Veiligheid 360°.

Veiligheid vraagt om actie. Geen woorden.

Als je geen zorgen hebt, kun je pas echt van de weg genieten. Een motor is hierbij natuurlijk een must. Bij BMW Motorrad werken we voortdurend aan nieuwe oplossingen waardoor je je kunt concentreren op wat het belangrijkst is: een zorgeloze en leuke rijervaring.

Ons uitgebreide Veiligheid 360-concept biedt alles wat onze klanten nodig hebben voor een veilige rit. Het bestaat uit drie verbonden gebieden: 

1. Geavanceerde VOERTUIGTECHNOLOGIE voor actieve veiligheid in het voertuig zelf.

2. Uiterst innovatieve en functionele UITRUSTING VOOR MOTORRIJDERS.

3. Een focus op jou, de rijder, en je passieve veiligheid door hoogwaardige RIJTRAININGSCURSUSSEN voor elk vaardigheidsniveau en elk type terrein.

Veiligheid 360° is een topprioriteit voor BMW Motorrad – omdat veiligheid helemaal om jou draait.

+ Lees meer

Voertuigtechnologie

Van de telescoopvork in 1937 tot Connected Ride in het digitale tijdperk: BMW Motorrad herdefinieerde veiligheidsstandaarden in motortechniek de afgelopen 90 jaar steeds weer en we blijven dit in de komende jaren doen. De reden hiervoor is dat een motorfiets het BMW-logo pas verdient wanneer deze in gelijke mate voldoet aan onze standaarden voor prestaties en veiligheid. Deze balans wordt gewaarborgd door een reeks perfect geïntegreerde systemen die een leuke en veilig ervaring op de weg garanderen.

+ Lees meer

Uitrusting voor motorrijders

De uitgebreide reeks uitrusting voor motorrijders is de perfecte ondersteuning van passieve rijveiligheid. BMW Motorrad is al meer dan 40 jaar lang de enige fabrikant die expertise op het gebied van motortechniek toepast op de ontwikkeling van hoogwaardige, veilige motorkleding.

+ Lees meer

C.A.R.E concept.

C.A.R.E concept.

Rijplezier begint al lang voordat je op de motor stapt. Het begint met de uitrusting voor motorrijders van BMW Motorrad, die voldoet aan C.A.R.E. standaarden. C.A.R.E. – Concept of Advanced Rider Equipment (concept van geavanceerde uitrusting voor motorrijders) is BMW Motorrad's belofte van maximale veiligheid, geavanceerde innovatie, optimale pasvorm en comfort alsook superieure productkwaliteit.

+ Lees meer

Rijtraining

Een motorfiets is slechts zo veilig als zijn rijder.  Daarom bieden we al sinds 1970 onze eigen trainingscursussen van het hoogste kaliber. Vandaag de dag heeft BMW Motorrad een wereldwijd netwerk van partners en instructeurs die op veilige wijze de spannende wereld van motorrijden aan je kunnen introduceren of ambitieuzere rijders in zeer vaardige motorrijders kunnen veranderen.

+ Lees meer

Mijlpalen.

Veiligheid 360°.

Meer informatie

Meer verhalen die interessant voor je kunnen zijn.

spinner