Onze nieuwe Touring-modellen garanderen een ontspannen aankomst en een reiservaring zonder compromissen – comfortabel, dynamisch en krachtig. Of je nu alleen of met z'n tweeën, op een dagtocht of op een langere reis onderweg bent: De legendarische zescilinder biedt superieur rijplezier en perfecte performance touring, van nonchalant cruisen tot dynamisch rijplezier door bochtige haarspeldbochten.

De cockpit is daarbij volledig op jou en je behoeften afgestemd. Het grote 10,25" TFT-kleurendisplay zet bij de kaartnavigatie nieuwe maatstaven. Het nieuwe audiosysteem 2.0 levert het perfecte geluid en nieuwe geluidsdimensies. En alle functionaliteit van de nieuwe volledige led-koplamp is state of the art.

+ Lees meer
Lorem Ipsum

Deze vier motoren zijn de Touring meesterwerken van BMW Motorrad.

 ”

Timo Resch

Vice President Sales and Marketing BMW Motorrad

Close-ups van de K 1600 GT
Dynamische rijopnames van de K 1600 GT

De K 1600 GT en de K 1600 GTL

De K 1600 GT en de K 1600 GTL

Met de K 1600 GT en de K 1600 GTL worden bochten en kilometers een comfortabele belevenis – er is zelfs een automatische rijsituatiecompensatie aanwezig. Maar met een kleine draai in je pols voel je de onweerstaanbare aanzet van de legendarische zescilinder en beleef je dynamische zuivere performance touring. De K 1600 GTL biedt daarbij veel comfort en uitrusting en is volledig toegerust voor een reiservaring voor twee personen.

+ Lees meer

Je krijgt al het comfort en de snelle rijervaring die je alleen maar kunt wensen.

 ”

Timo Resch

Vice President Sales and Marketing BMW Motorrad

De K 1600 B en K 1600 Grand America

De K 1600 B en K 1600 Grand America

Ongedwongen baggerstijl met een onmiskenbare lange flyline. Al qua uiterlijk beloven beide machines ontspannen cruisen. En toch kun je het tot 180 Nm verhoogde koppel op elk gewenst moment aanspreken om te genieten van de compromisloze krachtontplooiing van de zescilinder. De K 1600 Grand America overtuigt met veel uitrusting: Treeplanken, topcase met rugleuning, twee andere boxen, daarbij armsteunen voor je metgezel en het hoge windscherm zorgen hier voor reiscomfort voor twee.

+ Lees meer
De K 1600 B in detail en in volle vaart
De K 1600 B als speciaal model Option 719 Midnight "en profil" geparkeerd

Het speciale model Option 719 Midnight

Het speciale model Option 719 Midnight

In de variant Option 719 Midnight zijn de BMW K 1600 B en de BMW K 1600 Grand America in de waarste zin van het woord uniek. De carrosseriedelen worden met een uitgebreid watertransferdrukprocedé afgewerkt – tot nu toe uniek in de productie van motorseries. Door zorgvuldig grafisch voorwerk, precisie in de uitvoering en puur handwerk wordt elke bike een echt uniek exemplaar – versierd met een universum van ongeveer 340.000 sterren. Daar komen nog tal van andere uitrustingshighlights bij, zoals de speciaal vormgegeven buddyseat.

+ Lees meer

#RideAndShare – hier gaat de reis verder

spinner