Alle prijzen inclusief btw.

Alle motoren worden alleen geleverd met de wettelijk vereiste uitrusting (bijv. reflectoren conform de norm Euro 4). De motoren op de afbeeldingen en video's op deze website kunnen hiervan afwijken. Afbeeldingen kunnen speciale accessoires bevatten.

2023 R 1250 RT

Vanaf € 21.990,-
Vanaf € 195 / maand voor professionelen

Basisprijs inclusief 21% BTW.

* Maandelijkse huurprijs van een BMW Motorrad Switch berekend voor een looptijd van 60 maanden en maximum 50.000 km voor een BMW Motorrad R-SERIES R 1250 RT met een verkoopprijs van € 18.173,55 excl. BTW (€ 21.990,00 incl. BTW), mits een voorschot van € 2.730,00 excl. BTW en een restwaarde van € 7.210,38 excl. BTW.

 

BMW Motorrad Switch is de commerciële benaming voor het product financiële renting onder volgende voorwaarden: financiële renting richt zich uitsluitend tot professionele klanten die het voertuig gebruiken met het oog op de uitoefening van hun handels-, beroeps-, of ambachtelijke activiteiten. Onder voorbehoud van aanvaarding van het dossier door het kredietcomité van BMW Financial Services Belgium NV, Lodderstraat 16, 2880 Bornem, BE 0451.453.242 – RPR Mechelen. Restwaarde: minimum 16% van de aankoopprijs. Publiciteit geldig van 16/03/2024 tot en met 30/06/2024. Financiële Renting met de mogelijkheid van vervroegde terugname door BMW Financial Services Belgium NV conform de voorwaarden BMW Switch hierboven vermeld. Enkel geldig voor nieuwe BMW wagens. Inlevering gebeurt volgens de contractuele voorwaarden. In geval van vervroegde terugname zal de klant geen beroep meer kunnen doen op de verkoopbelofte. Bovendien zal in dit geval de afrekening van het gereden aantal kilometers pro rata temporis gebeuren (aan de hand van de overeengekomen maandelijkse kilometrage) voor de periode waarin het voertuig gebruikt werd. Alle prijzen voor professionelen zijn exclusief BTW vermeld en onder voorbehoud van eventuele wijzigingen en vergissingen. Actie is niet cumuleerbaar.

De BMW R 1250 RT

Krachtig onderweg, ontspannen op de bestemming

De R 1250 RT is jouw perfecte metgezel voor op reis: De legendarische BMW ShiftCam boxermotor rijdt net zo krachtig over provinciale wegen dicht bij huis als over bochtige bergpassen. Door het nieuwe front doet de machine dynamischer en slanker aan. Met de gevarieerde features als het extra grote 10,25" TFT-display of de Active Cruise Control (ACC) geniet je onderweg van extra comfort. En aan het einde van de dag weet je: er gaat niets boven gezamenlijke ervaringen en een perfecte begeleider. Echt helemaal #RideAndShare.

Big Smile Deals
Ride into summer with a smile

Big Smile Deals
Ride into summer with a smile

Dankzij onze Big Smile Deals, hebben we iets om deze zomer een glimlach op je gezicht te toveren:

  • € 2.250,- BTWi korting op de verkoopprijs - geldig op motoren op stock
  • € 1.750,- BTWi personalisatie budget voor opties - geldig voor nieuwe bestellingen
+ Lees meer

Toeren met ingebouwde highlights

Onderweg zijn, kilometers maken, mensen ontmoeten, indrukken opdoen, verhalen uitwisselen: Elke rit heeft zijn highlights. Net als de R 1250 RT. Door de vele features rijd je comfortabel, ben je altijd goed voorbereid en kun je je geheel op je route richten.

Hier daarentegen ga je direct naar het Connected Support Portal waar je veel wetenswaardigs over de app te weten komt.

+ Lees meer
Royaal 10,25" TFT-kleurendisplay standaard
We see the cockpit of the R 1250 RT with a large 10.25-inch TFT colour display.
Nieuw front met led-koplamp
We see the new front of the R 1250 RT with an LED headlight.
Volle kracht in elke toerengebied met BMW ShiftCam
We see the R 1250 RT with the variable camshaft control system BMW ShiftCam.
Eindloze power dankzij wireless charging
We see the storage compartment for the smartphone with wireless induction charging.
Eenvoudige bediening met favorietentoets
We see the four favourite buttons of the R 1250 RT.
Navigatie op het 10,25“ TFT-scherm
We see the R 1250 RT with navigation on the 10.25-inch TFT screen.
Ontspannen verder zoeven met Active Cruise Control
We see the R 1250 RT with the Active Cruise Control system.
Nieuw audiosysteem met een krachtig geluid
We see the R 1250 RT with a new audio system.

Maximaal inzicht

Maximaal inzicht

Meer plaats, meer duidelijkheid, meer overzicht: Op het nieuwe, royale 10,25" TFT-scherm vind je alle instrumenten van de R 1250 RT waarbij je ook nog toegang hebt tot praktische functies als navigatie en connectivity. Via het splitscreen kun je meerdere functies tegelijk bekijken, bijvoorbeeld de huidige snelheid samen met de boordcomputer. Het beeld op het kleurendisplay is door het robuuste geharde en ontspiegelde dekglas haarscherp met veel contrast. Je scherm is daarom ook in de middagzon goed afleesbaar en dankzij de anti-figerprintcoating blijft dat ook zo.

+ Lees meer

Veilig doorrijden

Veilig doorrijden

Zorgeloos rijplezier: Met het nieuwe bestuurdersassistentiesysteem Active Cruise Control (ACC) kun je de gewenste rijsnelheid en de afstand tot de voorligger comfortabel met een toets op het stuur instellen. Een radarsensor voor bepaalt de rijsnelheid en de afstand tot de voorligger. Als deze korter wordt, verlaagt het systeem automatisch de snelheid en wordt de gewenste afstand weer aangehouden. Als deze langer wordt, hervat het de snelheid. Zo rij je ontspannen op elke kilometer.

+ Lees meer

3 jaar zorgeloosheid.

Ride on & on & on. Een extra jaar inclusief.

Vanaf nu krijg je bij de aanschaf van een motor een jaar extra zorgeloosheid boven op de wettelijke garantie.

Meer informatie

Elk ogenblik telt

Een machine, vele gezichten

Dynamische lijnen, indrukwekkend design: De R 1250 RT maakt indruk met de atletische vorm, dan weer sportiever, dan weer eleganter. Jij bepaalt welke style het beste bij je past.

Alpine white uni 3

Licht en rechtlijnig: Alpine white uni 3 benadrukt de nieuwe, slankere voorzijde van de R 1250 RT.

Sport

Pure sportiviteit: de lak Racing blue metallic 2 geeft de R 1250 RT een dynamische finishing touch.

Option 719 Meteoric Dust II metallic

Boven jou de hemel – onder jou de R 1250 RT Option 719 Meteoric Dust II metallic. Als er voor de allerhoogste eisen een design bestond– dit zou het zijn.

Triple Black

De style Triple Black in Blackstorm metallic 2 benadrukt de krachtige en dynamische lijnvoering van de R 1250 RT bijzonder indrukwekkend.

Comfort in elke dimensie

Comfort in elke dimensie

Je style en je kleur zijn gekozen: Nu is het zaak om de R 1250 RT nog beter op je ritten voor te bereiden. Dynamic - en Comfort pack bevatten niet alleen adaptieve bochtverlichting en ACC maar ook comfortverhogende features als rijmodi Pro, seatverwarming en Keyless Ride. Daar komen nog andere speciale uitrustingen en optionele accessoires bij. Geef je R 1250 RT de vorm die je het liefst wilt. Jouw rit, jouw beleving, jouw machine.

+ Lees meer

Dynamiek op het lijf geschreven

Dynamiek op het lijf geschreven

Compact en slank: Het front van de R 1250 RT is gestroomlijnd en omsluit de led-koplamp. Samen met de compactere carrosserie ontstaat er zo een dynamische module met een duidelijk pluspunt: nog meer zicht. De nieuwe kuipruit overtuigt door de gepatenteerde luchtgeleiding: De voorwaartse stroom en de luchtbeweging op het bovenlichaam worden zodanig teruggebracht dat je ook na vele uren op de motor nog geheel ontspannen bent. Ook het gedeelde voorspatbord benadrukt de compactheid, ondersteunt de aerodynamica en vermindert de vervuiling van je motor en jou, met name bij regen.  

+ Lees meer

Krachtig op elke kilometer

70
liter inhoud opbergruimte (bij standaarduitrusting)
1,254
cc cilinderinhoud
143
Nm bei 6.250 omw/min
226
kg lading (bij standaarduitrusting)
Lucht-/vloeistofgekoelde tweecilinder viertaktboxermotor

Op volle toeren

Al op de eerste meters voel je de kracht van de boxermotor. Waar je rit je ook brengt: Performance en loopkarakteristiek fascineren in elk toerengebied. Daaraan draagt ook de variabele nokkenasregeling BMW ShiftCam bij. Met de superieure krachtontwikkeling heb je nog meer controle. Door het hoge koppelverloop, de elasticiteit en het onweerstaanbaar doortrekken bij minder schakelen rijd je daarbij heel ontspannen. En dankzij de royale cilinderinhoud en het vermogen bij een groot rendement rij je met elke meter met meer rijplezier.

+ Lees meer

Rent A Ride – Huur Je Droommotor

Rijd met de nieuwste BMW motor

Rijd met de nieuwste BMW motor

In eigen land of in het buitenland: met Rent A Ride huur je in een paar klikken de BMW motor van je dromen. Je beslist waar en hoe lang je onderweg bent. Verken nieuwe plaatsen en ontdek nieuwe BMW motor. Start nu jouw avontuur. #FuelForLife

+ Lees meer

BESCHIKBARE MOTOREN

Nog meer over #RideAndShare

spinner