen en toch in de performance touring onderweg bent.

K 1600 Grand America

Samen meer beleven. Hier wordt het fascinerende bagger-design gecombineerd met een uitvoering die niets te wensen overlaat: voor intensieve reiservaringen.

Reizen zonder compromissen

Eigentijds design en hoogwaardig materiaal, en daarbij uitstekende bescherming en een absolute geschiktheid voor het dagelijks gebruik: als we onze toermotoren ontwikkelen, denken we tegelijkertijd aan de passende motorkleding - doordacht en getest tot in het kleinste detail. Op die manier ontstaan topkledingstukken die tijdens alle reizen comfort bieden in alle weersomstandigheden en je er altijd goed laten uitzien. Waar je ook terecht komt.

+ Lees meer
Naar de collectie external-link-arrow-slim

Altijd perfect gestyled

Geen enkele reis is hetzelfde. Wij hebben de juiste accessoires voor elke bestemming en voor onvergetelijke kilometers. Van designbepalende verchroomde spiegelkappen en communicatieoplossingen tot nieuwe buddyseats.

+ Lees meer
Naar de accessoires external-link-arrow-slim

Begin je toer

spinner