#PluggedToLife

De scooterfamilie

Met onze scooters beleef je de grote stad spontaan, flexibel en opnieuw. Dat wordt door wendbare aandrijvingen, duidelijk gedefinieerde proporties en praktische opbergmogelijkheden mogelijk gemaakt. De beproefde BMW Motorrad techniek biedt je comfort en veiligheid. En BMW Motorrad Connectivity en de BMW Motorrad Connected app voeren je naadloos verbonden door de metropool.

+ Lees meer

Onze Urban Mobility-modellen

CE 04

De stille revolutie: vol energie, efficiënt, elektrisch en met een modern design: De BMW CE 04 voegt zich met de intelligente Connectivity-oplossingen naadloos in je dagelijks leven in en start zo niet alleen met het design een nieuw tijdperk.

C 400 X

Bocht voor bocht je stad beleven: spontaan, fraai, dynamisch en door geen knelpunt uit evenwicht te brengen: Zo wordt voortbewegen in de stad echt leuk.

C 400 GT

Door de stad en steeds verder. Soevereine aandrijving, rijcomfort en bescherming tegen weer en wind: dan mag de rit ook langer duren. BMW Motorrad Connectivity zorgt daarbij voor de communicatie en optimale verbindingen.

CE 02

De eParkourer beweegt zich als een parcoursrijder door de stad. Snel, wendbaar, creatief. Je mag al vanaf 16 jaar met een AM-rijbewijs gaan rijden

Voor steden vol mogelijkheden

De BMW Motorrad Concept CE 02 brengt nieuw plezier in de stad. De elektrische aandrijving levert volledig koppel vanuit stilstand en laat je moeiteloos door het verkeer surfen. Het design is nieuw, revolutionair, minimaal en wekt het verlangen om direct weg te rijden op.

+ Lees meer
Naar de Concept CE 02 external-link-arrow-slim

BMW Motorrad ConnectedRide

BMW Motorrad ConnectedRide betekent verbonden zijn. Zo kun je met de BMW Motorrad Connected app features op je smartphone, zoals telefonie, muziek en navigatie, draadloos op het TFT-display van je motor brengen en uiteraard blijven gebruiken. Maar dat is nog maar het begin.

+ Lees meer
Naar ConnectedRide external-link-arrow-slim

Ontdek je stad

spinner